Beste Animatie Series op Netflix

star 7.6

Fairly Odd Parents

2001

Fairly Odd Parents

2001

star 7.6
De serie gaat over het tienjarige jongetje Timmy dat in de fictieve stad Dimmsdale woont. Hij heeft het zwaar te verduren: Ouders die nooit naar hem luisteren, en een gemene oppas genaamd Vicky, die hem onderdrukt als een slaaf. Doordat men in de feeënwereld merkt dat hij ongelukkig is, krijgt hij op een dag twee feeënpeetouders (Engels: Fairy Godparents) toegewezen; de onnozele fee Cosmo en zijn intelligente vrouw Wanda. Door met hun toverkunsten Timmy's wensen te laten uitkomen, proberen ze hem te helpen en gelukkiger te maken. De magie die Cosmo en Wanda gebruiken om Timmy te helpen, veroorzaakt meestal echter alleen nog maar meer rommel. In het begin zijn de wensen best leuk, maar langzamerhand begint het uit de hand te lopen. Uiteindelijk komt het allemaal weer goed.
star 6.7

Grizzy en de Lemmings

2016

Grizzy en de Lemmings

2016

star 6.7
Grizzy de beer droomt van een rustig leven in de wilde natuur. Maar helaas zetten de Lemmingen voortdurend de boel op stelten.

My Little Pony: Vriendschap is Betoverend

2010

star 8.1
Kom mee naar het betoverende land Equestria waar eenhoorn Twilight Sparkle en haar vriendjes avonturen beleven en waardevolle lessen over vriendschap krijgen.

Draken: Race naar de rand

2015

star 8.3
In deze nieuwe serie van de makers van 'Hoe tem je een draak' beleven Hiccup en Toothless allerlei spannende avonturen.

Batman: The Animated Series

1992

star 8.5
Bruce Wayne belooft de moord op zijn ouders te wreken en wijdt zijn leven aan het uitroeien van de misdaad in Gotham City als de gemaskerde burgerwacht 'Batman'.
star 7.7

Shaun het schaap

2007

Shaun het schaap

2007

star 7.7
Shaun mag dan wel een schaap zijn, maar hij is zeker geen kuddedier! Shaun is de leider van een bende gekke schapen, die hem blindelings volgen in allerlei avonturen waardoor de, anders zo rustige, boerderij regelmatig verandert in een beestenboel. De arme herdershond Bitzer loopt steeds achter de feiten aan en doet zijn uiterste best om te voorkomen dat de boer de fratsen van de schapen opmerkt.
star 6.6

Teen Titans Go!

2013

Teen Titans Go!

2013

star 6.6
Robin, Starfire, Raven, Beast Boy en Cyborg keren terug in geheel nieuwe, komische avonturen. Het zijn misschien superhelden die elke dag de wereld redden... maar iemand moet nog steeds de was doen!
star 7.9

Archer

2009

Archer

2009

star 7.9
Sterling Archer is 's werelds meest ontmoedigende spion. Hij werkt voor ISIS, een spion agentschap gerund door zijn moeder. Tussen het omgaan met zijn baas en zijn medewerkers - waarvan één zijn ex-vriendin is - lukt het Archer iedereen te ergeren of te verleiden die zijn pad kruist. Zijn capriolen zijn alleen te verontschuldigen omdat aan het eind van de dag, hij nog steeds op een of andere manier, welke crises ook de mensheid bedreigde, altijd weet te voorkomen.

Trollhunters: Tales of Arcadia

2016

star 8.5
Als een doodgewone jongen per toeval een amulet vindt, verandert zijn leven drastisch en wordt hij de beschermer van twee werelden.
star 7

PAW Patrol

2013

PAW Patrol

2013

star 7
Paw Patrol gaat over zes heldhaftige pups, Chase, Marshall, Rocky, Rubble, Zuma en Skye, die worden geleid door de 10-jarige Ryder. Samen werken ze hard om de inwoners van Avonturen Baai te beschermen. Voor hen is er geen klus te groot en geen pup te klein.

LEGO Ninjago: Masters of Spinjitzu

2012

star 7.8
Lang geleden schiep de eerste meester van Spinjitzu de wereld van Ninjago. De meester vormde de wereld met behulp van de vier mystieke wapens van Ninjago: de Nunchucks of Lightning, de Shurikens of Ice, de Scythe of Quakes, en de Sword of Fire. De meester vertrouwde de wereld en de vier mystieke wapens toe aan zijn twee zonen, Sensei Wu en Lord Garmadon. Zijn zonen beloofden om de geheimen van de wapens te beschermen. Echter, Lord Garmadon werd overgehaald door de duisternis en hebzucht en wilde de macht van de wapens voor zichzelf. Na een geweldig gevecht met zijn broer werd hij verbannen naar de onderwereld. Door zijn nederlaag werd Lord Garmadon alleen maar kwader. Hij werd de heerser van de onderwereld en smeedde allianties met de Skullkin stam die daar woonde. Nu is hij opnieuw van plan om de vier wapens van Spinjitzu te veroveren. Om dat te voorkomen verzamelde Sensei Wu vier jonge ninja, Kai, Jay, Cole en Zane, om kunst van Spinjitzu te leren. Alleen zij kunnen Lord Garmadon stoppen.

Avatar: De Legende van Korra

2012

star 8.2
Avatar Aang en vuurheer Zuko vochten voor de Republikazia toen ze de Honderd-Jarige Oorlog beëindigden. Nu de balans in de vier naties weer hersteld is, kunnen stuurders en niet-stuurders samen in deze bruisende metropolis in vrede leven. Maar zelfs Korra (een nieuwe Avatar), ziet met eigen ogen dat Republikazia problemen heeft. Bij aankomst in de stad komt ze oog in oog te staan met criminele Stuurder-bendes en leden van een luidruchtige anti-stuurders organisatie. Ondanks het grote gevaar is ze vastbesloten tegen de groeiende anti-stuurders revolutie te vechten. Maar zal ze de slechterik Amon kunnen stoppen voordat zijn macht groeit?
star 7.5

The Powerpuff Girls

1998

The Powerpuff Girls

1998

star 7.5

Finn & Jake's Waanzinnige Reis

2010

star 8.5
In het land van Ooo beleven Finn en zijn vriend Jake, een hond, allerlei doldwaze avonturen.

Scooby-Doo! Mystery Incorporated

2010

star 8.2
In deze bewerking van de stripklassieker, moeten Scooby-Doo, Shaggy en hun vrienden mysteries oplossen in een gehucht dat wordt opgeschud door bovennatuurlijke chaos.
star 8.6

Regular Show

2010

Regular Show

2010

star 8.6
Volg de twee parkwachters Mordechai (een slungelige blauwe gaai) en Rigby (een wasbeer) terwijl ze zichzelf proberen te entertainen tijdens hun saaie baantje.
star 5.7

The Garfield Show

2009

The Garfield Show

2009

star 5.7
Je favoriete luie, dikke kat is weer bezig. Garfield, Odie, Jon en de rest van de bende zijn terug voor nog meer grappige avonturen. Of hij nu lasagne naar binnen werkt of Nermal het katje voor de gek houdt, Garfield zal je gegarandeerd in de maling nemen. Maar onthoud: hij heeft een hekel aan maandagen!
star 7.6

Sonic X

2003

Sonic X

2003

star 7.6
Sonic en zijn vrienden werken samen met de 12-jarige Christopher om alle Chaos Emeralds te verzamelen en de kwaadaardige Dr. Eggman te verslaan.
star 7.8

Huize Herrie

2016

Huize Herrie

2016

star 7.8
Heb je je ooit afgevraagd hoe het is om op te groeien in een groot gezin? De 11-jarige Lincoln Herrie heeft maar liefst 10 zussen en kan je er alles over vertellen!

She-Ra en de power-prinsessen

2018

star 8.5
In deze remake van de serie uit de jaren 80 verandert een magisch zwaard een weesmeisje in krijger She-Ra, die een rebellie verenigt om tegen het kwaad te vechten.

keyboard_arrow_up