Beste Actie en Avonturen Series

star 8.1

Vikings

2013

Vikings

2013

star 8.1
Vikings volgt de avonturen van Ragnar Lothbrok de grootste held van zijn tijd. De serie vertelt de verhalen van Ragnar's band van Viking broers en zijn familie, terwijl hij uitgroeit tot Koning van de Viking stammen, Maar ook als een onverschrokken krijger! de legende gaat dat hij een directe afstammeling is van Odin, de god van de oorlog en krijgers.
star 7.3

Supergirl

2015

Supergirl

2015

star 7.3
Toen Kara Zor-El vierentwintig jaar geleden als 13-jarige op Aarde aankwam, werd ze door haar volwassen neef Kal-El (Superman), die op Krypton als baby was vertrokken, geplaatst bij de familie Danvers. Ze groeit op en verbergt haar krachten, maar nu zal ze haar krachten moeten leren kennen om de komende rampen te kunnen afwenden. Zal zij de belofte waar kunnen maken en de nieuwe held worden?
star 8.2

Cobra Kai

2018

Cobra Kai

2018

star 8.2
Cobra Kai speelt zich af 30 jaar na de gebeurtenissen van het All Valley Karate toernooi in 1984. Johnny Lawrence staat op het punt om zijn beruchte Cobra Kai karate dojo te heropenen. Dit zorgt er voor dat zijn oude rivaliteit met Daniel LaRusso weer opspeelt, die zijn leven probeert te leiden zonder zijn mentor Mr. Miyagi.

Star Trek: The Next Generation

1987

star 8.3
De serie begint in het jaar 2364, ongeveer een eeuw na Star Trek: The Originele serie. Starfleet heeft inmiddels een nieuwe U.S.S. Enterprise gebouwd: de Enterprise-D. Het schip staat onder het commando van de strenge kapitein Jean-Luc Picard. Andere bemanningsleden zijn o.a. de eerste officier William T. Riker, de Klingon Worf, de androïde Data, de blinde Geordi La Forge, de empathische Deanna Troi en de scheepsarts Beverly Crusher. Onderweg beleven ze allerlei avonturen, variërend van ontmoetingen met nieuwe rassen tot de ontdekking van een parallel universum.
star 7.8

Star Trek: Voyager

1995

Star Trek: Voyager

1995

star 7.8
star 7.9

Archer

2009

Archer

2009

star 7.9
Sterling Archer is 's werelds meest ontmoedigende spion. Hij werkt voor ISIS, een spion agentschap gerund door zijn moeder. Tussen het omgaan met zijn baas en zijn medewerkers - waarvan één zijn ex-vriendin is - lukt het Archer iedereen te ergeren of te verleiden die zijn pad kruist. Zijn capriolen zijn alleen te verontschuldigen omdat aan het eind van de dag, hij nog steeds op een of andere manier, welke crises ook de mensheid bedreigde, altijd weet te voorkomen.
star 8.1

The Walking Dead

2010

The Walking Dead

2010

star 8.1
Als politieagent Rick Grimes (Andrew Lincoln; “Strike Back”) wakker wordt in het ziekenhuis nadat hij is neergeschoten tijdens een achtervolging, lijkt alles verlaten. De bloemen naast zijn bed zijn verlept. Als hij naar buiten gaat om uit te zoeken wat er aan de hand is, vind hij een enorme hoeveelheid lijken naast het ziekenhuis. Als hij verdwaasd verder door het verlaten dorp loopt, komt hij Morgan Jones (Lennie James; “Jericho”) en zijn zoon tegen. Eerst wordt Rick door hen als vijand aangezien maar de twee besluiten hem toch op te vangen. Nadat Rick weer bijgekomen is, vertellen Lennie en zijn zoon wat er aan de hand is.
star 7.6

Star Trek: Enterprise

2001

Star Trek: Enterprise

2001

star 7.6

DC's Legends of Tomorrow

2016

star 7.3
De tijdreiziger Rip Hunter heeft de toekomst gezien en wil graag voorkomen dat het ooit zo desastreus wordt op aarde. Hij moet een team samenstellen van zowel superhelden als superschurken om de onstuitbare dreiging tegen te gaan. Er staat meer dan alleen de planeet op het spel, en alleen een goed samenwerkend team, dat onder andere bestaat uit Arrow, The Flash, White Canary en the Atom, kan het gevaar stoppen.
star 7.6

NCIS

2003

NCIS

2003

star 7.6
NCIS gaat over een groep speciale agenten in dienst van NCIS (Naval Criminal Investigative Service) hun doel is onderzoek te doen naar alle misdaden die gelinkt zijn aan de marine. Dit kan lopen van moord op een marinier tot spionage op militair domein, van drugs dealen tot verkrachting. Ze doen het op hun eigen onorthodoxe manier, maar krijgen dit toch gedaan.

Miraculous, les aventures de Ladybug et Chat Noir

2015

star 8
Overdag normale middelbare scholieren, 's nachts beschermers van Parijs! Miraculous volgt de heroïsche avonturen van Marinette en Adrien terwijl ze veranderen in Ladybug en Cat Noir en op zoek gaan naar akumas, wezens die verantwoordelijk zijn voor het veranderen van de inwoners van Parijs in schurken. Maar geen van beide helden kent de ware identiteit van de ander – of dat ze klasgenoten zijn!

LEGO Ninjago: Masters of Spinjitzu

2012

star 7.8
Lang geleden schiep de eerste meester van Spinjitzu de wereld van Ninjago. De meester vormde de wereld met behulp van de vier mystieke wapens van Ninjago: de Nunchucks of Lightning, de Shurikens of Ice, de Scythe of Quakes, en de Sword of Fire. De meester vertrouwde de wereld en de vier mystieke wapens toe aan zijn twee zonen, Sensei Wu en Lord Garmadon. Zijn zonen beloofden om de geheimen van de wapens te beschermen. Echter, Lord Garmadon werd overgehaald door de duisternis en hebzucht en wilde de macht van de wapens voor zichzelf. Na een geweldig gevecht met zijn broer werd hij verbannen naar de onderwereld. Door zijn nederlaag werd Lord Garmadon alleen maar kwader. Hij werd de heerser van de onderwereld en smeedde allianties met de Skullkin stam die daar woonde. Nu is hij opnieuw van plan om de vier wapens van Spinjitzu te veroveren. Om dat te voorkomen verzamelde Sensei Wu vier jonge ninja, Kai, Jay, Cole en Zane, om kunst van Spinjitzu te leren. Alleen zij kunnen Lord Garmadon stoppen.
star 7.5

The Powerpuff Girls

1998

The Powerpuff Girls

1998

star 7.5
star 8.2

Ben 10

2005

Ben 10

2005

star 8.2
star 7.9

Titans

2018

Titans

2018

star 7.9
Detective Dick Grayson was jarenlang het hulpje van Batman, maar als Robin slaat hij zijn eigen weg in. De twee zijn in Titans uit elkaar gegroeid en dit doet Robin er toe besluiten om te verhuizen naar Detroit. Hij komt daar in aanraking met anderen die bovennatuurlijke krachten bezitten. Daarop ontwikkelt Robin een nieuw team van superhelden, bestaande uit Raven, Starfire en Beast Boy. Het belangrijkste doel van de Titans is het beschermen van de wereld tegen het kwaad. Daarnaast is er ook nog een aantal persoonlijke problemen waar de helden mee te kampen krijgen.

Fullmetal Alchemist: Brotherhood

2009

star 8.7
In deze bovennatuurlijke anime strijden de broers Edward en Alphonse tegen kwade krachten om hun lichamen terug te krijgen nadat deze zijn verminkt.
star 8

De Thundermans

2013

De Thundermans

2013

star 8
Als de kinderen Hanks trouwdaggeschenk aan Barb verzieken, roepen ze de hulp in van familievriend en superhelden-sidekick Blobbin om dit recht te zetten, en ze houden hun ouders bezig zodat die er niet achter komen.

JoJo's Bizarre Adventure

2012

star 8.6
Meerderde generaties van de familie Joestar, allen met dezelfde bijnaam, gaan doorheen een reeks tijdsperioden de strijd aan met bovennatuurlijke vijanden.
star 8.1

The Witcher

2019

The Witcher

2019

star 8.1
Geralt van Rivia, een gemuteerde monsterjager die je kunt inhuren, is op weg naar zijn bestemming in een onstuimige wereld waarin mensen vaak slechter zijn dan monsters.

keyboard_arrow_up