Beste Mystery Films op Netflix - Pagina 3

star 7.8

L.A. Confidential

1997

L.A. Confidential

1997

star 7.8
Los Angeles, de jaren '50: Na een schietpartij in een restaurant proberen drie agenten van het corrupte politiekorps achter de waarheid te komen.
star 6.6

The Wonder

2022

The Wonder

2022

star 6.6
Een verpleegster wordt achtervolgd door haar verleden. Ze reist in 1862 van Engeland naar een afgelegen Iers dorp om het wonderlijke vasten van een klein meisje te onderzoeken.
star 7.3

Enola Holmes

2020

Enola Holmes

2020

star 7.3
Enola Holmes, de jongere zus van Sherlock en Mycroft, wordt in de negentiende eeuw door haar excentrieke moeder Eudoria opgevoed. Wanneer haar moeder op haar zestiende verjaardag spoorloos verdwijnt, vindt Enola verborgen aanwijzingen die haar moeder heeft achtergelaten. Om haar zoektocht te vergemakkelijken, geeft Enola zich uit voor een man en trekt ze naar Londen.

Ace Ventura: Pet Detective

1994

star 6.6
Ace Ventura (Carrey) is een dierendetective die wordt ingehuurd door Melissa Robinson (Cox) om de mascotte van een footballteam (een dolfijn) terug te vinden. Ondanks zijn onorthodoxe methodes komt Ace op het spoor van de dader, maar deze is niet wie hij lijkt te zijn.

Fear Street Part Two: 1978

2021

star 7.2
In 1978 moeten twee rivaliserende groepen in Camp Nightwing samenwerken om een angstaanjagend mysterie op te lossen wanneer de verschrikkingen uit de geschiedenis van hun stad tot leven komen.
star 7.4

Enola Holmes 2

2022

Enola Holmes 2

2022

star 7.4
Enola neemt haar eerste officiële zaak als detective aan, maar om het mysterie van een vermist meisje op te lossen heeft ze hulp nodig van vrienden en van broer Sherlock.
star 5.4

Velvet Buzzsaw

2019

Velvet Buzzsaw

2019

star 5.4
Een groep artiesten en kunstverzamelaars stuit op een reeks schilderijen van de hand van een onbekende persoon. Deze ontdekking doet de geldwolven in hen naar boven komen, maar dit komt niet zonder een prijskaartje.
star 6.4

Salt

2010

Salt

2010

star 6.4
Evelyn Salt is een CIA-agente, die ervan wordt beschuldigd een Russische spion te zijn die van plan is de president van Rusland te vermoorden. Wanneer ze op de vlucht slaat, komen al haar vaardigheden en haar verleden als geheim-agente goed van pas. Ze moet er echter voor zorgen om haar naam te zuiveren, voordat de machtigste machten ter wereld haar te pakken zullen krijgen en elk spoor van haar bestaan zullen wissen...

Luther: The Fallen Sun

2023

star 6.7
Een gruwelijke seriemoordenaar terroriseert Londen terwijl de briljante maar in ongenade gevallen rechercheur John Luther achter de tralies zit. Achtervolgd door zijn falen om de cyberpsychopaat te vangen die hem nu uitdaagt, besluit Luther uit de gevangenis te ontsnappen om de klus met alle mogelijke middelen af te ronden.
star 5.7

Vikingulven

2022

Vikingulven

2022

star 5.7
Nadat ze getuige is geweest van een gruwelijke moord op een feestje in haar nieuwe stad, krijgt een tiener vreemde visioenen en bizarre verlangens.
star 6.4

Solace

2015

Solace

2015

star 6.4
John Clancy is een gepensioneerde helderziende misdaadanalist. Wanneer een FBI-agent en zijn partner te maken krijgt met een reeks bizarre moorden wordt Clancy erbij geroepen om te helpen bij het oplossen van de zaak en de seriemoordenaar te vinden.
star 6

Circle

2015

Circle

2015

star 6
In een enorme, mysterieuze kamer ontwaken vijftig vreemden die niet weten hoe ze er terecht zijn gekomen. Gerangschikt in een naar binnen gerichte cirkel, en niet in staat om te bewegen, ontdekken ze al snel dat elke twee minuten een van hen sterft door een vreemd apparaat in het midden van de kamer.

Fear Street Part One: 1994

2021

star 6.7
In 1994 ontdekt een groep tieners dat de angstaanjagende gebeurtenissen die hun stad al generaties lang achtervolgen, allemaal met elkaar verbonden zijn - en dat zij mogelijk het volgende doelwit zijn.
star 6.4

8MM

1999

8MM

1999

star 6.4
De privé-detective Tom Welles wordt door een rijke vrouw ingehuurd wiens echtgenoot onlangs is overleden. Zij heeft een stuk film gevonden in een kluis waarop te zien is hoe een meisje wreed vermoord wordt: een snuff-movie.
star 5.9

Black Lotus

2023

Black Lotus

2023

star 5.9
Nadat zijn beste vriend omkwam tijdens een gezamenlijke missie zwierf special forces-officier Matteo Donner, kampend met schuldgevoel, de wereld rond. Terug in Amsterdam belandt hij tussen explosies, rondvliegende kogels en crashende auto's in een eenmansoorlog in de straten en op de grachten van de stad. Donner heeft daarbij maar één doel: het ontvoerde dochtertje van zijn gestorven vriend redden.
star 7.9

When Marnie was There

2014

When Marnie was There

2014

star 7.9
Anna is een verlegen meisje dat vanwege haar gezondheid naar haar oom en tante in een dorp aan de kust wordt gestuurd. Ze stelt zich niet open op tegenover anderen en blijft introvert. Anna ontmoet vervolgens een vreemd meisje genaamd Marnie. Ze worden vrienden, maar geen van de dorpsbewoners weet iets van Marnies bestaan af.

O Lado Bom de Ser Traída

2023

star 6.1
Babi ontdekt verraad door haar vaste partner en besluit een nieuw avontuur in het leven te beginnen. Tijdens deze reis ontmoet ze rechter Marco en beginnen ze een verhaal te beleven dat doordrongen is van veel seksuele spanning.
star 4.8

Brazen

2022

Brazen

2022

star 4.8
star 6.9

Tenebre

1982

Tenebre

1982

star 6.9
Een bekende Amerikaanse horrorschrijver gaat naar Rome om zijn laatste boek te promoten. Daar blijkt dat de gruwelijke moorden uit zijn boek één voor één worden uitgevoerd. De schrijver helpt de politie bij het onderzoek, maar raakt dieper in de zaak betrokken dan hem lief is.
star 7.4

晴雅集

2020

晴雅集

2020

star 7.4
Elke paar honderd jaar ontwaakt de machtigste demon op aarde, een slangendemon, en worden de Yin-Yang Meesters naar de hoofdstad geroepen. Ondertussen heeft de prinses van het rijk haar eigen plannen, terwijl ze samenzweert om de macht van de demon op te eisen.

keyboard_arrow_up