Beste Romantiek Films op Netflix - Pagina 10

star 7.3

Nuestros amantes

2016

Nuestros amantes

2016

star 7.3
Carlos gaat regelmatig naar een café annex bibliotheek om koffie te drinken en een boek te lezen. Hij ontmoet Irene en raakt met haar aan de praat. Vervolgens leren ze elkaar langzamerhand kennen en beginnen ze elkaar leuk te vinden. Maar dan ontdekt Irene dat Carlos de man is van María, de nieuwe vlam van haar eigen vriend Jorge, die haar voor María verliet.
star 6.7

L'Ascension

2017

L'Ascension

2017

star 6.7
Samy zegt tegen Nadia dat hij voor haar de Everest zou beklimmen, maar hij had beter gezwegen. Vooral omdat Nadia niet veel geloof hecht aan mooie woorden. Uit liefde voor haar verlaat Samy zijn woonproject en vertrekt naar het 'Dak van de Wereld' om zijn mythische 8848 meters te beklimmen.
star 6.9

De Tweeling

2002

De Tweeling

2002

star 6.9
Na de dood van hun ouders groeien de tweelingzusjes Lotte en Anna Bamberg gescheiden op. Anna blijft in Duitsland en moet haar hele leven hard werken voor anderen. Lotte verhuist naar een Nederlandse familie die haar op het eerste gezicht alle kansen biedt.
star 6.3

Christmas Inheritance

2017

Christmas Inheritance

2017

star 6.3
Voordat erfgename Ellen Langford het cadeaubedrijf van haar vader mag overnemen, moet ze een speciale kerstbrief afgeven bij haar vaders beste vriend en voormalig zakenpartner Zeke. Ze besluit naar Snow Falls te gaan, de stad waar het bedrijf is begonnen.
star 6

Persuasion

2022

Persuasion

2022

star 6
Acht jaar nadat Anne Elliot werd overgehaald niet te trouwen met een knappe man van bescheiden afkomst, zien ze elkaar terug. Grijpt ze haar tweede kans op ware liefde?
star 6.7

侍神令

2021

侍神令

2021

star 6.7
star 5.9

Earthquake Bird

2019

Earthquake Bird

2019

star 5.9
Het jaar 1989. De jonge vertaalster Lucy Fly woont al vijf jaar in Tokio. Ze ontmoet de knappe fotograaf Teiji, die ze niet meer uit haar hoofd kan krijgen. Alles wordt ingewikkelder wanneer de verpleegster Lily in de hoofdstad arriveert en er een driehoeksverhouding ontstaat. Wanneer Lily vermist wordt, is Lucy de hoofdverdachte.

Hello, Goodbye, and Everything in Between

2022

star 6.2
Clare en Aidan spreken af om uit elkaar te gaan voordat ze gaan studeren, zonder spijt of liefdesverdriet. Maar is die epische afscheidsdate hun laatste liefdeskans?
star 6.8

彼女

2021

彼女

2021

star 6.8
Rei helpt de vrouw op wie ze al jaren verliefd is, te ontsnappen aan haar gewelddadige echtgenoot. Terwijl ze op de vlucht zijn, krijgen ze gevoelens voor elkaar .

The Secret: Dare to Dream

2020

star 7.3
Miranda Wells is een hardwerkende weduwe die er moeite mee heeft om haar drie kinderen alleen op te voeden. Een krachtige storm brengt een grote uitdaging en een mysterieuze man, genaamd Bray Johnson, in haar leven. In slechts een paar dagen zorgt de aanwezigheid van Bray ervoor dat haar gezin weer opbloeit. Maar Bray heeft een geheim dat ervoor kan zorgen dat alles verandert.
star 6.9

Set It Up

2018

Set It Up

2018

star 6.9
Harper en Charlie zijn twee assistenten werkzaam in New York. Hun werkgevers zijn beiden verslaafd aan hun werk en maken het hun personeel wel eens lastig. Harper en Charlie vinden hierop een oplossing en organiseren een date voor de bazen.
star 6.3

Lust Stories

2018

Lust Stories

2018

star 6.3
“Lust Stories” is een omnibusfilm die hedendaagse relaties onderzoekt via vier intrigerende verhalen die zich afspelen in het moderne India. De bloemlezing portretteert gevarieerde dimensies van liefde, lust, macht, status en romantiek. De vertellingen worden gezien vanuit de ogen van de 4 vrouwen die telkens centraal staan en brengen hun verlangens in beeld.
star 6.4

Someone Great

2019

Someone Great

2019

star 6.4
Jenny droomt van een carrière als muziekjournaliste. Deze droom wordt steeds meer werkelijkheid wanneer ze te horen krijgt de baan gekregen te hebben bij een prestigieus magazine. Hiervoor zal ze naar San Francisco verhuizen.
star 7.5

Kal Ho Naa Ho

2003

Kal Ho Naa Ho

2003

star 7.5
Kal Ho Naa Ho vertelt het verhaal van de drie, in New York wonende, vrienden Aman, Rohit en Naina. De essentie van ware vriendschap en het omgaan met geluk en verdriet staan centraal in het verhaal.
star 5.4

Duck Butter

2018

Duck Butter

2018

star 5.4
Naima en Sergio ontmoeten elkaar in het uitgaansleven en delen hun teleurstelling in het bedrog dat ze ervaren in het datingwereldje en in hun relaties. Omwille van deze reden en door de sterke band die ze meteen scheppen, sluiten ze een pact met elkaar: ze houden elkaar gedurende het volgende etmaal gezelschap en hebben om het uur seks. Hiermee hopen ze een nieuwe manier te vinden om intimiteit te ervaren, maar hun experiment loopt anders dan verwacht.
star 6.3

The Noel Diary

2022

The Noel Diary

2022

star 6.3
Het verhaal van een man die met Kerstmis terugkeert naar huis om de nalatenschap van zijn vervreemde moeder te regelen. Daar ontdekt hij een dagboek dat geheimen kan bevatten voor zijn eigen verleden en van een mooie jonge vrouw op een eigen mysterieuze reis.
star 6.6

Faraway

2023

Faraway

2023

star 6.6
Zeynep Altin is aan het eind van haar Latijn. Ze is overwerkt, ondergewaardeerd door haar man, dochter en ouder wordende vader, en als klap op de vuurpijl heeft het uitvaartcentrum zojuist haar geliefde overleden moeder in een mannenpak gestoken in plaats van in haar lievelingsjurk. Dat is de druppel voor Zeynep, die München ontvlucht voor het Kroatische eilandhuisje dat haar moeder jaren geleden stiekem heeft gekocht, in de hoop daar rust te vinden en zichzelf terug te vinden. Maar ze heeft geen rekening gehouden met Josip, een ruige eilandbewoner die de vorige eigenaar van het huisje was. Hij blijkt nog steeds op hetzelfde stuk land te wonen.
star 5.9

Happy Ending

2023

Happy Ending

2023

star 5.9
Luna en Mink vieren het eenjarige jubileum van hun relatie. Mink weet dat Luna al sinds het begin van hun relatie slechts doet alsof ze haar orgasme bereikt; Luna durft echter op dit punt van hun relatie hier niet meer over te beginnen. Haar beste vriendinnen brengen haar ertoe om nieuwe dingen uit te proberen, en zo stelt ze een spannend idee voor aan Mink: een trio. Zo verwelkomen ze de klimaatactiviste Eve in hun slaapkamer. Hierdoor komt het leven van Luna op zijn kop te staan.
star 6

The Last Summer

2019

The Last Summer

2019

star 6
Vier vrienden, Griffin, Phoebe, Alec en Erin, hebben net de middelbare school afgerond en beginnen aan een laatste zomer in Chicago voor de start van hun volwassen leven. Het is een periode van vriendschap en romantiek alvorens ze naar de universiteit trekken.
star 6.7

Along for the Ride

2022

Along for the Ride

2022

star 6.7

keyboard_arrow_up