Beste Actie en Avonturen Series - Pagina 7

star 7.8

Blood of Zeus

2020

Blood of Zeus

2020

star 7.8
Heron, een gewone man die leeft in het oude Griekenland, ontdekt zijn ware erfgoed als de zoon van Zeus. Zijn doel: de wereld redden van een duivels leger.
star 8.5

빈센조

2021

빈센조

2021

star 8.5
Tijdens een bezoek aan zijn moederland geeft een Koreaans-Italiaanse maffia-advocaat een ongeëvenaard conglomeraat een voorproefje van zijn eigen medicijn met een kant van gerechtigheid.

The Witcher: Blood Origin

2022

star 6.8
Prequel voor 'The Witcher', die zich twaalfhonderd jaar voor de gebeurtenissen van deze serie afspeelt, in een elvenrijk. Hier volgen we de ontstaansgeschiedenis van de allereerste 'witcher', alsmede de gebeurtenissen die uiteindelijk zullen leiden tot de 'vereniging der gebieden': toen de rijken der monsters, mensen en elven samensmolten tot één. De aloude elvenbeschaving kwam hiermee uiteindelijk ten val.
star 8

T・P BON

2024

T・P BON

2024

star 8
Bon komt per ongeluk tussenbeide in een Time Patrol-zaak en moet daarna met Ream onschuldige levens redden uit het verleden terwijl de geschiedenis doorloopt.
star 7.8

Harvey Street Kids

2018

Harvey Street Kids

2018

star 7.8
star 6.8

SAMURAI 7

2004

SAMURAI 7

2004

star 6.8
star 7.8

Sacred Games

2018

Sacred Games

2018

star 7.8
Sacred Games vertelt het verhaal van Sartaj Singh, een afgematte politie-inspecteur die in de schaduw van zijn overleden vader leeft en validatie zoekt bij een politiemacht die hij veracht om haar corruptie. Wanneer Singh een anonieme tip krijgt over de verblijfplaats van Ganesh Gaitonde, een beruchte misdadiger die al zestien jaar vermist wordt, is dit het begin van een reeks gebeurtenissen waarvan de oorzaak diep in de donkere onderwereld van India te vinden is.

Masters of the Universe: Revelation

2021

star 6.5
Na de strijd die Eternia heeft verwoest, moeten Teela en een onverwachte alliantie het eind van het universum voorkomen in dit vervolg op de klassieker uit de jaren 80.

Wizards: Tales of Arcadia

2020

star 8.2
Hisirdoux 'Douxie' Casperan, die al negen eeuwen de leerling van tovenaar Merlijn is, hoort van zijn leraar dat er gevaar op komst is. Douxie krijgt vervolgens de taak om de Beschermers van Arcadia bijeen te brengen en terug in de tijd te reizen naar de 12e eeuw van Camelot. Hun verschijning in het verleden heeft echter onverwachte gevolgen, waardoor de Beschermers ervoor moeten zorgen dat de geschiedenis onveranderd zal blijven.

リトルウィッチアカデミア

2017

star 8
Toen ze een klein meisje was, zag Atsuko 'Akko' Kagari een goochelshow, uitgevoerd door een heks genaamd Shiny Chariot. Vanaf die dag wilde ze net zo zijn als zij. Kan ze, als ze zich inschrijft bij de Luna Nova Magical Academy en geen magische achtergrond heeft, een heks worden zoals haar idool Shiny Chariot?
star 7.9

Carmen Sandiego

2019

Carmen Sandiego

2019

star 7.9
Carmen Sandiego, een meesterdief die haar vaardigheden ten goede gebruikt, reist de wereld rond om de snode plannen van VILE te verijdelen, met de hulp van haar slimme sidekicks.
star 7.2

Cursed

2020

Cursed

2020

star 7.2
Nimue is een tiener met een mysterieus geschenk. Nadat haar moeder is overleden, gaat Nimue samen met een jonge huurling genaamd Arthur op zoek naar de magiër Merlin en een oud zwaard. De toekomstige Vrouwe van het Meer wordt een symbool van moed en rebellie tegen de angstaanjagende Rode Paladijnen en hun medeplichtige Koning Uther.
star 8.4

Outer Banks

2020

Outer Banks

2020

star 8.4
Tiener John B en zijn drie beste vrienden gaan op een eiland met rijken en armen op zoek naar een legendarische schat die iets te maken heeft met zijn vaders verdwijning.
star 8

亜人

2016

亜人

2016

star 8
17 jaar geleden, verschenen voor het eerst onsterfelijken op de slagvelden van Afrika. Later begonnen, zeldzame, onbekende nieuwe onsterfelijke levensvormen te verschijnen onder de mensen, en ze werden bekend als "Ajin" (demi-mensen). Net voor de zomervakantie, is een Japanse middelbare school student op slag dood bij een verkeersongeval op weg van school naar huis. Hij is echter opnieuw leven ingeblazen, en er werd een prijs op zijn hoofd geplaatst. Zo begint het leven van een jongen op de vlucht voor de hele mensheid.
star 7

Dracula

2020

Dracula

2020

star 7
We volgen Dracula vanaf zijn oorsprong in Oost-Europa tot aan zijn gevechten met de afstammeling van Van Helsing en verder. Victoriaans Londen wordt aan het eind van de negentiende eeuw onveilig gemaakt door de beminnelijke bloedzuiger Dracula. Aan vampierjager Van Helsing de taak om Dracula voor eens en altijd te stoppen.

Hot Wheels, tijd om te racen!

2024

star 9
Zes jonge aspirantracers leren tijdens het Hot Wheels Racekamp van de Ultieme Garage alles om de nieuwe superracers te worden.

Mako: Island of Secrets

2013

star 7.6
Echte zeemeerminnen, Sirena, Nixie en Lyla, maken deel uit van een zeemeerminpod, die in de wateren van Mako Island leeft. Als jonge leden van de pod is het hun taak om de Moon Pool te beschermen en te beschermen tegen indringers. Maar in de nacht van volle maan verwaarlozen de ondeugende zeemeerminmeisjes hun plichten. De zestienjarige landbewoner Zac komt de Moon Pool binnen en krijgt een bijzondere band met Mako. Zac krijgt een visachtige staart en geweldige krachten. De zeemeermincapsule wordt gedwongen Mako te verlaten en laat de drie zeemeerminmeisjes achter, die uit de capsule zijn geworpen. Ze weten dat er maar één manier is waarop ze zich weer bij de groep mogen voegen: ze moeten benen krijgen, zich aan land wagen en de krachten van Zac terugnemen – anders lopen ze het risico voor altijd verschoppelingen te zijn.
star 6.9

Agent Elvis

2023

Agent Elvis

2023

star 6.9
In deze geanimeerde comedy voor volwassenen verruilt Elvis zijn jumpsuit voor een jetpack en wil via een geheim spionageprogramma voorkomen dat slechteriken de wereld verwoesten.

De avonturen van Kuifje

1991

star 8
De onverschrokken jonge reporter Kuifje en zijn trouwe hondje Bobbie reizen de wereld rond, vergezeld door een kleurrijke cast van personages, met name de onstuimige Kapitein Haddock, de slimme maar verstrooide Professor Zonnebloem en de detective tweeling Jansen en Janssen.

keyboard_arrow_up