Beste Actie en Avonturen Series - Pagina 5

star 6.7

Super Crooks

2021

Super Crooks

2021

star 6.7
Johnny Bolt stelt een ploeg losgeslagen superschurken samen voor een laatste overval. Hun doelwit is een meedogenloze misdaadbaas met superkrachten. Wat kan er misgaan?

Mako: Island of Secrets

2013

star 7.6
Echte zeemeerminnen, Sirena, Nixie en Lyla, maken deel uit van een zeemeerminpod, die in de wateren van Mako Island leeft. Als jonge leden van de pod is het hun taak om de Moon Pool te beschermen en te beschermen tegen indringers. Maar in de nacht van volle maan verwaarlozen de ondeugende zeemeerminmeisjes hun plichten. De zestienjarige landbewoner Zac komt de Moon Pool binnen en krijgt een bijzondere band met Mako. Zac krijgt een visachtige staart en geweldige krachten. De zeemeermincapsule wordt gedwongen Mako te verlaten en laat de drie zeemeerminmeisjes achter, die uit de capsule zijn geworpen. Ze weten dat er maar één manier is waarop ze zich weer bij de groep mogen voegen: ze moeten benen krijgen, zich aan land wagen en de krachten van Zac terugnemen – anders lopen ze het risico voor altijd verschoppelingen te zijn.
star 7.8

The Pacific

2010

The Pacific

2010

star 7.8
We volgen Robert Leckie, Eugene Sledge en John Basilone, drie Amerikaanse mariniers van de First Marine Division. Hun levens zijn vervlochten met op de achtergrond de strijd in de Pacific ten tijde van de Tweede Wereldoorlog. We zien ze vanaf hun eerste gevechten tegen de Japanners op Guadalcanal, de landing bij Kaap Gloucester, de Slag om Peleliu. Ze stonden op het bloederige strand van Iwo Jima, overleefde de verschrikkingen van Okinawa en maakte de langverwachte, maar ongemakkelijke terugkeer,mee na de overgave van Japan.
star 7.9

The Night Agent

2023

The Night Agent

2023

star 7.9
Een waakzame FBI-agent heeft nachtdienst bij een noodnummer en krijgt een telefoontje waarmee hij in een gevaarlijke samenzwering rond een mol in het Witte Huis belandt.
star 7.7

The Brothers Sun

2024

The Brothers Sun

2024

star 7.7
Als zijn familie wordt bedreigd door een mysterieuze vijand, vertrekt een triadelid uit Taipei naar LA om zijn eigenzinnige moeder en nietsvermoedende jongere broer te beschermen.
star 8.3

My Daemon

2023

My Daemon

2023

star 8.3
Om zijn moeder te redden, maken een goedhartige jongen en zijn speciale vriendje een reis door het post-apocalyptische Japan. Maar de duistere krachten komen dichterbij.
star 7.1

van Helsing

2016

van Helsing

2016

star 7.1
Vanessa van Helsing, is de dochter van de gedoodverfde tegenstander van Dracula en beroemd vampierjager Abraham van Helsing. Ze ontwaakt, na vijf jaar lang te hebben geslapen, in een toekomst waar vampieren de wereld hebben overgenomen. Ook ontdekt ze, dat zij een unieke gave heeft over vampieren. Hierdoor is ze de laatste hoop voor de mensheid op een offensief om terug te krijgen wat verloren is gegaan.
star 8.7

鬼滅の刃

2019

鬼滅の刃

2019

star 8.7

El Dragón: El Regreso De Un Guerrero

2019

star 7.4
Een financier uit Tokio keert terug naar zijn geboorteland Mexico om zijn grootvader te vervangen als baas van een kartel. Hij krijgt er met twee rivalen te maken.
star 7.8

Squid Game

2021

Squid Game

2021

star 7.8
Honderden berooide mensen accepteren een vreemde uitnodiging om deel te nemen aan een reeks kinderspellen. De prijs is verleidelijk hoog, maar op gevaar van eigen leven.
star 7.8

Sacred Games

2018

Sacred Games

2018

star 7.8
Sacred Games vertelt het verhaal van Sartaj Singh, een afgematte politie-inspecteur die in de schaduw van zijn overleden vader leeft en validatie zoekt bij een politiemacht die hij veracht om haar corruptie. Wanneer Singh een anonieme tip krijgt over de verblijfplaats van Ganesh Gaitonde, een beruchte misdadiger die al zestien jaar vermist wordt, is dit het begin van een reeks gebeurtenissen waarvan de oorzaak diep in de donkere onderwereld van India te vinden is.
star 8.4

ドロヘドロ

2020

ドロヘドロ

2020

star 8.4
De aan geheugenverlies lijdende Kaaiman probeert de vloek van zijn hagediskop ongedaan te maken door de verantwoordelijke tovenaar te doden, met de hulp van zijn vriend Nikaido. In the Hole is dat een bedreiging.
star 8.5

빈센조

2021

빈센조

2021

star 8.5
Tijdens een bezoek aan zijn moederland geeft een Koreaans-Italiaanse maffia-advocaat een ongeëvenaard conglomeraat een voorproefje van zijn eigen medicijn met een kant van gerechtigheid.
star 7.3

Santiago of the Seas

2020

Santiago of the Seas

2020

star 7.3

keyboard_arrow_up