Beste Kids Series op Netflix

star 7.6

Fairly Odd Parents

2001

Fairly Odd Parents

2001

star 7.6
De serie gaat over het tienjarige jongetje Timmy dat in de fictieve stad Dimmsdale woont. Hij heeft het zwaar te verduren: Ouders die nooit naar hem luisteren, en een gemene oppas genaamd Vicky, die hem onderdrukt als een slaaf. Doordat men in de feeënwereld merkt dat hij ongelukkig is, krijgt hij op een dag twee feeënpeetouders (Engels: Fairy Godparents) toegewezen; de onnozele fee Cosmo en zijn intelligente vrouw Wanda. Door met hun toverkunsten Timmy's wensen te laten uitkomen, proberen ze hem te helpen en gelukkiger te maken. De magie die Cosmo en Wanda gebruiken om Timmy te helpen, veroorzaakt meestal echter alleen nog maar meer rommel. In het begin zijn de wensen best leuk, maar langzamerhand begint het uit de hand te lopen. Uiteindelijk komt het allemaal weer goed.

My Little Pony: Vriendschap is Betoverend

2010

star 8.1
Kom mee naar het betoverende land Equestria waar eenhoorn Twilight Sparkle en haar vriendjes avonturen beleven en waardevolle lessen over vriendschap krijgen.
star 7.5

The Powerpuff Girls

1998

The Powerpuff Girls

1998

star 7.5
star 7.7

Shaun het schaap

2007

Shaun het schaap

2007

star 7.7
Shaun mag dan wel een schaap zijn, maar hij is zeker geen kuddedier! Shaun is de leider van een bende gekke schapen, die hem blindelings volgen in allerlei avonturen waardoor de, anders zo rustige, boerderij regelmatig verandert in een beestenboel. De arme herdershond Bitzer loopt steeds achter de feiten aan en doet zijn uiterste best om te voorkomen dat de boer de fratsen van de schapen opmerkt.
star 8.3

Henry Danger

2014

Henry Danger

2014

star 8.3
Door zijn nieuwe parttimebaan moet Henry Hart twee levens in balans brengen: als typische puber en als Kid Danger, het hulpje van een geheime superheld.
star 7.8

Huize Herrie

2016

Huize Herrie

2016

star 7.8
Heb je je ooit afgevraagd hoe het is om op te groeien in een groot gezin? De 11-jarige Lincoln Herrie heeft maar liefst 10 zussen en kan je er alles over vertellen!
star 6.2

Johnny Test

2005

Johnny Test

2005

star 6.2
De slimme 11-jarige Johnny Test en zijn genetisch gemodificeerde pratende hond beleven allerlei avonturen terwijl ze zijn familie en de wereld willen redden van een ramp.
star 7.8

Ever After High

2013

Ever After High

2013

star 7.8

LEGO Ninjago: Dragons Rising

2023

star 8
Twee tieners uit verschillende werelden gebruiken hun net ontdekte Ninjakrachten om draken te verdedigen tegen schurken die hun levenskracht willen misbruiken.

Miraculous, les aventures de Ladybug et Chat Noir

2015

star 8.1
Overdag normale middelbare scholieren, 's nachts beschermers van Parijs! Miraculous volgt de heroïsche avonturen van Marinette en Adrien terwijl ze veranderen in Ladybug en Cat Noir en op zoek gaan naar akumas, wezens die verantwoordelijk zijn voor het veranderen van de inwoners van Parijs in schurken. Maar geen van beide helden kent de ware identiteit van de ander – of dat ze klasgenoten zijn!

Jurassic World: Kamp Krijtastisch

2020

star 8
Zes tieners die een avonturenkamp aan de andere kant van Isla Nublar bezoeken, moeten zich verenigen om te overleven wanneer dinosaurussen het eiland verwoesten.
star 7

PAW Patrol

2013

PAW Patrol

2013

star 7
Paw Patrol gaat over zes heldhaftige pups, Chase, Marshall, Rocky, Rubble, Zuma en Skye, die worden geleid door de 10-jarige Ryder. Samen werken ze hard om de inwoners van Avonturen Baai te beschermen. Voor hen is er geen klus te groot en geen pup te klein.
star 6.7

Grizzy en de Lemmings

2016

Grizzy en de Lemmings

2016

star 6.7
Grizzy de beer droomt van een rustig leven in de wilde natuur. Maar helaas zetten de Lemmingen voortdurend de boel op stelten.
star 7

Power Rangers

1993

Power Rangers

1993

star 7

Draken: Race naar de rand

2015

star 8.3
In deze nieuwe serie van de makers van 'Hoe tem je een draak' beleven Hiccup en Toothless allerlei spannende avonturen.
star 7

The Boss Baby

2018

The Boss Baby

2018

star 7
Dreamworks’ The Boss Baby is een originele komedie voor jong en oud, en is voorzien van een gewiekste en met liefde gevulde boodschap over het belang van familie. DreamWorks Animation en de regisseur van Madagascar nodigen je uit om kennis te maken met een wel heel bijzondere baby.
star 6.7

Dauwdruppeldagboeken

2023

Dauwdruppeldagboeken

2023

star 6.7
Drie feeën in opleiding houden ervan om voor kinderen te zorgen terwijl ze hun vleugels aan het verdienen zijn: van het terugvinden van verloren dingen tot het opruimen van troep.

Fast & Furious Spy Racers

2019

star 7
Een overheidsinstantie zet tienerchauffeur Tony Toretto en zijn avontuurlijke vrienden in om in het criminele straatracecircuit te infiltreren als undercoverspionnen.

ポケットモンスター

2023

star 8.9
Volg Liko en Roy terwijl ze de mysteries die hen omringen ontrafelen en Friede, kapitein Pikachu, Amethio en anderen tegenkomen tijdens hun opwindende avonturen!

She-Ra en de power-prinsessen

2018

star 8.5
In deze remake van de serie uit de jaren 80 verandert een magisch zwaard een weesmeisje in krijger She-Ra, die een rebellie verenigt om tegen het kwaad te vechten.

keyboard_arrow_up