Beste Actie en Avonturen Series - Pagina 10

star 7

Dracula

2020

Dracula

2020

star 7
We volgen Dracula vanaf zijn oorsprong in Oost-Europa tot aan zijn gevechten met de afstammeling van Van Helsing en verder. Victoriaans Londen wordt aan het eind van de negentiende eeuw onveilig gemaakt door de beminnelijke bloedzuiger Dracula. Aan vampierjager Van Helsing de taak om Dracula voor eens en altijd te stoppen.
star 8.2

경성크리처

2023

경성크리처

2023

star 8.2
1945, Gyeongseong Zuid Korea. Jang Tae-sang is een rijke man. Hij staat bekend als de meest aantrekkelijke man rond Bukchon in Gyeongseong. Ook is hij een betrouwbare bron voor informatie in de omgeving. Zijn talenten, waaronder het vermogen om snel op situaties te reageren, een scherp inzicht en zijn gezelligheid, hebben hem naar zijn huidige functie geleid. Wanneer hij in aanraking komt met Yoon Chae-ok dient hij zijn prioriteiten als persoon opnieuw te evalueren.
star 7.5

De ruimtehonden

2021

De ruimtehonden

2021

star 7.5
Apport: een nieuwe planeet voor ons allemaal! De aarde is in gevaar. Genetisch gemanipuleerde honden worden de ruimte ingestuurd om een nieuwe thuisplaneet te vinden.

Dragon Age: Absolution

2022

star 6.5
Er staat veel op het spel als een groep buitenbeentjes moet samenwerken om een ​​artefact van een duistere magiër te stelen.

Super Giant Robot Brothers!

2022

star 6.8
Als het gekibbel stopt, begint de strijd! Robotbroers Shiny en Thunder en hun geniale uitvinder moeten de aarde verdedigen nu de ruimtemonsters aanvallen.
star 7.6

Sky Rojo

2021

Sky Rojo

2021

star 7.6
Door fatale gebeurtenissen in een bordeel slaan drie vrouwen die worden gekweld door hun verleden, op de vlucht voor hun pooier en zijn handlangers.
star 7.1

The Imperfects

2022

The Imperfects

2022

star 7.1
Abbi, Tilda en Juan ondergaan een experiment met monsterlijke bijwerkingen. Ze slaan de handen ineen om de verantwoordelijke wetenschapper én een remedie te vinden.
star 7

ULTRAMAN

2019

ULTRAMAN

2019

star 7
star 7.8

Maya and the Three

2021

Maya and the Three

2021

star 7.8
en strijdlustige, zelfstandige prinses probeert een oude voorspelling te vervullen en de mensheid te redden van wraakzuchtige goden.

The Dark Crystal: Age of Resistance

2019

star 7.8
Dit verhaal is een prequel voor de film 'The Dark Crystal' uit 1982. We bevinden ons op de planeet Thra. Rian, Brea en Deet zijn drie Gelflings die het geheim achter de kracht van de kwaadaardige Skeksis ontdekken. Het zou verband houden met een mysterieus en magisch kristal. Om hun wereld van de ondergang te redden, onderneemt het drietal een queeste. Onderweg stuiten ze op tal van vreemde wezens die al dan niet zouden kunnen helpen dit avontuur tot een goed einde te brengen.
star 6.6

나의 나라

2019

나의 나라

2019

star 6.6
In het jaar 1392 ging de Goryeo-dynastie, na honderden jaren macht, over in de Joseon-dynastie. Dit had veel politieke gevolgen. Te midden van deze politieke verschuivingen staan twee vrienden en hun verschillende levenslopen centraal. Seo Hwi is een jonge soldaat en zoon van een legeraanvoerder. Geweld en vechten is hem met de paplepel ingegoten, al behoudt hij altijd zijn gevoel voor humor. Nam Sun Ho is de andere hoofdpersoon. Hij is zoon van een nobele vader maar arme moeder en heeft zich hierdoor altijd ondergewaardeerd gevoeld. Beide jongens willen hun land eren, hun dromen nastreven en hun geliefden beschermen. Hierdoor duurt het niet lang voordat ze lijnrecht tegenover elkaar komen te staan.

RESIDENT EVIL: Infinite Darkness

2021

star 7.7
Jaren na de gruwelen van Raccoon City worden Leon en Claire zich verteerd door een donkere samenzwering wanneer een virale aanval het Witte Huis verwoest.
star 7.8

DEVILMAN crybaby

2018

DEVILMAN crybaby

2018

star 7.8
star 6.8

Treason

2022

Treason

2022

star 6.8
De mooie toekomst van een adjunct-hoofd van MI6 neemt een nare wending wanneer het weerzien met een Russische spionne hem dwingt zijn hele leven in twijfel te trekken.
star 6

Inspector Gadget

2015

Inspector Gadget

2015

star 6
Zo op het eerste gezicht lijkt hij een doodgewone agent, maar Inspector Gadget heeft een kostbare operatie ondergaan en is nu uitgedost met de meest ingenieuze snufjes techniek. Heel handig wanneer je op commando je supersonisch uitschuifbare armen tevoorschijn kunt toveren, maar het wil ook nog wel eens misgaan... Gelukkig wordt Gadget in zijn strijd tegen de misdaad bijgestaan door zijn slimme nichtje Penny en haar trouwe hondje Brain.
star 5.9

ヒーローマスク

2018

ヒーローマスク

2018

star 5.9
Na een reeks mysterieuze sterfgevallen ontdekken procureur-generaal Sarah Sinclair en SSC-agent James Blood een samenzwering rond griezelige nieuwe biomaskers.
star 7.3

The Deep

2015

The Deep

2015

star 7.3

Las Leyendas: Creaturas Ocultas

2019

star 7.3
Wanneer mythische wezens tot leven komen, zijn het aan Leo Teodora, Don Andrés en Alebrije, supergeheime monsterjagers, om de boel te redden.
star 7.4

Pax Massilia

2023

Pax Massilia

2023

star 7.4
Terwijl een wrede drugsdealer Marseille probeert te veroveren, verwelkomen een opstandige politiechef en zijn onverschrokken team een nieuwe rekruut met een eigen agenda.

重神機パンドーラ

2018

star 5.5
Nadat hij zeven jaar geleden de bijna uitsterving van de mensheid had veroorzaakt, moet de geniale wetenschapper Leon Lau nu de ecologische ramp bestrijden die hij onbewust heeft veroorzaakt.

keyboard_arrow_up