Beste Familie Series op Netflix

star 6.7

Grizzy en de Lemmings

2016

Grizzy en de Lemmings

2016

star 6.7
Grizzy de beer droomt van een rustig leven in de wilde natuur. Maar helaas zetten de Lemmingen voortdurend de boel op stelten.
star 7.8

Huize Herrie

2016

Huize Herrie

2016

star 7.8
Heb je je ooit afgevraagd hoe het is om op te groeien in een groot gezin? De 11-jarige Lincoln Herrie heeft maar liefst 10 zussen en kan je er alles over vertellen!
star 6.6

Teen Titans Go!

2013

Teen Titans Go!

2013

star 6.6
Robin, Starfire, Raven, Beast Boy en Cyborg keren terug in geheel nieuwe, komische avonturen. Het zijn misschien superhelden die elke dag de wereld redden... maar iemand moet nog steeds de was doen!
star 7.5

The Powerpuff Girls

1998

The Powerpuff Girls

1998

star 7.5
star 8.4

Steven Universe

2013

Steven Universe

2013

star 8.4
Steven is het kleine broertje van een team magische beschermers van de mensheid en de Edelstenen! Hij is misschien niet zo krachtig als de Edelstenen. Maar dat weerhoudt hem er niet van om op avontuur te gaan met Granaat, Amethyst en Parel.
star 4.7

PJ Masks

2015

PJ Masks

2015

star 4.7
star 7.4

Geek Girl

2024

Geek Girl

2024

star 7.4
De onhandige tiener Harriet wil het liefste gewoon zijn. Als ze door een Londens modellenbureau wordt gescout, leert ze dat sommige mensen geboren zijn om op te vallen.
star 8.3

Henry Danger

2014

Henry Danger

2014

star 8.3
Door zijn nieuwe parttimebaan moet Henry Hart twee levens in balans brengen: als typische puber en als Kid Danger, het hulpje van een geheime superheld.
star 8

De Thundermans

2013

De Thundermans

2013

star 8
Als de kinderen Hanks trouwdaggeschenk aan Barb verzieken, roepen ze de hulp in van familievriend en superhelden-sidekick Blobbin om dit recht te zetten, en ze houden hun ouders bezig zodat die er niet achter komen.
star 6.9

Masha en de Beer

2009

Masha en de Beer

2009

star 6.9
Masha woont met haar opa in een boshut. Hun buurman is een beer. Niet zomaar een beer, maar een ex-circusbeer die kan praten, etsen, muziek maken en veel meer. In het bos heeft hij eindelijk rust gevonden. Een beetje luieren, honing eten en thee drinken. Het leven van de beer is één groot Luilekkerland. Totdat Masha in zijn leven verschijnt. Masha is een echte drukbol, met een levendige fantasie. Iedere keer opnieuw betrekt ze de beer bij haar streken. Daar wordt de beer wel eens chagrijnig van. Totdat hij ontdekt dat zijn leven zonder Masha wel erg saai zou zijn...
star 7.7

Shaun het schaap

2007

Shaun het schaap

2007

star 7.7
Shaun mag dan wel een schaap zijn, maar hij is zeker geen kuddedier! Shaun is de leider van een bende gekke schapen, die hem blindelings volgen in allerlei avonturen waardoor de, anders zo rustige, boerderij regelmatig verandert in een beestenboel. De arme herdershond Bitzer loopt steeds achter de feiten aan en doet zijn uiterste best om te voorkomen dat de boer de fratsen van de schapen opmerkt.

Scooby-Doo! Mystery Incorporated

2010

star 8.2
In deze bewerking van de stripklassieker, moeten Scooby-Doo, Shaggy en hun vrienden mysteries oplossen in een gehucht dat wordt opgeschud door bovennatuurlijke chaos.

Jurassic World: De chaostheorie

2024

star 8.4
De groep van Kamp Krijtastisch komt samen om een mysterie te ontrafelen als ze ontdekken dat er een wereldwijde samenzwering is die gevaar levert voor de dinosaurussen en henzelf.
star 6

Brandweerman Sam

1987

Brandweerman Sam

1987

star 6
Volg de avonturen van brandweerman Sam en zijn collega's terwijl ze de inwoners van het stadje Piekepolder in Wales beschermen. Wanneer het alarm afgaat, springen de dappere Sam en zijn collega's in een brandweerauto, een helikopter of lanceren ze zelfs een opblaasbare reddingsboot om branden te bestrijden, reddingsmissies uit te voeren of medische hulp te bieden aan mensen in nood.

Draken: Race naar de rand

2015

star 8.3
In deze nieuwe serie van de makers van 'Hoe tem je een draak' beleven Hiccup en Toothless allerlei spannende avonturen.
star 8.7

Anne with an E

2017

Anne with an E

2017

star 8.7
Een volwassenwording verhaal over een buitenstaander die, tegen alle verwachtingen in vecht voor liefde en acceptatie en haar plaats in de wereld. De serie gaat over een jong weesmeisje in de late 1890's die na een gewelddadige jeugd in weeshuizen per ongeluk naar een oudere vrouw en haar oudere broer gestuurd wordt. In de loop van de tijd zal de 13-jarige Anne hun leven en uiteindelijk de kleine stad waarin ze leven transformeren met haar unieke geest, felle intellect en briljante verbeeldingskracht.
star 7.5

Fuller House

2016

Fuller House

2016

star 7.5
Er staan weer heel wat Tanner-avonturen op stapel als DJ een huis deelt met haar zus Stephanie en vriendin Kimmy die helpt met de opvoeding van haar zonen.

A Series of Unfortunate Events

2017

star 7.4
De bijzondere Baudelaire-weeskinderen worden zwaar op de proef gesteld, onder meer door de slechte graaf Olaf, als ze trachten oude familiegeheimen te ontrafelen.

The Looney Tunes Show

2011

star 8
Amerikaanse reeks van Warner Bros. met al jouw favoriete tekenfilmhelden.

keyboard_arrow_up