Beste Mystery Films op Netflix - Pagina 5

star 5.4

Hold the Dark

2018

Hold the Dark

2018

star 5.4
Wanneer in Alaska drie kinderen dood worden teruggevonden vermoed men dat er wolven in het spel zijn. Bovendien verdwijnt een zesjarig jongetje waarna diens ouders de hulp inschakelen van de auteur en wolfexpert Russell Core.
star 5.3

November Criminals

2017

November Criminals

2017

star 5.3
De achttienjarige Jood Addison Schacht is bijna afgestudeerd aan de middelbare school in Washington D.C. Hij dealt in drugs, is bot tegen een grote groep mensen en heeft een ingewikkelde relatie met zijn beste vriendin Phoebe.
star 6.6

The Black Book

2023

The Black Book

2023

star 6.6
De zoon van diaken Paul Edima wordt gearresteerd in verband met een ontvoering. De beschuldiging is echter gefabriceerd door een corrupte bende binnen de politie. Paul gaat op zoek naar de daders en neemt het recht in eigen hand om de naam van zijn zoon te zuiveren.
star 5.9

Earthquake Bird

2019

Earthquake Bird

2019

star 5.9
Het jaar 1989. De jonge vertaalster Lucy Fly woont al vijf jaar in Tokio. Ze ontmoet de knappe fotograaf Teiji, die ze niet meer uit haar hoofd kan krijgen. Alles wordt ingewikkelder wanneer de verpleegster Lily in de hoofdstad arriveert en er een driehoeksverhouding ontstaat. Wanneer Lily vermist wordt, is Lucy de hoofdverdachte.

Svaha: The Sixth Finger

2019

star 6.7
Predikant Park onderzoekt verdachte religieuze sekten. Hij roept de hulp in van een bevriende boeddhistische monnik om een nieuwe groep van mysterieuze origine onder de loep te nemen. Ondertussen onderzoekt politie-inspecteur Hwang een moordzaak en de hoofdverdachte is lid van deze groep.
star 6.4

Mr. Harrigan's Phone

2022

Mr. Harrigan's Phone

2022

star 6.4
Craig, een jonge jongen die in een klein stadje woont, raakt bevriend met een oudere, teruggetrokken miljardair, Mr. Harrigan. De twee vormen een band over boeken en een iPhone, maar wanneer de man overlijdt, ontdekt de jongen dat niet alles wat dood is weg is, en kan hij vanuit het graf met zijn vriend communiceren via de iPhone die bij hem begraven is.
star 6.5

Luckiest Girl Alive

2022

Luckiest Girl Alive

2022

star 6.5
Het perfecte leventje van een New Yorkse schrijver begint barsten te vertonen als ze door een documentaire over waargebeurde misdaad wordt geconfronteerd met haar schoolverleden.
star 5.3

The Cold Light of Day

2012

The Cold Light of Day

2012

star 5.3
'The Cold Light of Day' gaat over de jonge Amerikaan Will (Henry Cavill) die tijdens een vakantie in Spanje zijn gezin in handen van ontvoerders ziet vallen. Tijdens de zoektocht naar zijn gezin stuit hij op een samenzwering van de overheid en een connectie tussen de kidnapping en zijn vader.
star 4

Wounds

2019

Wounds

2019

star 4
Wanneer Will na een gewelddadige vechtpartij een mobiele telefoon vindt, verandert zijn leven geleidelijk aan in een nachtmerrie. Hij besluit de telefoon te houden totdat de rechtmatige eigenaar terugkeert en alles zal veranderen.
star 6

The Weekend Away

2022

The Weekend Away

2022

star 6
Kate en Orla zijn twee beste vriendinnen die persoonlijke tegenslagen hebben overwonnen. Wat het leven hen ook brengt, ieder keer kijken ze weer uit naar jaarlijkse weekendje weg. Dit jaar zijn ze op reis naar Kroatië. Alles is perfect totdat Orla wakker wordt en Kate vermist wordt. Met slechts een vage herinnering aan de vorige nacht en de politie die niet helpt, onthult haar verwoede zoektocht verwoestende geheimen dichter bij huis.
star 6.6

They Cloned Tyrone

2023

They Cloned Tyrone

2023

star 6.6
De lokale drugsdealer Fontaine wordt door zijn rivaal Isaac doodgeschoten. De volgende ochtend ontwaakt hij echter alsof er niets is gebeurd. Samen met Slick Charles en Yo-Yo wil hij dit vreemde incident onderzoeken. Hun aanwijzingen leiden naar een samenzwering van de overheid die experimenten verricht op de zwarte bevolking. Het drietal besluit in de tegenaanval te gaan.
star 7.5

2020

2020

star 7.5
star 6.5

The Whole Truth

2021

The Whole Truth

2021

star 6.5
Als een broer en zus op een vreemd gat in de muur van het huis van hun grootouders stuiten, vinden er gruwelijke incidenten plaats die duistere familiegeheimen onthullen.
star 6.9

Don't Let Go

2019

Don't Let Go

2019

star 6.9
Nadat de familie van een man vermoord wordt, krijgt hij een telefoontje van één van de overledenen: zijn nicht Ashley. De man weet op het eerste gezicht niet of hij geesten ziet of dat hij zijn verstand verliest, maar naderhand volgen er nog meer telefoontjes. Deze zullen hem helpen de geschiedenis te herschrijven.

The Woman in the Window

2021

star 6
Anna Fox is een vrouw met Agorafobie, waarmee ze verschillende angststoornissen heeft. Anna woont alleen, en brengt een deel van haar dagen door met het kijken naar haar buren. Maar dan aanschouwt ze plots een verontrustende daad van geweld.
star 7

A Fall From Grace

2020

A Fall From Grace

2020

star 7
Grace Waters, een goede bekende binnen haar gemeenschap in Virginia, blijft kalm als haar ex zijn minnares trouwt en haar zoon verhuist. Met steun van haar beste vriendin Sarah probeert ze haar leven weer op te pakken en krijgt een nieuwe relatie. Maar de nieuwe echtgenoot van Grace verwoest al snel haar leven, haar werk en - velen zeggen - haar gezond verstand. Ze bekent dat ze haar man vermoord heeft maar haar jonge advocate is sceptisch en vastberaden de waarheid te achterhalen
star 5.9

Cam

2018

Cam

2018

star 5.9
Alice is een jong meisje dat vaak voor haar webcam zit. Ze plaatst veel foto's van zichzelf op haar website. Op een dag doet ze echter een vreemde ontdekking. Ze merkt dat ze op haar site op onverklaarbare wijze vervangen is door een exacte replica van zichzelf.
star 6

제8일의 밤

2021

제8일의 밤

2021

star 6
Met een gebedssnoer in de ene hand en een bijl in de andere jaagt een monnik op een duizenden jaren oude geest die bezit neemt van mensen en de hel op aarde loslaat.
star 7.5

Le Corbeau

1943

Le Corbeau

1943

star 7.5
De bewoners van een Frans dorpje krijgen de schrik van hun leven wanneer er allerlei roddelbrieven de ronde gaan. Roddel en angst zorgen ervoor dat iedereen elkaar verdenkt. De geheimen van verscheidene dorpsbewoners worden bekend.
star 5.9

No One Gets Out Alive

2021

No One Gets Out Alive

2021

star 5.9
Ambar emigreert naar de Verenigde Staten om haar grote droom waar te maken. Intussen moet ze zich tevreden stellen met een kamer in een pension. Daar komt ze in een nachtmerrie terecht die ze niet kan ontvluchten.

keyboard_arrow_up