Beste Komedie Series op Netflix

star 8.2

Cobra Kai

2018

Cobra Kai

2018

star 8.2
Bittere vijanden. Strijdende dojo's. Nieuw bloed. Daniel en Johnny wakkeren oude rivaliteiten uit West Valley opnieuw aan in dit populaire vervolg op de 'Karate Kid'-films.
star 8.3

Seinfeld

1989

Seinfeld

1989

star 8.3
De serie draait om het leven van Jerry Seinfeld (gespeeld door de gelijknamige acteur), zijn buurman (Cosmo) Kramer (Michael Richards), zijn beste vriend George (Costanza) (Jason Alexander) en zijn ex-vriendin Elaine (Benes) (Julia Louis-Dreyfus). Samen komen ze altijd in de meest bizarre situaties terecht. Er zijn 180 afleveringen gemaakt die elk zo'n 21 minuten duren, verdeeld over 9 seizoenen. De show heeft veel prijzen gewonnen, waaronder Golden Globe voor Jerry Seinfeld en een Emmy voor Outstanding Writing for a Comedy Series. De afleveringen worden gekenmerkt door verschillende verhaallijnen van de hoofdpersonen die uiteindelijk weer bijeen komen.
star 7.6

Fairly Odd Parents

2001

Fairly Odd Parents

2001

star 7.6
De serie gaat over het tienjarige jongetje Timmy dat in de fictieve stad Dimmsdale woont. Hij heeft het zwaar te verduren: Ouders die nooit naar hem luisteren, en een gemene oppas genaamd Vicky, die hem onderdrukt als een slaaf. Doordat men in de feeënwereld merkt dat hij ongelukkig is, krijgt hij op een dag twee feeënpeetouders (Engels: Fairy Godparents) toegewezen; de onnozele fee Cosmo en zijn intelligente vrouw Wanda. Door met hun toverkunsten Timmy's wensen te laten uitkomen, proberen ze hem te helpen en gelukkiger te maken. De magie die Cosmo en Wanda gebruiken om Timmy te helpen, veroorzaakt meestal echter alleen nog maar meer rommel. In het begin zijn de wensen best leuk, maar langzamerhand begint het uit de hand te lopen. Uiteindelijk komt het allemaal weer goed.

Orange Is the New Black

2013

star 7.7
Als een misdaad uit haar verleden alsnog om de hoek komt kijken, belandt een bevoorrechte New Yorkse in een vrouwengevangenis, waar ze snel vrienden en vijanden maakt.
star 8.4

The Rookie

2018

The Rookie

2018

star 8.4
John Nolan is net veertig. Hij bevindt zich op een keerpunt in zijn leven: hij is net gescheiden van zijn vrouw en zijn zoon gaat naar de universiteit. John besluit vervolgens om een ​​oude droom waar te gaan maken en politieagent te worden. Hij verhuisd naar Los Angeles en vervoegt de Los Angeles Police Department, waar hij de oudste "jonge rekruut" is.
star 8.3

Henry Danger

2014

Henry Danger

2014

star 8.3
Door zijn nieuwe parttimebaan moet Henry Hart twee levens in balans brengen: als typische puber en als Kid Danger, het hulpje van een geheime superheld.
star 6.7

Grizzy en de Lemmings

2016

Grizzy en de Lemmings

2016

star 6.7
Grizzy de beer droomt van een rustig leven in de wilde natuur. Maar helaas zetten de Lemmingen voortdurend de boel op stelten.
star 8.2

Brooklyn Nine Nine

2013

Brooklyn Nine Nine

2013

star 8.2
Brooklyn Nine-Nine is een Amerikaanse televisieserie uit 2013. De serie draait om het fictionele 99ste district van de New York City Police Department in Brooklyn, waarbij zijn rechercheurs en de nieuw aangestelde commandant worden gevolgd.
star 8.2

Shameless USA

2011

Shameless USA

2011

star 8.2
Frank Gallagher is de trotse vader van 6 slimme en zelfstandige kinderen die zonder hem... waarschijnlijk beter af waren. Als Frank niet het beetje geld wat ze hebben, aan het opdrinken is, ligt hij bewusteloos op grond. Maar de kinderen hebben hun weg gevonden om op te groeien zonder hem. The Gallaghers tonen geen greintje respect, zijn toch erg innemend, bijzonder veerkrachtig en kennen geen enkele schaamte.
star 7.9

Monk

2002

Monk

2002

star 7.9
Adrian Monk was ooit een rijzende ster bij de politie van San Francisco, legendarisch vanwege het gebruik van onconventionele middelen om de meest verbijsterende zaken van de politie op te lossen. Maar na de tragische (en nog steeds onopgeloste) moord op zijn vrouw Trudy ontwikkelde hij een extreem geval van obsessief-compulsieve stoornis. Nu hij als privéconsulent werkt, blijft Monk zaken op de meest onconventionele manieren onderzoeken.

My Little Pony: Vriendschap is Betoverend

2010

star 8.1
Kom mee naar het betoverende land Equestria waar eenhoorn Twilight Sparkle en haar vriendjes avonturen beleven en waardevolle lessen over vriendschap krijgen.
star 7.5

Fuller House

2016

Fuller House

2016

star 7.5
Er staan weer heel wat Tanner-avonturen op stapel als DJ een huis deelt met haar zus Stephanie en vriendin Kimmy die helpt met de opvoeding van haar zonen.
star 6.2

Johnny Test

2005

Johnny Test

2005

star 6.2
De slimme 11-jarige Johnny Test en zijn genetisch gemodificeerde pratende hond beleven allerlei avonturen terwijl ze zijn familie en de wereld willen redden van een ramp.
star 8.6

The Office US

2005

The Office US

2005

star 8.6
Een mockumentary over een groep kantoormedewerkers bij Dunder-Mifflin Paper Company in Scranton, Pennsylvania. Baas Michael Scott probeert, op zijn eigen manier, alles draaiende te houden. Hij krijgt van het hoofdkantoor te horen dat hij moet gaan inkrimpen, maar heeft het hier heel moeilijk mee en probeert dit uit te stellen. Zijn assistent Dwight denkt dat hij het voor het zeggen heeft en hoopt op promotie. Verder zijn er romances, fraude en gebeuren er de nodige ongevallen. Dit is een remake van de Britse versie.
star 6.6

Teen Titans Go!

2013

Teen Titans Go!

2013

star 6.6
Robin, Starfire, Raven, Beast Boy en Cyborg keren terug in geheel nieuwe, komische avonturen. Het zijn misschien superhelden die elke dag de wereld redden... maar iemand moet nog steeds de was doen!
star 8.6

Regular Show

2010

Regular Show

2010

star 8.6
Volg de twee parkwachters Mordechai (een slungelige blauwe gaai) en Rigby (een wasbeer) terwijl ze zichzelf proberen te entertainen tijdens hun saaie baantje.
star 7.9

Archer

2009

Archer

2009

star 7.9
Sterling Archer is 's werelds meest ontmoedigende spion. Hij werkt voor ISIS, een spion agentschap gerund door zijn moeder. Tussen het omgaan met zijn baas en zijn medewerkers - waarvan één zijn ex-vriendin is - lukt het Archer iedereen te ergeren of te verleiden die zijn pad kruist. Zijn capriolen zijn alleen te verontschuldigen omdat aan het eind van de dag, hij nog steeds op een of andere manier, welke crises ook de mensheid bedreigde, altijd weet te voorkomen.
star 7.9

Gilmore Girls

2000

Gilmore Girls

2000

star 7.9
De serie speelt zich af in het charmante stadje Stars Hollow, Connecticut en volgt de boeiende levens van Lorelai en Rory Gilmore, een moeder-dochter paar dat een relatie heeft waar de meeste mensen alleen maar van dromen.

Finn & Jake's Waanzinnige Reis

2010

star 8.5
In het land van Ooo beleven Finn en zijn vriend Jake, een hond, allerlei doldwaze avonturen.
star 7.8

Huize Herrie

2016

Huize Herrie

2016

star 7.8
Heb je je ooit afgevraagd hoe het is om op te groeien in een groot gezin? De 11-jarige Lincoln Herrie heeft maar liefst 10 zussen en kan je er alles over vertellen!

keyboard_arrow_up