Beste Sci Fi Fantasy Series op Netflix - Pagina 3

Avatar: De Legende van Aang

2005

star 8.7
Avatar gaat over de wereldmacht die lange tijd verdeeld was over vier naties: Aarde, Vuur, Water en Lucht. Uiteindelijk werd het evenwicht verstoord en was er maar één Avatar die de situatie kon redden: Aang

Draken: Race naar de rand

2015

star 8.3
In deze nieuwe serie van de makers van 'Hoe tem je een draak' beleven Hiccup en Toothless allerlei spannende avonturen.
star 7.6

Lost in Space

2018

Lost in Space

2018

star 7.6
In het jaar 2046 ontdekt de familie Robinson met het ruimteschip Jupiter 2 een scheur in de ruimtetijd en storten neer op een onbekende planeet. Lichtjaren van de beoogde bestemming verwijderd moeten de Robinsons en andere kolonisten, die met hen zijn gestrand, strijden tegen een vreemde nieuwe buitenaardse omgeving, terwijl ze proberen de planeet te verlaten.
star 7.1

Black Lightning

2018

Black Lightning

2018

star 7.1
Jefferson Pierce is een man die worstelt met een geheim. Als vader van twee dochters en directeur van een middelbare school die ook dient als een veilige haven voor jongeren in een buurt in New Orleans die overspoeld wordt door bendegeweld, is hij een held voor zijn gemeenschap.
star 6.9

TIGER & BUNNY

2011

TIGER & BUNNY

2011

star 6.9
star 7.4

Snowpiercer

2020

Snowpiercer

2020

star 7.4
In deze futuristische thriller is de wereld veranderd in een bevroren woestenij en reizen de overlevenden aan boord van een lange trein non-stop de aarde rond.

Avatar: De Legende van Korra

2012

star 8.3
Avatar Aang en vuurheer Zuko vochten voor de Republikazia toen ze de Honderd-Jarige Oorlog beëindigden. Nu de balans in de vier naties weer hersteld is, kunnen stuurders en niet-stuurders samen in deze bruisende metropolis in vrede leven. Maar zelfs Korra (een nieuwe Avatar), ziet met eigen ogen dat Republikazia problemen heeft. Bij aankomst in de stad komt ze oog in oog te staan met criminele Stuurder-bendes en leden van een luidruchtige anti-stuurders organisatie. Ondanks het grote gevaar is ze vastbesloten tegen de groeiende anti-stuurders revolutie te vechten. Maar zal ze de slechterik Amon kunnen stoppen voordat zijn macht groeit?

東京喰種トーキョーグール

2014

star 8.3
Ken Kaneki is een boekenwurmstudent die een meisje genaamd Rize ontmoet in een café dat hij vaak bezoekt. Ze zijn even oud en hebben dezelfde interesses, dus ze worden snel hecht. Kaneki weet niet dat Rize een ghoul is – een soort monster dat leeft door te jagen en menselijk vlees te verslinden. Wanneer een deel van haar speciale orgaan – 'het rode kind' – in Kaneki wordt getransplanteerd, wordt hij zelf een griezel, gevangen in een verwrongen wereld waar mensen niet de top van de voedselketen zijn.
star 8.2

Shaman King

2021

Shaman King

2021

star 8.2
Medium Yoh Asakura doet mee aan een toernooi dat elke 500 jaar wordt gehouden en waarin de andere sjamanen strijden om de supermachtige sjamaankoning te worden.
star 7.6

Shadowhunters

2016

Shadowhunters

2016

star 7.6
Het normale leventje van tiener Clary Flary wordt overhoop gegooid als ze ontdekt dat ze behoort tot een mensenras met engelenbloed dat op demonen jaagt.

Finn & Jake's Waanzinnige Reis

2010

star 8.5
In het land van Ooo beleven Finn en zijn vriend Jake, een hond, allerlei doldwaze avonturen.
star 8.2

Fullmetal Alchemist

2003

Fullmetal Alchemist

2003

star 8.2
Twee jonge broers groeien op als alchemisten, maar wanneer ze ernstig gewond raken bij een verboden daad, gaan ze op zoek naar het enige dat hen kan redden; de legendarische steen der wijzen.
star 7.9

PLUTO

2023

PLUTO

2023

star 7.9
Wanneer de zeven meest geavanceerde robots van de wereld en hun menselijke bondgenoten een voor een worden vermoord, ontdekt inspecteur Gesicht al snel dat ook hij gevaar loopt.
star 7.8

H2O: Just Add Water

2006

H2O: Just Add Water

2006

star 7.8
Door een magische gebeurtenis veranderen drie vriendinnen in zeemeerminnen als ze in contact met water komen.
star 8.5

Delicious in Dungeon

2024

Delicious in Dungeon

2024

star 8.5
Kerkers, draken ... en heerlijke monsterstoofpot? Avonturiers begeven zich in een vervloekt, bedolven koninkrijk om hun kameraad te redden en koken onderweg bergen voedsel.
star 8.3

Black Mirror

2011

Black Mirror

2011

star 8.3
Black Mirror is een anthologie, vergelijkbaar met series als The Twilight Zone en Welcome to Paradox. Dit betekent dat de reeks bestaat uit een aaneenschakeling van uiteenlopende losse verhalen. Iedere aflevering speelt zich af op een andere locatie (of zelfs in een andere realiteit), met steeds weer nieuwe personages in de hoofdrol. De serie kent daarom ook geen vaste cast. Een terugkerend thema in alle afleveringen is de schaduwkant van de moderne technologie en sociale media. Aan iedere muur, op iedere tafel en in iedere broekzak vindt je tegenwoordig een 'zwarte spiegel': een smartphone, tablet of computer scherm. Technologieën die de afgelopen 10 jaar op alle fronten onze samenleving zijn gaan beheersen. Zoals Charlie Brooker het zelf omschrijft: "Waar gaat het allemaal naartoe? Als technologie drugs is - en zo voelt het - wat zijn dan de bijwerkingen?"
star 7.6

SpongeBob SquarePants

1999

SpongeBob SquarePants

1999

star 7.6
SpongeBob is een vierkante gele zeespons en woont in een grote ananas heel diep in de oceaan. In de plaats Bikinibroek woont hij met zijn vrienden en zijn huisdier, Gerrit de slak. Samen met Octo bakt SpongeBob krabburgers in de Krokante Krab, zijn lievelingswerk! Voor een potje 'Catch a Bubble' mag je hem en Patrick absoluut wakker maken. Hij is naïef en optimistisch en heeft het beste met iedereen voor, maar werkt zich altijd weer in de nesten.

Voltron: De legendarische beschermer

2016

star 7.2
In deze nieuwe versie van Voltron beschermen vijf antihelden en hun vliegende robotleeuwen het universum tegen het kwade.

SAINT SEIYA: Knights of the Zodiac

2019

star 7.4
Seiya en de Ridders van de Dierenriem staan ​​weer op om de reïncarnatie van de godin Athena te beschermen, maar een duistere profetie hangt over hen allen.

keyboard_arrow_up