Beste Mystery Films op Netflix - Pagina 4

star 6.7

1408

2007

1408

2007

star 6.7
Mike Enslin is een niet al te succesvolle schrijver van boeken over bovennatuurlijke fenomenen. Als research voor zijn nieuwe boek gaat hij op zoek naar de beruchte kamer 1408 in een New Yorks hotel. Vastbesloten te bewijzen dat de verhalen rondom de kamer een mythe zijn, schrijft hij zich in als gast, ondanks waarschuwingen van Mr. Olin, de hotel-eigenaar.
star 6.3

Rebecca

2020

Rebecca

2020

star 6.3
star 5.8

When a Stranger Calls

2006

When a Stranger Calls

2006

star 5.8
In een afgelegen luxe villa in de heuvels, bereidt scholier Jill Johnson zich voor op een normaal avondje babysitten. De kinderen slapen, de deur is op slot en het alarm staat aan. Maar dan krijgt Jill een paar mysterieuze telefoontjes waarbij een vreemde stem haar opdraagt om te kijken of alles in orde is met de kinderen. De bang geworden Jill belt met de politie, maar haar angst slaat om in regelrechte paniek wanneer ze erachter komt dat de telefoontjes vanuit het huis zelf komen.

Fear Street Part Three: 1666

2021

star 7.1
In 1666 wordt een koloniale stad gegrepen door een hysterische heksenjacht die nog eeuwenlang dodelijke gevolgen zal hebben, en het is aan tieners in 1994 om te proberen eindelijk een einde te maken aan de vloek van hun stad, voordat het te laat is.
star 5.2

Freedomland

2006

Freedomland

2006

star 5.2
Brenda Martin (Moore) strompelt aangeslagen de Eerste Hulp in Dempsy, New Jersey binnen en vertelt hoe een zwarte man haar auto heeft gestolen met haar vier jaar oude zoon op de achterbank. Detective Lorenzo Council (Jackson) heeft zijn bedenkingen bij Brenda's verhaal, maar start toch een grootschalig onderzoek, waarbij hij hulp krijgt van een groep moeders die naar verdwenen kinderen zoeken. Gedurende het onderzoek nemen de spanningen tussen het voornamelijk 'zwarte' Dempsy en het overwegend 'blanke' buurstadje Gannon toe.
star 6.8

The Pale Blue Eye

2022

The Pale Blue Eye

2022

star 6.8
Een doorgewinterde detective onderzoekt een reeks moorden op de Amerikaanse militaire academie in West Point in 1830. Hij wordt in zijn onderzoek bijgestaan door een intelligente en gretige jonge cadet genaamd Edgar Allan Poe, die later een van Amerika's meest invloedrijke auteurs en de grondlegger van het detectivegenre zal worden.
star 6

Tin & Tina

2023

Tin & Tina

2023

star 6
Na een tragische abortus adopteren Lola en haar man Adolfo Tin en Tina, twee lieftallige albinobroers en -zusjes met een ultrakatholieke opleiding waardoor ze de Heilige Bijbel woordelijk interpreteren.
star 5.7

Urban Legend

1998

Urban Legend

1998

star 5.7
Natalie en haar vrienden volgen colleges folklore van Dr. Wexler. Wexler vertelt over verschillende 'urban legends', waaronder die van een psychotische professor, die 25 jaar geleden op de universiteit zes studenten vermoordde. Nadat haar vroegere vriendin onthoofd teruggevonden wordt, vermoedt Natalie als eerste dat er een moordenaar op de campus rondloopt.
star 6.9

The Good Nurse

2022

The Good Nurse

2022

star 6.9
Vermoedend dat haar collega verantwoordelijk is voor een reeks mysterieuze sterfgevallen van patiënten, riskeert een verpleegster haar eigen leven om de waarheid te achterhalen. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
star 6

Faithfully Yours

2022

Faithfully Yours

2022

star 6
Bodil en Isabel nemen af en toe een vlucht uit hun drukke dagelijks leven door samen een weekend weg te gaan naar de Belgische kust. Tijdens deze weekenden zijn ze elkaars alibi om vreemd te gaan, puur voor de spanning en ontlading. Ze werken alle details zorgvuldig uit zodat hun echtgenoten er nooit achter komen. Wanneer Isabel ineens vermist wordt, lijkt alles te wijzen op een misdrijf. Terwijl de politie een onderzoek start en de echtgenoten naar België komen, raakt Bodil steeds verder verstrikt in het web van leugens dat door haar en Isabel met zorg is opgebouwd.

I'm Thinking of Ending Things

2020

star 6.6
Niets is wat het lijkt als een vrouw die aan haar nieuwe vriend twijfelt, met hem op reis naar de afgelegen boerderij van zijn ouders gaat om hen te ontmoeten.

A Classic Horror Story

2021

star 5.8
In deze spannende film strandt een groep reizigers in een bos in Zuid-Italië. Ze moeten er een wanhopig gevecht aangaan om aan een gruwelijk lot te ontkomen.
star 5.3

How It Ends

2018

How It Ends

2018

star 5.3
De wanhopige Will poogt terug naar huis te keren naar zijn zwangere vrouw Samantha. Hij moet hiervoor duizenden mijlen afreizen samen met zijn schoonvader Tom, waarmee hij een niet al te beste band onderhoudt. Te midden van dit alles is er een mysterieuze apocalyptische gebeurtenis gaande die de wereld in chaos doet verzaken.
star 5.9

Hubie Halloween

2020

Hubie Halloween

2020

star 5.9
Hubie Dubois heeft het hart op de juiste plaats, maar wordt in zijn woonplaats Salem niet graag gezien. Meer nog is hij voortdurend het mikpunt van spot door zijn obsessie met Halloween. Dit jaar echter lopen er op deze feestdag werkelijke monsters rond in Salem en Hubie neemt de taak op zich om het gevecht met hen aan te gaan.
star 6.3

Confess, Fletch

2022

Confess, Fletch

2022

star 6.3
De charmante en eindeloos lastige Fletch wordt de hoofdverdachte in een moordzaak, terwijl hij op zoek is naar een gestolen kunstcollectie. De enige manier om zijn onschuld te bewijzen? Ontdek wie van de lange lijst verdachten de schuldige is - van de excentrieke kunsthandelaar en een vermiste playboy tot een gekke buurman en de Italiaanse vriendin van Fletch.
star 6.3

Beckett

2021

Beckett

2021

star 6.3
De Amerikaanse toerist Beckett (John David Washington) slaat op de vlucht in Griekenland nadat hij door een tragisch auto-ongeluk in een politieke samenzwering verzeild raakt die hem tot doelwit van een moord maakt.

Los renglones torcidos de Dios

2022

star 7.3
Alice Gould, een privédetective, doet zich voor als geestesziek om een psychiatrisch ziekenhuis binnen te gaan en bewijs te verzamelen voor de zaak waaraan ze werkt: de dood van een patiënt onder onduidelijke omstandigheden.
star 8

Gi-eok-ui Bam

2017

Gi-eok-ui Bam

2017

star 8
Jin-Seok kijkt op naar zijn oudere broer Yoo-Seok die in zijn ogen niets fout kan doen. Op een dag wordt Yoo-Seok ontvoerd waarna hij na negentien dagen naar huis terugkeert. Hij herinnert zich niets meer en gedraagt zich als een ander persoon.
star 6.6

Page Eight

2011

Page Eight

2011

star 6.6
Johnny Worricker (Bill Nighy) is een MI5-officier met een lange staat van dienst. Wanneer zijn baas en beste vriend Benedictus Baron (Michael Gambon) plotseling overlijdt, laat hij een onverklaarbaar dossier achter dat een bedreiging vormt voor de stabiliteit van de organisatie. Ondertussen lijkt een toevallige ontmoeting tussen Johnny en zijn buurvrouw, de politieke activiste Nancy Pierpan (Rachel Weisz), te mooi om waar te zijn. Johnny wordt gedwongen om zijn werk en zijn identiteit naast zich neer te leggen om de waarheid te ontdekken.

Black Mirror: Bandersnatch

2018

star 6.8
'Bandersnatch' speelt zich af in 1984 en vertelt het verhaal van een jonge programmeur die vraagtekens bij de werkelijkheid begint te plaatsen als hij een grillige fantasyroman bewerkt tot een videogame.

keyboard_arrow_up