Beste Romantisch Films op Netflix - Pagina 31

star 5.2

Miluji tě modře

2017

Miluji tě modře

2017

star 5.2
star 7.2

Wat is dan liefde

2019

Wat is dan liefde

2019

star 7.2
In 'Wat is dan Liefde' krijgt echtscheidingsadvocaat Cato de kans om partner te worden bij een commercieel kantoor waar behoefte is aan verandering. Nietsontziend je zakken vullen is zó 2017 en Cato lijkt de aangewezen persoon de brallerige advocaten een stukje moraal bij te brengen. Ze is idealistisch, ambitieus en niet onder de indruk van het Old Boys Network. Tot ze collega Gijs ontmoet die alles vertegenwoordigt wat Cato verafschuwt. De samenwerking lijkt gedoemd te mislukken maar naarmate Cato en Gijs langer met elkaar opgescheept zitten, worden ze gedwongen hun overtuigingen over liefde, huwelijk en carrière opnieuw onder de loep te nemen.
star 7.2

15 August

2019

15 August

2019

star 7.2
Het is Onafhankelijkheidsdag in India. Er gebeurt een bizar ongeluk in een arbeidersflat in Mumbai. Dit verstoort het jong liefdesgeluk van een echtpaar. De bewoners verenigen zich om een jongetje te helpen.

Barakah Yoqabil Barakah

2016

star 6.3
Barakah en Bibi willen samen zijn. Maar ze leven in Saoedi-Arabië en dit is niet zo gemakkelijk, omdat het voor mannen en vrouwen niet toegestaan is om publiekelijk samen te verschijnen. Barakah is een ordehandhaver die in de stad woont uit de middenklasse.
star 6.4

Änglar, finns dom...

1961

Änglar, finns dom...

1961

star 6.4
star 6.8

Завръщане

2019

Завръщане

2019

star 6.8
star 6.3

Puzzle

2013

Puzzle

2013

star 6.3
Een onverwachte vriendschap met een blinde schrijver inspireert een onderdrukte echtgenoot om iets te doen met zijn verliefdheid voor een jongere kunstenaar.

De Gelukkige Huisvrouw

2010

star 6.1
Maak kennis met Lea Meijer, een vrouw die jong, mooi, rijk en gelukkig getrouwd is met Harry. Op een kwade dag besluit Harry dat hij een kind wil. Lea stemt toe, nadat ze zijn overeengekomen dat hij haar elke avond zal nemen. En met een fulltime au-pair hoeft haar leven toch niet echt te veranderen? De bevalling wordt een langdurige hel compleet met tangverlossing en totaalruptuur. Maar Junior blijkt gezond en Harry is dolgelukkig. Maar Lea niet.
star 7.2

Coborâm la prima

2018

Coborâm la prima

2018

star 7.2
star 4.7

Tuintje in mijn hart

2017

Tuintje in mijn hart

2017

star 4.7
Axel is een Surinamer die al 20 jaar in Nederland woont en volledig vernederlandst is. Hij is getrouwd met een Hollandse en is al die tijd niet meer terug geweest naar zijn geboorteland. Als zijn moeder de familie bij elkaar roept met de kerst omdat ze iets belangrijks moet vertellen, gaat hij samen met zijn vrouw, haar zus en tegenzin terug naar Suriname. Al gelijk onder het kerstdiner explodeert de situatie als zijn broer Virgil hem iets vertelt waardoor alle stoppen doorslaan bij Axel. Wat volgt is een rollercoaster aan avonturen onder de Surinaamse zon en realiseert Axel’s vrouw zich opeens weer waarom ze verliefd werd op een Surinamer...
star 4.9

Between Two Women

2004

Between Two Women

2004

star 4.9

A Mulher do Meu Marido

2019

star 6
De levens van twee stellen liggen overhoop als een wederzijdse affaire aan het licht komt en wordt beëindigd. Totdat een van de bedrogenen de affaire wil hervatten.
star 5.2

Habibi Rasak Kharban

2011

Habibi Rasak Kharban

2011

star 5.2
star 6.8

Max

1994

Max

1994

star 6.8
Max de Keukeleire heeft het niet echt onder de knie met een opgroeiende dochter van zestien jaar, Sofie. Dat Max ook zijn ellende ziet met zijn vader is niet onoverkomelijk. Max heeft nog niet veel geluk gehad: zijn vrouw Yasmine is verongelukt toen ze de dakgoot wilde schilderen en zijn hobby (Latijns - Amerikaans tango) loopt daardoor ook niet van een leien dakje. Hij is verplicht om een halfuur te dansen met zijn dansleraar Carlos en dan met zijn makkelijkste partner: de oude kapstok. Dan komt Annie Brockaert in zijn leven op een ongelofelijke wijze. Max denkt dat er wordt ingebroken in de dansschool en gaat op onderzoek. Hij glijdt van het dak en ziet zo de danspresentaties van deze dame. Dit verandert zijn leven. Ze wordt Max' danspartner en ze mogen deelnemen aan het tangokampioenschap.

keyboard_arrow_up