Beste Reality Series op Netflix

star 7.5

RuPaul's Drag Race

2009

RuPaul's Drag Race

2009

star 7.5
Sluit je aan bij RuPaul, 's werelds beroemdste drag queen, als gastheer, mentor en jurylid voor de ultieme drag queen-competities. De beste dragqueens in de VS zullen strijden om het drag-sterrendom terwijl RuPaul, in volledige glamazon-drag, oppermachtig zal zijn in alle jureringen en eliminaties, terwijl hij de deelnemers helpt bij de voorbereiding op elke uitdaging.

RuPaul's Drag Race: Untucked

2010

star 6.2
Het drama dat je niet op de catwalk zag: de bitchiness achter de schermen, de kattengevechten, de worstelingen, de tranen en de geheimen. Kijk wat er achter de schermen van RuPaul's Drag Race gebeurt als de koninginnen hun plooien laten ademen... en hun emoties de vrije loop laten.

RuPaul's Drag Race All Stars

2012

star 7.4
De meest gevierde deelnemers uit RuPaul's Drag Race strijden om een ​​tweede kans om het verhaal van Drag Race te betreden. Deze drag queen-confrontatie is gevuld met veel verhitte concurrentie, Lipsynchronisatie voor de erfenis en natuurlijk de All-Stars Snatch Game.
star 6.6

Vanderpump Rules

2013

Vanderpump Rules

2013

star 6.6
Volg het gepassioneerde, vluchtige en opgewonden personeel van Lisa Vanderpump's West Hollywood-steunpilaar SUR. Lisa balanceert haar moederinstinct en scherpzinnig zakelijk inzicht om de controle te behouden over deze wilde groep werknemers terwijl ze hun dromen en elkaar najagen terwijl ze in haar ‘sexy, unieke restaurant’ werken.
star 6.7

Too Hot to Handle

2020

Too Hot to Handle

2020

star 6.7
Knappe vrijgezellen ontmoeten elkaar aan de oevers van het paradijs. Maar om de verleidelijke ​​hoofdprijs te winnen, zullen ze seks moeten opgeven.
star 6.6

Love Is Blind

2020

Love Is Blind

2020

star 6.6
Nick en Vanessa Lachey presenteren dit sociale experiment, waarin single mannen en vrouwen op zoek zijn naar liefde en zich verloven, maar elkaar dan pas echt ontmoeten.

Jack Whitehall: Travels with My Father

2017

star 7
Komiek Jack Whitehall nodigt zijn stugge, niet-avontuurlijke vader uit om met hem mee te reizen naar vreemde locaties en evenementen in een poging hun band te versterken.
star 10

The Boyfriend

2024

The Boyfriend

2024

star 10
Een groep mannen woont een maand lang samen onder één dak. Ze runnen een koffietruck om elkaar te leren kennen en hopelijk hun ware liefde te ontmoeten.

テラスハウス Boys & Girls in the City

2015

star 7.6
Een nieuwe groep van zes mannen en vrouwen begint hun leven samen onder één dak. Het enige wat ze krijgen is een fantastisch huis en een auto. Zoals altijd is er geen script.

The Real Housewives of Beverly Hills

2010

star 6.4
Deze populaire realityserie vindt plaats in Beverly Hills, waar vrouwen op hoge hakken vechten als vijanden, samen drinken als vrienden en flink wat drama veroorzaken.
star 7.8

솔로지옥

2021

솔로지옥

2021

star 7.8
star 7.3

Below Deck

2013

Below Deck

2013

star 7.3
De jonge bemanning van een luxejacht navigeert het leven op zee, maar de reis wordt bemoeilijkt door romances op de werkvloer, veeleisende gasten en zeeën van drama.
star 6.8

The Mole

2022

The Mole

2022

star 6.8
Een competitieserie met hoge inzet waarin twaalf spelers samenwerken in uitdagingen om geld toe te voegen aan een pot die uiteindelijk slechts één van hen zal winnen. Onder de spelers bevindt zich één persoon die in het geheim 'de Mol' is genoemd en de taak heeft om de geldverdienende inspanningen van de groep te saboteren. Uiteindelijk zal één speler de concurrentie overleven en de Mol blootleggen om de prijzenpot te winnen.
star 6.9

The Titan Games

2019

The Titan Games

2019

star 6.9
star 6.9

The Circle

2020

The Circle

2020

star 6.9
star 7.3

Hyperdrive

2019

Hyperdrive

2019

star 7.3
Speciaal voor Hyperdrive werd een industrieel terrein, inclusief rokende schoorstenen en imposante fabrieken, omgebouwd tot een gigantisch race- en waaghalzenwalhalla. Met racebanen en behendigheidstesten waarbij de chauffeurs over nauwe wegen moeten vliegen, 360 graden moeten kunnen draaien, en met de achterkant van hun auto een specifiek object omver moeten kunnen rijden. De beste straatracers uit verschillende landen zoeken hun grenzen op in speciaal gebouwde, opgevoerde auto's op de grootste, meest uitdagende hindernisbaan ooit.

keyboard_arrow_up