Beste Sci Fi Fantasy Series op Netflix - Pagina 5

star 7.9

終わりのセラフ

2015

終わりのセラフ

2015

star 7.9
star 8.3

All of Us Are Dead

2022

All of Us Are Dead

2022

star 8.3
Op een middelbare school breekt een zombievirus uit. De leerlingen moeten zich naar buiten vechten — of veranderen in een van de dolle zombies.
star 7.5

De hopeloze heks

2017

De hopeloze heks

2017

star 7.5
Brits-Canadese fictieserie over een stel vrouwelijke Harry Potters die in Cackle's Academy de nobele kunst van de hekserij gaan bestuderen. Gebaseerd op de boeken van Jill Murphy.
star 8.6

Cyberpunk Edgerunners

2022

Cyberpunk Edgerunners

2022

star 8.6
In een corrupte toekomst vol cybernetische implantaten wil een getalenteerde, maar roekeloze straatjongen een vogelvrij verklaarde huurling worden: een edgerunner.
star 8.7

Arcane

2021

Arcane

2021

star 8.7
Het verhaal speelt zich af in het utopische Piltover en de onderdrukte underground van Zaun en volgt de oorsprong van twee iconische League-kampioenen - en de kracht die ze uit elkaar zal scheuren.

Mako: Island of Secrets

2013

star 7.6
Echte zeemeerminnen, Sirena, Nixie en Lyla, maken deel uit van een zeemeerminpod, die in de wateren van Mako Island leeft. Als jonge leden van de pod is het hun taak om de Moon Pool te beschermen en te beschermen tegen indringers. Maar in de nacht van volle maan verwaarlozen de ondeugende zeemeerminmeisjes hun plichten. De zestienjarige landbewoner Zac komt de Moon Pool binnen en krijgt een bijzondere band met Mako. Zac krijgt een visachtige staart en geweldige krachten. De zeemeermincapsule wordt gedwongen Mako te verlaten en laat de drie zeemeerminmeisjes achter, die uit de capsule zijn geworpen. Ze weten dat er maar één manier is waarop ze zich weer bij de groep mogen voegen: ze moeten benen krijgen, zich aan land wagen en de krachten van Zac terugnemen – anders lopen ze het risico voor altijd verschoppelingen te zijn.
star 8.5

Violet Evergarden

2018

Violet Evergarden

2018

star 8.5
De oorlog is voorbij en Violet Evergarden heeft een baan nodig. Beschadigd en emotieloos gaat ze werken als brievenschrijfster om zichzelf en haar verleden te begrijpen.
star 7

CAROLE & TUESDAY

2019

CAROLE & TUESDAY

2019

star 7
Parttimer Carole ontmoet het rijke meisje Tuesday en beiden realiseren zich dat ze de muziekpartner hebben gevonden die ze nodig hadden. Samen redden ze het misschien.
star 7.8

Sense8

2015

Sense8

2015

star 7.8
Eén schot, één dode, één ogenblik in de tijd dat acht geesten in uiteenlopende delen van de wereld onherroepelijk met elkaar verbindt, waardoor ze in elkaars leven, in elkaars geheimen, en in groot gevaar terechtkomen. Gewone mensen, plotseling herboren als 'Sensates'.
star 6.2

The Mist

2017

The Mist

2017

star 6.2
The Mist is een verfilming van het gelijknamige boek van Stephen King en de opnames zullen deze zomer nog van start gaan. The Mist gaat over een stadje dat wordt geterroriseerd door een dichte mist, die gepaard gaat met de nodige schepsels en ervoor zorgt dat de menselijkheid van de personages op de proef wordt gesteld.
star 7.1

van Helsing

2016

van Helsing

2016

star 7.1
Vanessa van Helsing, is de dochter van de gedoodverfde tegenstander van Dracula en beroemd vampierjager Abraham van Helsing. Ze ontwaakt, na vijf jaar lang te hebben geslapen, in een toekomst waar vampieren de wereld hebben overgenomen. Ook ontdekt ze, dat zij een unieke gave heeft over vampieren. Hierdoor is ze de laatste hoop voor de mensheid op een offensief om terug te krijgen wat verloren is gegaan.

DRAGON PILOT: Hisone & Masotan

2018

star 6.9
Een in de Gifu-luchtbasis verborgen draak kiest de nieuwe rekruut van de zelfverdedigingsluchtmacht Hisone Amakasu als zijn piloot.
star 7.7

Manifest

2018

Manifest

2018

star 7.7
Montego Air vlucht 828 is veilig geland na een nogal turbulent verlopen routinevlucht. Zowel de passagiers als de bemanningsleden zijn opgelucht wanneer ze de grond weer raken. Tijdens de paar uur die zij in de lucht hebben doorgebracht, is de rest van de wereld vijf jaar verder gekomen. Vrienden, geliefden en familieleden die de hoop hadden opgegeven en verder gingen met hun leven, worden nu geconfronteerd met het feit dat iedereen van vlucht 828 het vermeende ongeval overleefd heeft. De inzittenden van de vlucht krijgen een tweede kans, maar komen er al snel achter dat dit grote mysterie grote gevolgen heeft. Het lijkt erop dat zij voorbestemd zijn voor grootse dingen.
star 7.4

Fate/Apocrypha

2017

Fate/Apocrypha

2017

star 7.4
star 7.1

Bodies

2023

Bodies

2023

star 7.1
Vier rechercheurs in vier verschillende tijdperken vinden het lichaam van hetzelfde moordslachtoffer in het Londense Whitechapel. Edmon Hillinghead is in 1890 de meest ijverige rechercheur van de stad terwijl Jack the Ripper door de straten sluipt. In 1941 regeert Charles Whiteman over de straten door de oplichterspraktijken te leiden die hij hoort op te doeken. Shahara Hasan voert een strijd met racistische relschoppers in 2023 en in het jaar 2053 kampt de jong Maplewood met geheugenverlies als een van de laatste overlevenden van een aangstaanjagende techno-apocalyps. Tijdens hun onderzoek ontdekt het viertal dat ze te maken hebben met een mysterieuze samenzwering die meer dan 150 jaar omvat.
star 6.7

Super Crooks

2021

Super Crooks

2021

star 6.7
Johnny Bolt stelt een ploeg losgeslagen superschurken samen voor een laatste overval. Hun doelwit is een meedogenloze misdaadbaas met superkrachten. Wat kan er misgaan?

keyboard_arrow_up