Beste Actie en Avonturen Series - Pagina 8

Angry Birds: Summer Madness

2022

star 7.2
De vonken en veren vliegen ervanaf als de tienervogels Red, Chuck, Bomb en Stella samen met hun gevederde vrienden een wilde zomer doorbrengen op Kamp Sprokkelhout.
star 6.9

Agent Elvis

2023

Agent Elvis

2023

star 6.9
In deze geanimeerde comedy voor volwassenen verruilt Elvis zijn jumpsuit voor een jetpack en wil via een geheim spionageprogramma voorkomen dat slechteriken de wereld verwoesten.
star 7.9

Big Tree City

2022

Big Tree City

2022

star 7.9
Een team dierenhelden met speciale vaardigheden en snelle voertuigen werkt samen om Big Tree City veilig te houden en de lastigste problemen van de stad op te lossen.

リトルウィッチアカデミア

2017

star 8
Toen ze een klein meisje was, zag Atsuko 'Akko' Kagari een goochelshow, uitgevoerd door een heks genaamd Shiny Chariot. Vanaf die dag wilde ze net zo zijn als zij. Kan ze, als ze zich inschrijft bij de Luna Nova Magical Academy en geen magische achtergrond heeft, een heks worden zoals haar idool Shiny Chariot?
star 8.5

Record of Ragnarok

2021

Record of Ragnarok

2021

star 8.5
De goden geven de mensen een laatste kans om te bewijzen dat ze het leven waard zijn, voordat ze definitief van de aardbodem worden gevaagd. De eindstrijd kan beginnen.

La Casa de Papel: Korea

2022

star 7.8
Vermomd onder de schaduw van een masker bundelt een groep desperado's zich onder leiding van een crimineel meesterbrein dat alleen bekend staat als "The Professor" om de grootste overval te plegen die Korea ooit heeft gezien.
star 8.5

빈센조

2021

빈센조

2021

star 8.5
Tijdens een bezoek aan zijn moederland geeft een Koreaans-Italiaanse maffia-advocaat een ongeëvenaard conglomeraat een voorproefje van zijn eigen medicijn met een kant van gerechtigheid.
star 7.3

Skull Island

2023

Skull Island

2023

star 7.3
Een groep ontdekkingsreizigers lijdt schipbreuk in de Stille Zuidzee en stuit op een menagerie van angstaanjagende wezens, waaronder de reuzenaap die over het eiland regeert: Kong.

Masters of the Universe: Revolution

2024

star 8.3
Het is techniek tegen magie. He-Man en zijn vrienden bestrijden de duistere krachten van Skeletor in een episch gevecht om het hart van Eternia.
star 7.6

Sky Rojo

2021

Sky Rojo

2021

star 7.6
Door fatale gebeurtenissen in een bordeel slaan drie vrouwen die worden gekweld door hun verleden, op de vlucht voor hun pooier en zijn handlangers.

Mako: Island of Secrets

2013

star 7.6
Echte zeemeerminnen, Sirena, Nixie en Lyla, maken deel uit van een zeemeerminpod, die in de wateren van Mako Island leeft. Als jonge leden van de pod is het hun taak om de Moon Pool te beschermen en te beschermen tegen indringers. Maar in de nacht van volle maan verwaarlozen de ondeugende zeemeerminmeisjes hun plichten. De zestienjarige landbewoner Zac komt de Moon Pool binnen en krijgt een bijzondere band met Mako. Zac krijgt een visachtige staart en geweldige krachten. De zeemeermincapsule wordt gedwongen Mako te verlaten en laat de drie zeemeerminmeisjes achter, die uit de capsule zijn geworpen. Ze weten dat er maar één manier is waarop ze zich weer bij de groep mogen voegen: ze moeten benen krijgen, zich aan land wagen en de krachten van Zac terugnemen – anders lopen ze het risico voor altijd verschoppelingen te zijn.

Bienvenidos a Edén

2022

star 7
Ben je blij? Met deze vraag worden Zoa en vier andere aantrekkelijke jonge mensen, zeer actief op sociale netwerken, uitgenodigd voor het meest exclusieve feest in de geschiedenis op een geheim eiland, georganiseerd door het merk van een nieuw drankje. Wat begint als een spannende reis, wordt al snel de reis van je leven. Maar het paradijs is niet echt wat het lijkt - Welkom in Eden.
star 7.8

Sacred Games

2018

Sacred Games

2018

star 7.8
Sacred Games vertelt het verhaal van Sartaj Singh, een afgematte politie-inspecteur die in de schaduw van zijn overleden vader leeft en validatie zoekt bij een politiemacht die hij veracht om haar corruptie. Wanneer Singh een anonieme tip krijgt over de verblijfplaats van Ganesh Gaitonde, een beruchte misdadiger die al zestien jaar vermist wordt, is dit het begin van een reeks gebeurtenissen waarvan de oorzaak diep in de donkere onderwereld van India te vinden is.

Wizards: Tales of Arcadia

2020

star 8.2
Hisirdoux 'Douxie' Casperan, die al negen eeuwen de leerling van tovenaar Merlijn is, hoort van zijn leraar dat er gevaar op komst is. Douxie krijgt vervolgens de taak om de Beschermers van Arcadia bijeen te brengen en terug in de tijd te reizen naar de 12e eeuw van Camelot. Hun verschijning in het verleden heeft echter onverwachte gevolgen, waardoor de Beschermers ervoor moeten zorgen dat de geschiedenis onveranderd zal blijven.
star 8.2

경성크리처

2023

경성크리처

2023

star 8.2
1945, Gyeongseong Zuid Korea. Jang Tae-sang is een rijke man. Hij staat bekend als de meest aantrekkelijke man rond Bukchon in Gyeongseong. Ook is hij een betrouwbare bron voor informatie in de omgeving. Zijn talenten, waaronder het vermogen om snel op situaties te reageren, een scherp inzicht en zijn gezelligheid, hebben hem naar zijn huidige functie geleid. Wanneer hij in aanraking komt met Yoon Chae-ok dient hij zijn prioriteiten als persoon opnieuw te evalueren.
star 6.8

SAMURAI 7

2004

SAMURAI 7

2004

star 6.8
star 8.3

사냥개들

2023

사냥개들

2023

star 8.3
Gun-woo is een veelbelovende bokser. Zijn moeder zit diep in de schulden bij de woekeraar Myung-gil, die machtig en berucht is in de geldleningsbranche en aast op mensen met zware financiële problemen. Om de schuld van zijn moeder af te lossen, stopt Gun-woo met boksen en gaat hij werken voor de goedaardige Choi. Laatstgenoemde is een legendarisch figuur in de geldleningsbranche die geld zonder rente leent aan mensen in moeilijkheden. Ze slaan de handen ineen om van Myung-gil af te komen en een punt te zetten achter zijn praktijken.

The Guardians of Justice

2022

star 5.4
Wanneer hun schijnbaar onbevreesde leider zichzelf vernietigt, moet een team van onrustige superhelden het hoofd bieden aan het etterende kwaad in de wereld – en in henzelf.

keyboard_arrow_up