Beste Kids Series op Netflix

star 6.6

Peppa Big

2004

Peppa Big

2004

star 6.6
Peppa Pig is een tekenfilmserie over een heel lief klein varkentje dat bij kleine broertje George, haar moeder en pappa varken woont. Peppa speelt het liefste spelletjes, kleed zichzelf heel mooi, maakt mooie uitstapjes en springt het liefst in modderbaden. Haar avonturen eindigen altijd vrolijk, met groot knorrig gelach. Peppa maakt de leukste avonturen mee met haar vriendjes en vriendinnetjes.
star 6

Brandweerman Sam

1987

Brandweerman Sam

1987

star 6
Volg de avonturen van brandweerman Sam en zijn collega's terwijl ze de inwoners van het stadje Piekepolder in Wales beschermen. Wanneer het alarm afgaat, springen de dappere Sam en zijn collega's in een brandweerauto, een helikopter of lanceren ze zelfs een opblaasbare reddingsboot om branden te bestrijden, reddingsmissies uit te voeren of medische hulp te bieden aan mensen in nood.
star 7

PAW Patrol

2013

PAW Patrol

2013

star 7
Paw Patrol gaat over zes heldhaftige pups, Chase, Marshall, Rocky, Rubble, Zuma en Skye, die worden geleid door de 10-jarige Ryder. Samen werken ze hard om de inwoners van Avonturen Baai te beschermen. Voor hen is er geen klus te groot en geen pup te klein.

Miraculous, les aventures de Ladybug et Chat Noir

2015

star 8
Overdag normale middelbare scholieren, 's nachts beschermers van Parijs! Miraculous volgt de heroïsche avonturen van Marinette en Adrien terwijl ze veranderen in Ladybug en Cat Noir en op zoek gaan naar akumas, wezens die verantwoordelijk zijn voor het veranderen van de inwoners van Parijs in schurken. Maar geen van beide helden kent de ware identiteit van de ander – of dat ze klasgenoten zijn!
star 8.2

Henry Danger

2014

Henry Danger

2014

star 8.2
Door zijn nieuwe parttimebaan moet Henry Hart twee levens in balans brengen: als typische puber en als Kid Danger, het hulpje van een geheime superheld.
star 7.8

Huize Herrie

2016

Huize Herrie

2016

star 7.8
Heb je je ooit afgevraagd hoe het is om op te groeien in een groot gezin? De 11-jarige Lincoln Herrie heeft maar liefst 10 zussen en kan je er alles over vertellen!
star 8.2

Victorious

2010

Victorious

2010

star 8.2
Het tienermeisje Tori belandt op de Hollywood Arts High School, een prestigieuze kunstacademie. Ze voelt zich niet meteen thuis tussen al die getalenteerde studenten. Vooral met de diva Jade kan ze het helemaal niet vinden. Met de hulp van haar vrienden stelt ze evenwel vast dat ze geboren is om op te treden en mensen te entertainen.
star 8.2

Ben 10

2005

Ben 10

2005

star 8.2
star 7.6

Fairly Odd Parents

2001

Fairly Odd Parents

2001

star 7.6
De serie gaat over het tienjarige jongetje Timmy dat in de fictieve stad Dimmsdale woont. Hij heeft het zwaar te verduren: Ouders die nooit naar hem luisteren, en een gemene oppas genaamd Vicky, die hem onderdrukt als een slaaf. Doordat men in de feeënwereld merkt dat hij ongelukkig is, krijgt hij op een dag twee feeënpeetouders (Engels: Fairy Godparents) toegewezen; de onnozele fee Cosmo en zijn intelligente vrouw Wanda. Door met hun toverkunsten Timmy's wensen te laten uitkomen, proberen ze hem te helpen en gelukkiger te maken. De magie die Cosmo en Wanda gebruiken om Timmy te helpen, veroorzaakt meestal echter alleen nog maar meer rommel. In het begin zijn de wensen best leuk, maar langzamerhand begint het uit de hand te lopen. Uiteindelijk komt het allemaal weer goed.
star 4.6

PJ Masks

2015

PJ Masks

2015

star 4.6
star 6.1

Johnny Test

2005

Johnny Test

2005

star 6.1
De slimme 11-jarige Johnny Test en zijn genetisch gemodificeerde pratende hond beleven allerlei avonturen terwijl ze zijn familie en de wereld willen redden van een ramp.
star 7

Power Rangers

1993

Power Rangers

1993

star 7
star 7.5

The Powerpuff Girls

1998

The Powerpuff Girls

1998

star 7.5
star 6.9

Masha en de Beer

2009

Masha en de Beer

2009

star 6.9
Masha woont met haar opa in een boshut. Hun buurman is een beer. Niet zomaar een beer, maar een ex-circusbeer die kan praten, etsen, muziek maken en veel meer. In het bos heeft hij eindelijk rust gevonden. Een beetje luieren, honing eten en thee drinken. Het leven van de beer is één groot Luilekkerland. Totdat Masha in zijn leven verschijnt. Masha is een echte drukbol, met een levendige fantasie. Iedere keer opnieuw betrekt ze de beer bij haar streken. Daar wordt de beer wel eens chagrijnig van. Totdat hij ontdekt dat zijn leven zonder Masha wel erg saai zou zijn...

My Little Pony: Vriendschap is Betoverend

2010

star 8.1
Kom mee naar het betoverende land Equestria waar eenhoorn Twilight Sparkle en haar vriendjes avonturen beleven en waardevolle lessen over vriendschap krijgen.

Octonauts: Above & Beyond

2021

star 8.4
De Octonauts breiden hun verkenningstochten uit voorbij de zee – en naar het land! Met nieuwe attracties en nieuwe vrienden beschermen ze alle leefgebieden en dieren die gevaar lopen.
star 8.1

Gabby's Dollhouse

2021

Gabby's Dollhouse

2021

star 8.1
star 7.7

LEGO DREAMZzz

2023

LEGO DREAMZzz

2023

star 7.7
Een groep kinderen sluit zich aan bij een geheim agentschap waar ze de kracht van de verbeelding leren gebruiken om naar de Droomwereld te reizen en fantastische creaties te creëren om slapende kinderen te helpen die worden geterroriseerd door de kwaadaardige Nachtmerriekoning die erop uit is de Droomwereld te veroveren en binnen te vallen. de wakende wereld.

LEGO Ninjago: Dragons Rising

2023

star 7.9
Twee tieners uit verschillende werelden gebruiken hun net ontdekte Ninjakrachten om draken te verdedigen tegen schurken die hun levenskracht willen misbruiken.

keyboard_arrow_up