Beste Sci Fi Fantasy Series op Netflix - Pagina 2

JoJo's Bizarre Adventure

2012

star 8.6
Meerderde generaties van de familie Joestar, allen met dezelfde bijnaam, gaan doorheen een reeks tijdsperioden de strijd aan met bovennatuurlijke vijanden.
star 8.3

Love, Death & Robots

2019

Love, Death & Robots

2019

star 8.3
Angstaanjagende wezens, gemene verrassingen en duistere komedie komen samen in deze NSFW-bloemlezing van geanimeerde verhalen, gepresenteerd door Tim Miller en David Fincher.

Fullmetal Alchemist: Brotherhood

2009

star 8.7
In deze bovennatuurlijke anime strijden de broers Edward en Alphonse tegen kwade krachten om hun lichamen terug te krijgen nadat deze zijn verminkt.
star 8.1

The Witcher

2019

The Witcher

2019

star 8.1
Geralt van Rivia, een gemuteerde monsterjager die je kunt inhuren, is op weg naar zijn bestemming in een onstuimige wereld waarin mensen vaak slechter zijn dan monsters.
star 7.8

iZombie

2015

iZombie

2015

star 7.8
Liv zou een schitterende dokter geworden zijn, maar nu is ze een zombie die zich voedt met menselijke hersenen. Die stellen haar echter in staat moordenaars te vinden.

Avatar: The Last Airbender

2024

star 8
Een jongen die bekendstaat als de Avatar, moet de vier elementaire krachten beheersen om een door oorlog verscheurde wereld te redden en het op te nemen tegen een wrede vijand.
star 8

The Good Place

2016

The Good Place

2016

star 8
Door een vergissing belandt de egoïstische Eleanor Shellstrop na haar dood op de Goede Plaats. Ze wil er absoluut blijven en besluit daarom een beter mens te worden.

Avatar: De Legende van Korra

2012

star 8.3
Avatar Aang en vuurheer Zuko vochten voor de Republikazia toen ze de Honderd-Jarige Oorlog beëindigden. Nu de balans in de vier naties weer hersteld is, kunnen stuurders en niet-stuurders samen in deze bruisende metropolis in vrede leven. Maar zelfs Korra (een nieuwe Avatar), ziet met eigen ogen dat Republikazia problemen heeft. Bij aankomst in de stad komt ze oog in oog te staan met criminele Stuurder-bendes en leden van een luidruchtige anti-stuurders organisatie. Ondanks het grote gevaar is ze vastbesloten tegen de groeiende anti-stuurders revolutie te vechten. Maar zal ze de slechterik Amon kunnen stoppen voordat zijn macht groeit?
star 8.5

幽☆遊☆白書

1992

幽☆遊☆白書

1992

star 8.5
star 8.2

Wakfu

2008

Wakfu

2008

star 8.2
Volg Yogu en zijn vrienden Amalia, Evangelyne, Tristepin, Ruel en Az terwijl ze proberen de wereld Wakfu te redden van de ondergang.
star 7.9

Resident Alien

2021

Resident Alien

2021

star 7.9
Een alien land op Aarde en neemt de identiteit aan van een plattelandsdokter in Colorado maar hij realiseert zich al snel dat zijn missie in conflict komt met zijn moraliteit.
star 8.4

Dark

2017

Dark

2017

star 8.4
Dark is een familiesaga met een bovennatuurlijke twist. Dark is gesitueerd in een Duitse stad waar de verdwijning van twee jonge kinderen de relaties blootleggen van vier families. Terwijl de families op zoek zijn naar de kinderen, helpen ze elkaar om naar antwoorden te vissen. Wat ze zich niet konden indenken is dat het mysterie in verband staat met andere geheimen binnen het dorp.

カウボーイビバップ

1998

star 8.5
In de verre toekomst verlaat de mensheid de aarde om zich te vestigen in de rest van het zonnestelsel, waar misdaadsyndicaten zich meten met de lokale overheid.
star 7.6

Parasyte: The Grey

2024

Parasyte: The Grey

2024

star 7.6
Wanneer onbekende parasieten met geweld menselijke gastheren overnemen en steeds sterker worden, moet de mensheid in actie komen om zich te verdedigen tegen de groeiende dreiging.
star 8.2

Ben 10

2005

Ben 10

2005

star 8.2
star 8.6

The Umbrella Academy

2019

The Umbrella Academy

2019

star 8.6
Zes broers en zussen met bijzondere krachten worden herenigd door hun vaders dood. Ze onthullen schokkende familiegeheimen en een dreigend gevaar voor de mensheid.

東京喰種トーキョーグール

2014

star 8.3
Ken Kaneki is een boekenwurmstudent die een meisje genaamd Rize ontmoet in een café dat hij vaak bezoekt. Ze zijn even oud en hebben dezelfde interesses, dus ze worden snel hecht. Kaneki weet niet dat Rize een ghoul is – een soort monster dat leeft door te jagen en menselijk vlees te verslinden. Wanneer een deel van haar speciale orgaan – 'het rode kind' – in Kaneki wordt getransplanteerd, wordt hij zelf een griezel, gevangen in een verwrongen wereld waar mensen niet de top van de voedselketen zijn.
star 8.5

Wednesday

2022

Wednesday

2022

star 8.5
Dit is het verhaal van Wednesday Addams als studente aan de Nevermore Academy waar ze poogt om haar opkomende paranormale gaven onder de knie te krijgen. Ondertussen probeert ze een monsterlijke moordpartij die de plaatselijke stad heeft geterroriseerd te dwarsbomen, en het bovennatuurlijke mysterie op te lossen waarin haar ouders 25 jaar geleden verwikkeld waren - en dat alles terwijl ze met haar nieuwe en zeer verwarde relaties in Nevermore moet omgaan

Avatar: De Legende van Aang

2005

star 8.7
Avatar gaat over de wereldmacht die lange tijd verdeeld was over vier naties: Aarde, Vuur, Water en Lucht. Uiteindelijk werd het evenwicht verstoord en was er maar één Avatar die de situatie kon redden: Aang
star 7.6

SpongeBob SquarePants

1999

SpongeBob SquarePants

1999

star 7.6
SpongeBob is een vierkante gele zeespons en woont in een grote ananas heel diep in de oceaan. In de plaats Bikinibroek woont hij met zijn vrienden en zijn huisdier, Gerrit de slak. Samen met Octo bakt SpongeBob krabburgers in de Krokante Krab, zijn lievelingswerk! Voor een potje 'Catch a Bubble' mag je hem en Patrick absoluut wakker maken. Hij is naïef en optimistisch en heeft het beste met iedereen voor, maar werkt zich altijd weer in de nesten.

keyboard_arrow_up