Beste Sci Fi Fantasy Series op Netflix

star 7.3

Supergirl

2015

Supergirl

2015

star 7.3
Toen Kara Zor-El vierentwintig jaar geleden als 13-jarige op Aarde aankwam, werd ze door haar volwassen neef Kal-El (Superman), die op Krypton als baby was vertrokken, geplaatst bij de familie Danvers. Ze groeit op en verbergt haar krachten, maar nu zal ze haar krachten moeten leren kennen om de komende rampen te kunnen afwenden. Zal zij de belofte waar kunnen maken en de nieuwe held worden?
star 7.8

iZombie

2015

iZombie

2015

star 7.8
Liv zou een schitterende dokter geworden zijn, maar nu is ze een zombie die zich voedt met menselijke hersenen. Die stellen haar echter in staat moordenaars te vinden.

Star Trek: The Next Generation

1987

star 8.3
De serie begint in het jaar 2364, ongeveer een eeuw na Star Trek: The Originele serie. Starfleet heeft inmiddels een nieuwe U.S.S. Enterprise gebouwd: de Enterprise-D. Het schip staat onder het commando van de strenge kapitein Jean-Luc Picard. Andere bemanningsleden zijn o.a. de eerste officier William T. Riker, de Klingon Worf, de androïde Data, de blinde Geordi La Forge, de empathische Deanna Troi en de scheepsarts Beverly Crusher. Onderweg beleven ze allerlei avonturen, variërend van ontmoetingen met nieuwe rassen tot de ontdekking van een parallel universum.

LEGO Ninjago: Masters of Spinjitzu

2012

star 7.8
Lang geleden schiep de eerste meester van Spinjitzu de wereld van Ninjago. De meester vormde de wereld met behulp van de vier mystieke wapens van Ninjago: de Nunchucks of Lightning, de Shurikens of Ice, de Scythe of Quakes, en de Sword of Fire. De meester vertrouwde de wereld en de vier mystieke wapens toe aan zijn twee zonen, Sensei Wu en Lord Garmadon. Zijn zonen beloofden om de geheimen van de wapens te beschermen. Echter, Lord Garmadon werd overgehaald door de duisternis en hebzucht en wilde de macht van de wapens voor zichzelf. Na een geweldig gevecht met zijn broer werd hij verbannen naar de onderwereld. Door zijn nederlaag werd Lord Garmadon alleen maar kwader. Hij werd de heerser van de onderwereld en smeedde allianties met de Skullkin stam die daar woonde. Nu is hij opnieuw van plan om de vier wapens van Spinjitzu te veroveren. Om dat te voorkomen verzamelde Sensei Wu vier jonge ninja, Kai, Jay, Cole en Zane, om kunst van Spinjitzu te leren. Alleen zij kunnen Lord Garmadon stoppen.
star 7.6

True Blood

2008

True Blood

2008

star 7.6
Vampieren zijn 'uit de kist' gekomen dankzij de ontwikkeling van synthetisch bloed door een Japans bedrijf. Mensen zijn voor vampieren nu niet langer nodig als voedselbron en de wereld probeert een balans te vinden in het samenleven van mensen en vampieren. De telepathische serveerster Sookie Stackhouse en de vampier Bill Compton ontmoeten elkaar in Bon Temps, Louisiana en worden op slag verliefd op elkaar.
star 7.7

Good Witch

2015

Good Witch

2015

star 7.7
star 7.8

Star Trek: Voyager

1995

Star Trek: Voyager

1995

star 7.8
star 7.6

Fairly Odd Parents

2001

Fairly Odd Parents

2001

star 7.6
De serie gaat over het tienjarige jongetje Timmy dat in de fictieve stad Dimmsdale woont. Hij heeft het zwaar te verduren: Ouders die nooit naar hem luisteren, en een gemene oppas genaamd Vicky, die hem onderdrukt als een slaaf. Doordat men in de feeënwereld merkt dat hij ongelukkig is, krijgt hij op een dag twee feeënpeetouders (Engels: Fairy Godparents) toegewezen; de onnozele fee Cosmo en zijn intelligente vrouw Wanda. Door met hun toverkunsten Timmy's wensen te laten uitkomen, proberen ze hem te helpen en gelukkiger te maken. De magie die Cosmo en Wanda gebruiken om Timmy te helpen, veroorzaakt meestal echter alleen nog maar meer rommel. In het begin zijn de wensen best leuk, maar langzamerhand begint het uit de hand te lopen. Uiteindelijk komt het allemaal weer goed.
star 8.1

The Walking Dead

2010

The Walking Dead

2010

star 8.1
Als politieagent Rick Grimes (Andrew Lincoln; “Strike Back”) wakker wordt in het ziekenhuis nadat hij is neergeschoten tijdens een achtervolging, lijkt alles verlaten. De bloemen naast zijn bed zijn verlept. Als hij naar buiten gaat om uit te zoeken wat er aan de hand is, vind hij een enorme hoeveelheid lijken naast het ziekenhuis. Als hij verdwaasd verder door het verlaten dorp loopt, komt hij Morgan Jones (Lennie James; “Jericho”) en zijn zoon tegen. Eerst wordt Rick door hen als vijand aangezien maar de twee besluiten hem toch op te vangen. Nadat Rick weer bijgekomen is, vertellen Lennie en zijn zoon wat er aan de hand is.
star 4.6

PJ Masks

2015

PJ Masks

2015

star 4.6

My Little Pony: Vriendschap is Betoverend

2010

star 8.1
Kom mee naar het betoverende land Equestria waar eenhoorn Twilight Sparkle en haar vriendjes avonturen beleven en waardevolle lessen over vriendschap krijgen.

DC's Legends of Tomorrow

2016

star 7.3
De tijdreiziger Rip Hunter heeft de toekomst gezien en wil graag voorkomen dat het ooit zo desastreus wordt op aarde. Hij moet een team samenstellen van zowel superhelden als superschurken om de onstuitbare dreiging tegen te gaan. Er staat meer dan alleen de planeet op het spel, en alleen een goed samenwerkend team, dat onder andere bestaat uit Arrow, The Flash, White Canary en the Atom, kan het gevaar stoppen.
star 7.6

Star Trek: Enterprise

2001

Star Trek: Enterprise

2001

star 7.6
star 6.8

Colony

2016

Colony

2016

star 6.8
Los Angeles wordt in de nabije toekomst geregeerd door een buitenaardse bezetter. Katie, Will en hun drie kinderen proberen te overleven in een samenleving waarin sommigen een verzetsbeweging vormen en anderen met de vijand samenwerken.
star 7.9

Titans

2018

Titans

2018

star 7.9
Detective Dick Grayson was jarenlang het hulpje van Batman, maar als Robin slaat hij zijn eigen weg in. De twee zijn in Titans uit elkaar gegroeid en dit doet Robin er toe besluiten om te verhuizen naar Detroit. Hij komt daar in aanraking met anderen die bovennatuurlijke krachten bezitten. Daarop ontwikkelt Robin een nieuw team van superhelden, bestaande uit Raven, Starfire en Beast Boy. Het belangrijkste doel van de Titans is het beschermen van de wereld tegen het kwaad. Daarnaast is er ook nog een aantal persoonlijke problemen waar de helden mee te kampen krijgen.
star 8.6

Stranger Things

2016

Stranger Things

2016

star 8.6
Nadat een jongetje is verdwenen, komen in een stadje mysterieuze zaken aan het licht, zoals geheime experimenten, bovennatuurlijke krachten en een vreemd meisje.
star 8.1

Star Trek

1966

Star Trek

1966

star 8.1
Star Trek volgt de avonturen van de bemanning op het ruimteschip U.S.S. Enterprise. Onder leiding van James T. Kirk en met First Officer Mr. Spock en dokter Leonard 'Bones' McCoy zijn ze onderweg op een vijf jaar durende missie om het sterrenstelsel te exploreren. Hun missie is om nieuwe werelden te ontdekken, nieuw leven en nieuwe beschavingen te vinden en dapper te gaan waar niemand ooit gegaan is.
star 7.8

The Flash

2014

The Flash

2014

star 7.8
Wanneer een ramp met een deeltjesversneller een vernietigende storm veroorzaakt wordt forensisch onderzoeker Barry Allen geraakt door bliksem en belandt in een coma. Maanden later ontwaakt hij met een nieuw verkregen kracht, supersnelheid. Dankzij deze kracht verandert hij in de supersnelle beschermengel van Central City. Barry is geschokt wanneer hij er achter komt dat hij niet de enige “meta-mens” is, die is ontstaan door de ramp met de deeltjesversneller. Wat het nog erger maakt is dat niet iedereen zijn verkregen kracht gebruikt voor het goede. Barry slaat de handen ineen met de overgebleven medewerkers van S.T.A.R. Labs om de onschuldigen te beschermen, al kost hem dit zijn leven. Voor nu weten alleen zijn medestanders dat hij de allersnelste mens ter wereld is, maar het zal niet lang duren voordat de hele wereld het weet, dat Barry Allen ... The Flash is.
star 8.5

Lucifer

2016

Lucifer

2016

star 8.5
Verveeld en ongelukkig als Heerser van de Hel verlaat Lucifer Morningstar zijn troon en vestigt zich in Los Angeles, waar hij een team vormt met LAPD agente Chloe Decker. Samen met haar zet hij zich in om criminelen op te pakken. Maar des te langer hij wegblijft uit de onderwereld, des te groter het gevaar wordt dat de grootste criminelen weten te ontkomen.

keyboard_arrow_up