Beste Familie Series op Netflix

star 6.7

Teen Titans Go!

2013

Teen Titans Go!

2013

star 6.7
Robin, Starfire, Raven, Beast Boy en Cyborg keren terug in geheel nieuwe, komische avonturen. Het zijn misschien superhelden die elke dag de wereld redden... maar iemand moet nog steeds de was doen!
star 7.8

Huize Herrie

2016

Huize Herrie

2016

star 7.8
Heb je je ooit afgevraagd hoe het is om op te groeien in een groot gezin? De 11-jarige Lincoln Herrie heeft maar liefst 10 zussen en kan je er alles over vertellen!
star 8.4

Steven Universe

2013

Steven Universe

2013

star 8.4
Steven is het kleine broertje van een team magische beschermers van de mensheid en de Edelstenen! Hij is misschien niet zo krachtig als de Edelstenen. Maar dat weerhoudt hem er niet van om op avontuur te gaan met Granaat, Amethyst en Parel.
star 6.1

Brandweerman Sam

1987

Brandweerman Sam

1987

star 6.1
Volg de avonturen van brandweerman Sam en zijn collega's terwijl ze de inwoners van het stadje Piekepolder in Wales beschermen. Wanneer het alarm afgaat, springen de dappere Sam en zijn collega's in een brandweerauto, een helikopter of lanceren ze zelfs een opblaasbare reddingsboot om branden te bestrijden, reddingsmissies uit te voeren of medische hulp te bieden aan mensen in nood.
star 4.6

PJ Masks

2015

PJ Masks

2015

star 4.6
star 7.7

Shaun het schaap

2007

Shaun het schaap

2007

star 7.7
Shaun mag dan wel een schaap zijn, maar hij is zeker geen kuddedier! Shaun is de leider van een bende gekke schapen, die hem blindelings volgen in allerlei avonturen waardoor de, anders zo rustige, boerderij regelmatig verandert in een beestenboel. De arme herdershond Bitzer loopt steeds achter de feiten aan en doet zijn uiterste best om te voorkomen dat de boer de fratsen van de schapen opmerkt.

Draken: Race naar de rand

2015

star 8.2
In deze nieuwe serie van de makers van 'Hoe tem je een draak' beleven Hiccup en Toothless allerlei spannende avonturen.

De avonturen van de gelaarsde kat

2015

star 7
De gelaarsde kat beleeft elke aflevering een spannend avontuur.
star 6.9

Masha en de Beer

2009

Masha en de Beer

2009

star 6.9
Masha woont met haar opa in een boshut. Hun buurman is een beer. Niet zomaar een beer, maar een ex-circusbeer die kan praten, etsen, muziek maken en veel meer. In het bos heeft hij eindelijk rust gevonden. Een beetje luieren, honing eten en thee drinken. Het leven van de beer is één groot Luilekkerland. Totdat Masha in zijn leven verschijnt. Masha is een echte drukbol, met een levendige fantasie. Iedere keer opnieuw betrekt ze de beer bij haar streken. Daar wordt de beer wel eens chagrijnig van. Totdat hij ontdekt dat zijn leven zonder Masha wel erg saai zou zijn...
star 8.2

Henry Danger

2014

Henry Danger

2014

star 8.2
Door zijn nieuwe parttimebaan moet Henry Hart twee levens in balans brengen: als typische puber en als Kid Danger, het hulpje van een geheime superheld.
star 7.8

H2O: Just Add Water

2006

H2O: Just Add Water

2006

star 7.8
Door een magische gebeurtenis veranderen drie vriendinnen in zeemeerminnen als ze in contact met water komen.
star 7.9

Buurman & Buurman

1976

Buurman & Buurman

1976

star 7.9
Buurman en Buurman zijn goede vrienden en lossen graag problemen samen op of werken ideeën samen uit. Vaak proberen ze iets bestaands handiger te maken. Ze bedenken vaak unieke oplossingen, die meestal wel werken, echter complex zijn en veelal een ravage achterlaten die onbeschrijflijk groot is. De filmpjes zijn dan ook hilarisch te noemen. Ze duren gemiddeld 7 minuten per aflevering en worden erg leuk gevonden door kinderen tussen de 3 en 8 jaar.

Trollhunters: Tales of Arcadia

2016

star 8.5
Als een doodgewone jongen per toeval een amulet vindt, verandert zijn leven drastisch en wordt hij de beschermer van twee werelden.
star 8

De Thundermans

2013

De Thundermans

2013

star 8
Als de kinderen Hanks trouwdaggeschenk aan Barb verzieken, roepen ze de hulp in van familievriend en superhelden-sidekick Blobbin om dit recht te zetten, en ze houden hun ouders bezig zodat die er niet achter komen.

Scooby-Doo! Mystery Incorporated

2010

star 8.2
In deze bewerking van de stripklassieker, moeten Scooby-Doo, Shaggy en hun vrienden mysteries oplossen in een gehucht dat wordt opgeschud door bovennatuurlijke chaos.
star 5

Pieter Konijn

2013

Pieter Konijn

2013

star 5
De ondeugende, charmante en dappere Pieter Konijn beleeft veel spannende avonturen samen met zijn vrienden Benjamin en Lily. Pieter wil net zo slim, veerkrachtig en grappig worden als zijn vader. Met een gids op zak waarin alles staat wat je nodig hebt om een goed konijn te zijn en de hulp van zijn vrienden is Pieter klaar voor veel plezier en ontdekkingen. Pieter Konijn is het nieuwe CG-geanimeerde reeks gebaseerd op het klassieke verhaal van Beatrix Potter.
star 7.4

Sonic Boom

2014

Sonic Boom

2014

star 7.4
star 7.9

The Cuphead Show!

2022

The Cuphead Show!

2022

star 7.9
Volg de lotgevallen van de impulsieve Cuphead en zijn gemakkelijk over te halen broer Mugman in deze op het populaire computerspel gebaseerde animatieserie.
star 7.7

LEGO DREAMZzz

2023

LEGO DREAMZzz

2023

star 7.7
Een groep kinderen sluit zich aan bij een geheim agentschap waar ze de kracht van de verbeelding leren gebruiken om naar de Droomwereld te reizen en fantastische creaties te creëren om slapende kinderen te helpen die worden geterroriseerd door de kwaadaardige Nachtmerriekoning die erop uit is de Droomwereld te veroveren en binnen te vallen. de wakende wereld.

keyboard_arrow_up