Beste Muziek Films op Netflix - Pagina 2

Barbie - Grote Stad, Grote Dromen

2021

star 6.9
Ontdek dubbel zoveel zang en dubbel zoveel plezier in de gloednieuwe musicalfilm Barbie Big City, Big Dreams™. Barbie verruilt de zonnige kusten van Malibu voor de felle lichten van Broadway om deel te nemen aan een exclusief zomerprogramma voor uitvoerende kunsten en ontmoet daar...Barbie! De twee zijn al snel vriendinnen en ontdekken dat ze meer delen dan een naam terwijl ze New York City verkennen en alle geweldige dingen die ze gemeen hebben. Terwijl ze strijden om de felbegeerde Spotlight Solo van Times Square, ontdekken de vriendinnen dat competitie niet alleen om winnen draait, maar ook om het beste uit jezelf willen halen, twijfels overwinnen en de spotlights delen. Dit spannende nieuwe meezingavontuur bevat nieuwe personages, een nieuwe setting in NYC, en zes gloednieuwe liedjes!

The Greatest Night in Pop

2024

star 8
In 1985 kwamen 46 muziekiconen, waaronder Lionel Richie, Michael Jackson, Bruce Springsteen, Cyndi Lauper, Diana Ross en Stevie Wonder, samen voor de meest met sterren bezaaide opnamesessie in de geschiedenis. Dit is het onvertelde verhaal van het legendarische mondiale popnummer ‘We Are the World’, dat bijna niet is gebeurd.

The Forty-Year-Old Version

2020

star 6.7
Wanhopig op zoek naar een doorbraak als ze tram 4 nadert, vindt de New Yorkse toneelschrijfster Radha inspiratie door zichzelf opnieuw uit te vinden als rapper.
star 7

A Beautiful Life

2023

A Beautiful Life

2023

star 7
Wanneer een jonge visser met een verborgen talent ontdekt wordt door een muziekproducent, moet hij beslissen of hij er klaar voor is om zich open te stellen voor sterrendom en liefde.

Ma Rainey's Black Bottom

2020

star 6.7
De spanning stijgt wanneer de baanbrekende Mother of the Blues en haar band in 1927 samenkomen in een opnamestudio in Chicago. Aangepast naar het toneelstuk van August Wilson.

Travis Scott: Look Mom I Can Fly

2019

star 6.9
Travis Scott: Look Mom I Can Fly geeft de kijkers een inkijk op het leven van Scott, opbouwend naar de release van zijn Grammy-genomineerde album Astroworld en de nasleep ervan.
star 7.6

Entergalactic

2022

Entergalactic

2022

star 7.6
Muziek, kunst en mode komen samen in deze animatie-romcom over twee creatieve zielen die hun best doen om liefde te vinden in New York.
star 6.8

Halftime

2022

Halftime

2022

star 6.8
star 6.9

A Week Away

2021

A Week Away

2021

star 6.9
In deze vrolijke musical waagt een tiener met problemen een sprong in het diepe en gaat naar een zomerkamp, waar hij onverwachts liefde, vrienden en een thuis vindt.

One Direction: This Is Us

2013

star 8.3
One Direction is een boyband uit het Verenigd Koninkrijk. Ze eindigden in 2010 als derde in het Britse talentenjachtprogramma X-Factor. Hun coach was Simon Cowell. Hun eerste single werd uitgeroepen tot 'Fastest selling single of 2011', De rest is geschiedenis: records van The Beatles en Coldplay werden verbroken. Regisseur Morgan Spurlock volgt de band op de voet tijdens een tournee en biedt naast interviews een kijkje achter de schermen van deze hit-sensatie.
star 7.6

Work It

2020

Work It

2020

star 7.6
De briljante, maar onhandige 18-jarige Quinn is vastbesloten om toegelaten te worden tot Duke door een danscompetitie te winnen. Met Sabrina Carpenter in de hoofdrol.
star 7.3

수상한 그녀

2014

수상한 그녀

2014

star 7.3

ariana grande: excuse me, i love you

2020

star 8.1
Ariana Grande treedt op in Londen in het kader van haar Sweetener World Tour en laat zien hoe het er tijdens repetities en onderweg aan toegaat.
star 6.3

Jak zostać gwiazdą

2020

Jak zostać gwiazdą

2020

star 6.3

David Brent: Life on the Road

2016

star 6.1
David Brent (Ricky Gervais) is 15 jaar na zijn ontslag bij Wernham Hogg aan het werk als zelfstandig deur-tot-deur-verkoper. Zijn grote droom is echter nog steeds om als muzikant door te breken. Wanneer een camerateam hem wederom komt volgen, besluit hij om samen met zijn band Foregone Conclusion op tournee te gaan.
star 7

The High Note

2020

The High Note

2020

star 7
Een vrouw wil het maken als muziekproducente in Los Angeles. Voorlopig moet ze het echter stellen als assistente van een befaamde Afro-Amerikaanse zangeres. Intussen poogt ze haar carrière toch een duwtje in de rug te geven.
star 6

XOXO

2016

XOXO

2016

star 6
XOXO is een ensemblefilm over een groep twintigers die op het grootste dancefestival in Amerika, XOXO, een fantastisch avontuur beleven. De film volgt de levens van zes mensen die elkaar leren kennen tijdens een waanzinnige nacht vol dromen en hopeloze romantiek. Het draait allemaal om een jonge dj, Ethan, die op het nippertje wordt uitgenodigd om ook op te treden, nadat zijn mixen een paar dagen voor het festival viraal gingen. Dit is zijn grote kans... als hij er tenminste heelhuids kan geraken.
star 7.3

Moxie

2021

Moxie

2021

star 7.3
Een verlegen 16-jarige is de seksistische en giftige status quo op haar middelbare school beu. Ze vindt inspiratie in het rebelse verleden van haar moeder en publiceert anoniem een magazine. Dat ontketent een feministische revolutie op haar middelbare school.

Dolly Parton's Christmas on the Square

2020

star 5.8
Een rijke en vervelende vrouw keert terug naar haar geboortestad om het te verkopen en iedereen uit hun huis te zetten, maar ontdekt de ware betekenis van Kerst dankzij de lokale stedelingen en een echte engel. Met 14 originele liedjes met muziek en teksten geschreven door Dolly Parton!

keyboard_arrow_up