Beste War Politics Series op Netflix

star 8.1

Vikings

2013

Vikings

2013

star 8.1
Vikings volgt de avonturen van Ragnar Lothbrok de grootste held van zijn tijd. De serie vertelt de verhalen van Ragnar's band van Viking broers en zijn familie, terwijl hij uitgroeit tot Koning van de Viking stammen, Maar ook als een onverschrokken krijger! de legende gaat dat hij een directe afstammeling is van Odin, de god van de oorlog en krijgers.
star 8.3

The Last Kingdom

2015

The Last Kingdom

2015

star 8.3
Het jaar is 872 en vele van de afzonderlijke Koninkrijken, die we nu kennen als Engeland, zijn na een invasie in handen gevallen van de Denen. Het Koninkrijk Wessex, onder leiding van Koning Alfred, staat er alleen voor. Tegen deze turbulente achtergrond zien we een Saksische edelman en zijn zoon Uhtred of Bebbanburg. De jongen wordt gevangen genomen door de Denen en opgevoed als ware het een van hen. Waar ligt zijn loyaliteit? Is hij een Saks of een Deen? Kiest Uhtred voor zijn geboorteland of voor degenen die hem hebben grootgebracht? Om zijn geboorterecht terug te krijgen moet Uhtred een gevaarlijk pad bewandelen tussen beide partijen en speelt hij een belangrijke rol in de geboorte van een nieuwe natie.
star 7.2

Designated Survivor

2016

Designated Survivor

2016

star 7.2
Tijdens de State of the Union komen de president en alle kabinetsleden om, op de Minister van Volkshuisvesting en Stedelijke Ontwikkeling Tom Kirkman na, die is aangewezen als designated survivor (aangewezen overlevende). Deze designated survivor is aangesteld om bij gebeurtenissen waarbij president, vice-president en kabinet samen aanwezig zijn, fysiek ergens anders te zijn zodat nooit de gehele presidentiële lijn van opvolging weggevaagd kan worden. Kirkman wordt snel ingezworen als president, maar de aanval op de State of the Union is slechts het begin van een serie gebeurtenissen.

세작, 매혹된 자들

2024

star 8.3
Te midden van een koninklijke en politieke machtsstrijd verstrikt een koning met een intrigerende vrouw - wiens verborgen verlangen naar wraak verandert in onbedoelde liefde.
star 7.5

Fauda

2015

Fauda

2015

star 7.5
Een gepensioneerde Israëlische topagent besluit alsnog op zoek te gaan naar de Palestijnse militant die hij dacht gedood te hebben en veroorzaakt een keten van chaos. Het plan loopt al snel helemaal mis. Nu de gepensioneerde agent de smaak van actie geproefd heeft, smeekt hij of hij weer bij het team mag.
star 7.8

The Pacific

2010

The Pacific

2010

star 7.8
We volgen Robert Leckie, Eugene Sledge en John Basilone, drie Amerikaanse mariniers van de First Marine Division. Hun levens zijn vervlochten met op de achtergrond de strijd in de Pacific ten tijde van de Tweede Wereldoorlog. We zien ze vanaf hun eerste gevechten tegen de Japanners op Guadalcanal, de landing bij Kaap Gloucester, de Slag om Peleliu. Ze stonden op het bloederige strand van Iwo Jima, overleefde de verschrikkingen van Okinawa en maakte de langverwachte, maar ongemakkelijke terugkeer,mee na de overgave van Japan.
star 8.5

Band of Brothers

2001

Band of Brothers

2001

star 8.5
Band of Brothers is een tiendelige televisieserie uit 2001 over de laatste maanden van de Tweede Wereldoorlog. Het is een co-productie van Steven Spielberg en Tom Hanks, waarin de rol van de Easy Company van het 506th Parachute Infantry Regiment, US 101st Airborne Division, in de oorlog wordt getoond. De serie begint met de training in Amerika voorafgaand aan de landing in Normandië en eindigt in het "Adelaarsnest" van Adolf Hitler, aan het einde van de oorlog. 'Band of Brothers' is gebaseerd op het gelijknamige boek van Stephen Ambrose.
star 7.8

Vikings: Valhalla

2022

Vikings: Valhalla

2022

star 7.8
De beroemde IJslandse ontdekkingsreiziger Leif Erikson is, in tegenstelling tot zijn voorvaderen, ver van zijn eigen thuisland opgegroeid. Hem zijn plunderingen en overvallen dan ook niet met de paplepel ingegoten. Hij is trouw aan zijn familie, maar ondervindt vaak problemen met zijn vader Erik de Rode. Wanneer christelijke vikingen Leifs halfzus Freydís Eiríksdóttir aanranden, keert zij zich tegen de christenen, en voert ze als leider van de Oud-Noorse religie een opstand tegen het Scandinavische christendom aan. Ze probeert een nieuw thuis voor haar volk te kiezen. Ondetussen nadert het einde van de tijd der vikingen, wanneer Engeland zich beter tegen hen weet te verweren.
star 8.5

VINLAND SAGA

2019

VINLAND SAGA

2019

star 8.5

Rise of Empires: Ottoman

2020

star 7.4
Ottomaanse Sultan Mehmed II voert een epische campagne om de Byzantijnse hoofdstad Constantinopel te veroveren en eeuwenlang de loop van de geschiedenis te vormen.
star 7.8

Bodyguard

2018

Bodyguard

2018

star 7.8
Deze politieke thriller richt zich op een heldhaftige oorlogsveteraan die wordt aangewezen om de minister van Binnenlandse Zaken Julia Montague te beschermen. De twee komen echter lijnrecht tegenover elkaar te staan wat betreft politieke overtuigingen. De bodyguard van Julia zou om deze reden zomaar eens haar grootste vijand kunnen worden.
star 6.6

Transatlantic

2023

Transatlantic

2023

star 6.6
In 1940 vormen twee Amerikanen met hun vrienden een reddingsoperatie in Marseille om kunstenaars, schrijvers en andere vluchtelingen te helpen Europa te ontvluchten tijdens WO II.
star 6.3

Ingobernable

2017

Ingobernable

2017

star 6.3
De first lady van Mexico is zelfverzekerd en idealistisch. Als ze echter het vertrouwen in haar man verliest, heeft ze al haar kracht nodig om de waarheid te achterhalen.
star 7.2

Les Combattantes

2022

Les Combattantes

2022

star 7.2
Frankrijk, 1914. Het Duitse leger rukt op en mannen vertrekken naar het front. Vier vrouwen kampen bij hen thuis met de desastreuze gevolgen van de oorlog.
star 7.1

La valla

2020

La valla

2020

star 7.1

World War II: From the Frontlines

2023

star 7.9
Deze docuserie brengt WO II op unieke wijze tot leven met behulp van verlevendigd archiefmateriaal en stemmen van alle zijden van het conflict.
star 6.6

Secret City

2016

Secret City

2016

star 6.6
Onder de rustige gevel van Canberra, te midden van de toenemende spanning tussen China en Amerika, onthult senior-politiek journalist Harriet Dunkley een geheime stad van in elkaar grijpende samenzweringen, waardoor onschuldige levens in gevaar komen, waaronder die van haar.

keyboard_arrow_up