Beste Familie Series op Netflix

star 6

Brandweerman Sam

1987

Brandweerman Sam

1987

star 6
Volg de avonturen van brandweerman Sam en zijn collega's terwijl ze de inwoners van het stadje Piekepolder in Wales beschermen. Wanneer het alarm afgaat, springen de dappere Sam en zijn collega's in een brandweerauto, een helikopter of lanceren ze zelfs een opblaasbare reddingsboot om branden te bestrijden, reddingsmissies uit te voeren of medische hulp te bieden aan mensen in nood.
star 8.2

Henry Danger

2014

Henry Danger

2014

star 8.2
Door zijn nieuwe parttimebaan moet Henry Hart twee levens in balans brengen: als typische puber en als Kid Danger, het hulpje van een geheime superheld.
star 7.8

Huize Herrie

2016

Huize Herrie

2016

star 7.8
Heb je je ooit afgevraagd hoe het is om op te groeien in een groot gezin? De 11-jarige Lincoln Herrie heeft maar liefst 10 zussen en kan je er alles over vertellen!
star 8

De Thundermans

2013

De Thundermans

2013

star 8
Als de kinderen Hanks trouwdaggeschenk aan Barb verzieken, roepen ze de hulp in van familievriend en superhelden-sidekick Blobbin om dit recht te zetten, en ze houden hun ouders bezig zodat die er niet achter komen.
star 6.6

Teen Titans Go!

2013

Teen Titans Go!

2013

star 6.6
Robin, Starfire, Raven, Beast Boy en Cyborg keren terug in geheel nieuwe, komische avonturen. Het zijn misschien superhelden die elke dag de wereld redden... maar iemand moet nog steeds de was doen!
star 4.6

PJ Masks

2015

PJ Masks

2015

star 4.6
star 8.4

Steven Universe

2013

Steven Universe

2013

star 8.4
Steven is het kleine broertje van een team magische beschermers van de mensheid en de Edelstenen! Hij is misschien niet zo krachtig als de Edelstenen. Maar dat weerhoudt hem er niet van om op avontuur te gaan met Granaat, Amethyst en Parel.
star 7.5

The Powerpuff Girls

1998

The Powerpuff Girls

1998

star 7.5
star 6.9

Masha en de Beer

2009

Masha en de Beer

2009

star 6.9
Masha woont met haar opa in een boshut. Hun buurman is een beer. Niet zomaar een beer, maar een ex-circusbeer die kan praten, etsen, muziek maken en veel meer. In het bos heeft hij eindelijk rust gevonden. Een beetje luieren, honing eten en thee drinken. Het leven van de beer is één groot Luilekkerland. Totdat Masha in zijn leven verschijnt. Masha is een echte drukbol, met een levendige fantasie. Iedere keer opnieuw betrekt ze de beer bij haar streken. Daar wordt de beer wel eens chagrijnig van. Totdat hij ontdekt dat zijn leven zonder Masha wel erg saai zou zijn...
star 7.5

The Ranch

2016

The Ranch

2016

star 7.5
star 7.6

SpongeBob SquarePants

1999

SpongeBob SquarePants

1999

star 7.6
SpongeBob is een vierkante gele zeespons en woont in een grote ananas heel diep in de oceaan. In de plaats Bikinibroek woont hij met zijn vrienden en zijn huisdier, Gerrit de slak. Samen met Octo bakt SpongeBob krabburgers in de Krokante Krab, zijn lievelingswerk! Voor een potje 'Catch a Bubble' mag je hem en Patrick absoluut wakker maken. Hij is naïef en optimistisch en heeft het beste met iedereen voor, maar werkt zich altijd weer in de nesten.

Octonauts: Above & Beyond

2021

star 8.4
De Octonauts breiden hun verkenningstochten uit voorbij de zee – en naar het land! Met nieuwe attracties en nieuwe vrienden beschermen ze alle leefgebieden en dieren die gevaar lopen.
star 7.7

LEGO DREAMZzz

2023

LEGO DREAMZzz

2023

star 7.7
Een groep kinderen sluit zich aan bij een geheim agentschap waar ze de kracht van de verbeelding leren gebruiken om naar de Droomwereld te reizen en fantastische creaties te creëren om slapende kinderen te helpen die worden geterroriseerd door de kwaadaardige Nachtmerriekoning die erop uit is de Droomwereld te veroveren en binnen te vallen. de wakende wereld.
star 8.7

Anne with an E

2017

Anne with an E

2017

star 8.7
Een volwassenwording verhaal over een buitenstaander die, tegen alle verwachtingen in vecht voor liefde en acceptatie en haar plaats in de wereld. De serie gaat over een jong weesmeisje in de late 1890's die na een gewelddadige jeugd in weeshuizen per ongeluk naar een oudere vrouw en haar oudere broer gestuurd wordt. In de loop van de tijd zal de 13-jarige Anne hun leven en uiteindelijk de kleine stad waarin ze leven transformeren met haar unieke geest, felle intellect en briljante verbeeldingskracht.

Scooby-Doo! Mystery Incorporated

2010

star 8.2
In deze bewerking van de stripklassieker, moeten Scooby-Doo, Shaggy en hun vrienden mysteries oplossen in een gehucht dat wordt opgeschud door bovennatuurlijke chaos.
star 5.7

Angry Birds Toons

2013

Angry Birds Toons

2013

star 5.7
star 6.7

Grizzy en de Lemmings

2016

Grizzy en de Lemmings

2016

star 6.7
Grizzy de beer droomt van een rustig leven in de wilde natuur. Maar helaas zetten de Lemmingen voortdurend de boel op stelten.
star 6

Inspector Gadget

2015

Inspector Gadget

2015

star 6
Zo op het eerste gezicht lijkt hij een doodgewone agent, maar Inspector Gadget heeft een kostbare operatie ondergaan en is nu uitgedost met de meest ingenieuze snufjes techniek. Heel handig wanneer je op commando je supersonisch uitschuifbare armen tevoorschijn kunt toveren, maar het wil ook nog wel eens misgaan... Gelukkig wordt Gadget in zijn strijd tegen de misdaad bijgestaan door zijn slimme nichtje Penny en haar trouwe hondje Brain.

keyboard_arrow_up