Beste Muziek Films op Netflix - Pagina 3

star 6.9

A Week Away

2021

A Week Away

2021

star 6.9
In deze vrolijke musical waagt een tiener met problemen een sprong in het diepe en gaat naar een zomerkamp, waar hij onverwachts liefde, vrienden en een thuis vindt.

I Used to Be Famous

2022

star 7
Een voormalige boyband-ster krijgt onverwacht een tweede kans op succes wanneer hij in contact komt met een begaafde jonge drummer.
star 6.7

Beats

2019

Beats

2019

star 6.7
Een jonge tiener is een echt muzikaal talent. Hij leeft echter teruggetrokken omdat hij lijdt onder het verlies van zijn zus. Hij ontmoet een gedesoriënteerde manager die in zijn muzikale carrière op het goede spoor probeert te komen.
star 5.4

Beauty

2022

Beauty

2022

star 5.4
Een jonge zangeres staat aan de vooravond van een veelbelovende carrière en wordt verscheurd tussen haar dominante familie, de druk van de industrie en haar liefde voor haar vriendin.

Barbie - Grote Stad, Grote Dromen

2021

star 6.9
Ontdek dubbel zoveel zang en dubbel zoveel plezier in de gloednieuwe musicalfilm Barbie Big City, Big Dreams™. Barbie verruilt de zonnige kusten van Malibu voor de felle lichten van Broadway om deel te nemen aan een exclusief zomerprogramma voor uitvoerende kunsten en ontmoet daar...Barbie! De twee zijn al snel vriendinnen en ontdekken dat ze meer delen dan een naam terwijl ze New York City verkennen en alle geweldige dingen die ze gemeen hebben. Terwijl ze strijden om de felbegeerde Spotlight Solo van Times Square, ontdekken de vriendinnen dat competitie niet alleen om winnen draait, maar ook om het beste uit jezelf willen halen, twijfels overwinnen en de spotlights delen. Dit spannende nieuwe meezingavontuur bevat nieuwe personages, een nieuwe setting in NYC, en zes gloednieuwe liedjes!

A Very Murray Christmas

2015

star 5.3
Bill Murray is bang dat een grote sneeuwstorm roet in het eten gooit voor zijn nieuwe TV-show. Maar geluk en doorzettingsvermogen maakt dat zijn gasten allemaal binnendruppelen bij het Carlyle Hotel. Samen vieren ze een vrolijke Kerst.
star 7.3

수상한 그녀

2014

수상한 그녀

2014

star 7.3
star 6.4

Battle

2018

Battle

2018

star 6.4
Battle is een coming-of-age drama over Amalie, een jonge getalenteerde danseres, die opgroeit in West End, het rijke deel van Oslo. Onverwachts moet Amalie verhuizen naar Stovner, een arme voorstad van Oslo en in alles het tegenovergestelde van West End. Amalie probeert wanhopig via een dubbelleven haar West End-imago in stand te houden en raakt verstrikt in een web van geheimen en leugens. Dan ontmoet ze hiphopdanser Mikael uit Stovner; zijn blik op de wereld opent haar ogen.

Rolling Thunder Revue: A Bob Dylan Story by Martin Scorsese

2019

star 7.1
Regisseur Martin Scorsese geeft een blik op de concertreeks die Bob Dylan in het jaar 1975 speelde. Later is deze concertreeks bekend geworden onder de naam The Rolling Thunder Revue. De documentaire vangt de onrustige geest van Amerika in 1975 en de muziek die Dylan speelde in de herfst van dat jaar.
star 5.6

Rainbow

2022

Rainbow

2022

star 5.6
Een vrijgevochten tiener gaat met haar excentrieke reisgenoten op zoek naar haar moeder. Tijdens hun grillige tocht moeten ze uit handen zien te blijven van een gemene vrouw.

Dolly Parton's Christmas on the Square

2020

star 5.8
Een rijke en vervelende vrouw keert terug naar haar geboortestad om het te verkopen en iedereen uit hun huis te zetten, maar ontdekt de ware betekenis van Kerst dankzij de lokale stedelingen en een echte engel. Met 14 originele liedjes met muziek en teksten geschreven door Dolly Parton!

Homecoming: A Film by Beyoncé

2019

star 8.2
Deze intieme, nietsverhullende registratie van Beyonce's gevierde optreden op Coachella in 2018 toont het emotionele traject van creatief concept tot culturele beweging.

Riverdance: The Animated Adventure

2021

star 6
De wees Keegan wordt opgevoed door zijn grootouders in Ierland. Hij geniet van de tijd die hij doorbrengt met zijn opa. Hij beheert de plaatselijke vuurtoren en verlicht 's nachts de rivieren om het pure kwaad van een jager af te wenden. Hij is op zoek naar een manier om terug te keren en het magische gewei van een geesthert te verzamelen. Keegan gelooft echter niet in zulke onzin en is diepbedroefd als zijn opa overlijdt, waardoor hij de bewaarder van de vuurtoren wordt. Als Keegan tijdens zijn eerste dienst het licht niet aandoet, begint de jager met zijn missie. Samen met zijn beste vriendin Moya moet Keegan het magische land bezoeken waar de geestherten leven en de jager tegenhouden.

Shania Twain: Not Just a Girl

2022

star 6.9
Van nieuwkomer in Nashville tot internationaal icoon: in deze documentaire verlegt Shania Twain de grenzen van muziekgenres te midden van overwinningen en tegenslagen.

ariana grande: excuse me, i love you

2020

star 8.1
Ariana Grande treedt op in Londen in het kader van haar Sweetener World Tour en laat zien hoe het er tijdens repetities en onderweg aan toegaat.
star 6.1

Greatest Days

2023

Greatest Days

2023

star 6.1
Vijfentwintig jaar geleden hadden vijf vriendinnen de avond van hun leven bij het concert van hun favoriete boyband. Inmiddels zijn hun levens totaal verschillend en zijn ze elkaar uit het oog verloren, maar als één van hen kaarten wint voor een reünieconcert, hoeft ze toch niet lang na te denken wie ze meeneemt. De vrouwen maken zich klaar om nog één keer samen naar een concert te gaan en hun vriendschap nieuw leven in blazen.

Bo Burnham: Make Happy

2016

star 8.1
In deze stand-upspecial met originele muziek, is Bo Burnham helemaal zichzelf. Snedig en met de nodige zelfspot analyseert hij de wereld tot op het bot. Over leven en dood, seksualiteit, hypocrisie, geestelijke ziekte en Pringles-blikken.

One Direction: This Is Us

2013

star 8.3
One Direction is een boyband uit het Verenigd Koninkrijk. Ze eindigden in 2010 als derde in het Britse talentenjachtprogramma X-Factor. Hun coach was Simon Cowell. Hun eerste single werd uitgeroepen tot 'Fastest selling single of 2011', De rest is geschiedenis: records van The Beatles en Coldplay werden verbroken. Regisseur Morgan Spurlock volgt de band op de voet tijdens een tournee en biedt naast interviews een kijkje achter de schermen van deze hit-sensatie.

David Brent: Life on the Road

2016

star 6.1
David Brent (Ricky Gervais) is 15 jaar na zijn ontslag bij Wernham Hogg aan het werk als zelfstandig deur-tot-deur-verkoper. Zijn grote droom is echter nog steeds om als muzikant door te breken. Wanneer een camerateam hem wederom komt volgen, besluit hij om samen met zijn band Foregone Conclusion op tournee te gaan.

keyboard_arrow_up