Beste Actie en Avonturen Series

star 7.6

NCIS

2003

NCIS

2003

star 7.6
NCIS gaat over een groep speciale agenten in dienst van NCIS (Naval Criminal Investigative Service) hun doel is onderzoek te doen naar alle misdaden die gelinkt zijn aan de marine. Dit kan lopen van moord op een marinier tot spionage op militair domein, van drugs dealen tot verkrachting. Ze doen het op hun eigen onorthodoxe manier, maar krijgen dit toch gedaan.
star 8.2

Cobra Kai

2018

Cobra Kai

2018

star 8.2
Bittere vijanden. Strijdende dojo's. Nieuw bloed. Daniel en Johnny wakkeren oude rivaliteiten uit West Valley opnieuw aan in dit populaire vervolg op de 'Karate Kid'-films.
star 8.1

The Walking Dead

2010

The Walking Dead

2010

star 8.1
Als politieagent Rick Grimes (Andrew Lincoln; “Strike Back”) wakker wordt in het ziekenhuis nadat hij is neergeschoten tijdens een achtervolging, lijkt alles verlaten. De bloemen naast zijn bed zijn verlept. Als hij naar buiten gaat om uit te zoeken wat er aan de hand is, vind hij een enorme hoeveelheid lijken naast het ziekenhuis. Als hij verdwaasd verder door het verlaten dorp loopt, komt hij Morgan Jones (Lennie James; “Jericho”) en zijn zoon tegen. Eerst wordt Rick door hen als vijand aangezien maar de twee besluiten hem toch op te vangen. Nadat Rick weer bijgekomen is, vertellen Lennie en zijn zoon wat er aan de hand is.
star 7.6

Star Trek: Enterprise

2001

Star Trek: Enterprise

2001

star 7.6
Halverwege de 22e eeuw, een eeuw vóór de vijfjarige missie van Kapitein Kirk, leidt Jonathan Archer het United Earth-schip Enterprise tijdens de eerste jaren van Starfleet, voorafgaand aan de Aarde-Romulaanse Oorlog en de vorming van de Federatie.

Star Trek: The Next Generation

1987

star 8.3
De serie begint in het jaar 2364, ongeveer een eeuw na Star Trek: The Originele serie. Starfleet heeft inmiddels een nieuwe U.S.S. Enterprise gebouwd: de Enterprise-D. Het schip staat onder het commando van de strenge kapitein Jean-Luc Picard. Andere bemanningsleden zijn o.a. de eerste officier William T. Riker, de Klingon Worf, de androïde Data, de blinde Geordi La Forge, de empathische Deanna Troi en de scheepsarts Beverly Crusher. Onderweg beleven ze allerlei avonturen, variërend van ontmoetingen met nieuwe rassen tot de ontdekking van een parallel universum.
star 8.1

S.W.A.T.

2017

S.W.A.T.

2017

star 8.1
S.W.A.T. Luitenant Daniel 'Hondo' Harrelson krijgt de opdracht een hooggeschoolde eenheid in Los Angeles te leiden in de gemeenschap waar hij opgroeide. Verscheurd tussen loyaliteit aan de straten waar de politie soms de vijand is en trouw aan zijn broers in het blauw, gaat hij strategisch met deze twee werelden om. Hondo moedigt zijn team aan te vertrouwen op communicatie en respect in plaats van geweld en agressie. Wanneer er echter een crisis uitbreekt, zijn deze onverschrokken mannen en vrouwen bereid hun tactische training op de proef te stellen.

DC's Legends of Tomorrow

2016

star 7.3
De tijdreiziger Rip Hunter heeft de toekomst gezien en wil graag voorkomen dat het ooit zo desastreus wordt op aarde. Hij moet een team samenstellen van zowel superhelden als superschurken om de onstuitbare dreiging tegen te gaan. Er staat meer dan alleen de planeet op het spel, en alleen een goed samenwerkend team, dat onder andere bestaat uit Arrow, The Flash, White Canary en the Atom, kan het gevaar stoppen.
star 7.8

Vikings: Valhalla

2022

Vikings: Valhalla

2022

star 7.8
De beroemde IJslandse ontdekkingsreiziger Leif Erikson is, in tegenstelling tot zijn voorvaderen, ver van zijn eigen thuisland opgegroeid. Hem zijn plunderingen en overvallen dan ook niet met de paplepel ingegoten. Hij is trouw aan zijn familie, maar ondervindt vaak problemen met zijn vader Erik de Rode. Wanneer christelijke vikingen Leifs halfzus Freydís Eiríksdóttir aanranden, keert zij zich tegen de christenen, en voert ze als leider van de Oud-Noorse religie een opstand tegen het Scandinavische christendom aan. Ze probeert een nieuw thuis voor haar volk te kiezen. Ondetussen nadert het einde van de tijd der vikingen, wanneer Engeland zich beter tegen hen weet te verweren.
star 7.8

Star Trek: Voyager

1995

Star Trek: Voyager

1995

star 7.8
Star Trek - Voyager is de vierde televisieserie die zich afspeelt in het Star Trek-universum. De serie volgt de reis van de USS Voyager, gestrand aan de andere kant van de Melkweg en op weg naar huis door onbekend gebied.
star 7.5

The Powerpuff Girls

1998

The Powerpuff Girls

1998

star 7.5

LEGO Ninjago: Masters of Spinjitzu

2012

star 7.8
Lang geleden schiep de eerste meester van Spinjitzu de wereld van Ninjago. De meester vormde de wereld met behulp van de vier mystieke wapens van Ninjago: de Nunchucks of Lightning, de Shurikens of Ice, de Scythe of Quakes, en de Sword of Fire. De meester vertrouwde de wereld en de vier mystieke wapens toe aan zijn twee zonen, Sensei Wu en Lord Garmadon. Zijn zonen beloofden om de geheimen van de wapens te beschermen. Echter, Lord Garmadon werd overgehaald door de duisternis en hebzucht en wilde de macht van de wapens voor zichzelf. Na een geweldig gevecht met zijn broer werd hij verbannen naar de onderwereld. Door zijn nederlaag werd Lord Garmadon alleen maar kwader. Hij werd de heerser van de onderwereld en smeedde allianties met de Skullkin stam die daar woonde. Nu is hij opnieuw van plan om de vier wapens van Spinjitzu te veroveren. Om dat te voorkomen verzamelde Sensei Wu vier jonge ninja, Kai, Jay, Cole en Zane, om kunst van Spinjitzu te leren. Alleen zij kunnen Lord Garmadon stoppen.
star 8.1

Vikings

2013

Vikings

2013

star 8.1
Vikings volgt de avonturen van Ragnar Lothbrok de grootste held van zijn tijd. De serie vertelt de verhalen van Ragnar's band van Viking broers en zijn familie, terwijl hij uitgroeit tot Koning van de Viking stammen, Maar ook als een onverschrokken krijger! de legende gaat dat hij een directe afstammeling is van Odin, de god van de oorlog en krijgers.

Batman: The Animated Series

1992

star 8.5
Bruce Wayne belooft de moord op zijn ouders te wreken en wijdt zijn leven aan het uitroeien van de misdaad in Gotham City als de gemaskerde burgerwacht 'Batman'.

Trollhunters: Tales of Arcadia

2016

star 8.5
Als een doodgewone jongen per toeval een amulet vindt, verandert zijn leven drastisch en wordt hij de beschermer van twee werelden.
star 8.6

Stranger Things

2016

Stranger Things

2016

star 8.6
Nadat een jongetje is verdwenen, komen in een stadje mysterieuze zaken aan het licht, zoals geheime experimenten, bovennatuurlijke krachten en een vreemd meisje.
star 8.3

The Last Kingdom

2015

The Last Kingdom

2015

star 8.3
Het jaar is 872 en vele van de afzonderlijke Koninkrijken, die we nu kennen als Engeland, zijn na een invasie in handen gevallen van de Denen. Het Koninkrijk Wessex, onder leiding van Koning Alfred, staat er alleen voor. Tegen deze turbulente achtergrond zien we een Saksische edelman en zijn zoon Uhtred of Bebbanburg. De jongen wordt gevangen genomen door de Denen en opgevoed als ware het een van hen. Waar ligt zijn loyaliteit? Is hij een Saks of een Deen? Kiest Uhtred voor zijn geboorteland of voor degenen die hem hebben grootgebracht? Om zijn geboorterecht terug te krijgen moet Uhtred een gevaarlijk pad bewandelen tussen beide partijen en speelt hij een belangrijke rol in de geboorte van een nieuwe natie.

Avatar: De Legende van Korra

2012

star 8.2
Avatar Aang en vuurheer Zuko vochten voor de Republikazia toen ze de Honderd-Jarige Oorlog beëindigden. Nu de balans in de vier naties weer hersteld is, kunnen stuurders en niet-stuurders samen in deze bruisende metropolis in vrede leven. Maar zelfs Korra (een nieuwe Avatar), ziet met eigen ogen dat Republikazia problemen heeft. Bij aankomst in de stad komt ze oog in oog te staan met criminele Stuurder-bendes en leden van een luidruchtige anti-stuurders organisatie. Ondanks het grote gevaar is ze vastbesloten tegen de groeiende anti-stuurders revolutie te vechten. Maar zal ze de slechterik Amon kunnen stoppen voordat zijn macht groeit?
star 8

De Thundermans

2013

De Thundermans

2013

star 8
Als de kinderen Hanks trouwdaggeschenk aan Barb verzieken, roepen ze de hulp in van familievriend en superhelden-sidekick Blobbin om dit recht te zetten, en ze houden hun ouders bezig zodat die er niet achter komen.

Mako Mermaids: An H2O Adventure

2013

star 7.6
Echte zeemeerminnen, Sirena, Nixie en Lyla, maken deel uit van een zeemeerminpod, die in de wateren van Mako Island leeft. Als jonge leden van de pod is het hun taak om de Moon Pool te beschermen en te beschermen tegen indringers. Maar in de nacht van volle maan verwaarlozen de ondeugende zeemeerminmeisjes hun plichten. De zestienjarige landbewoner Zac komt de Moon Pool binnen en krijgt een bijzondere band met Mako. Zac krijgt een visachtige staart en geweldige krachten. De zeemeermincapsule wordt gedwongen Mako te verlaten en laat de drie zeemeerminmeisjes achter, die uit de capsule zijn geworpen. Ze weten dat er maar één manier is waarop ze zich weer bij de groep mogen voegen: ze moeten benen krijgen, zich aan land wagen en de krachten van Zac terugnemen – anders lopen ze het risico voor altijd verschoppelingen te zijn.
star 6.6

Teen Titans Go!

2013

Teen Titans Go!

2013

star 6.6
Robin, Starfire, Raven, Beast Boy en Cyborg keren terug in geheel nieuwe, komische avonturen. Het zijn misschien superhelden die elke dag de wereld redden... maar iemand moet nog steeds de was doen!

keyboard_arrow_up