Beste Actie en Avonturen Series - Pagina 2

star 8.2

Ben 10

2005

Ben 10

2005

star 8.2
star 8.1

The Witcher

2019

The Witcher

2019

star 8.1
Geralt van Rivia, een gemuteerde monsterjager die je kunt inhuren, is op weg naar zijn bestemming in een onstuimige wereld waarin mensen vaak slechter zijn dan monsters.

Avatar: The Last Airbender

2024

star 8
Een jongen die bekendstaat als de Avatar, moet de vier elementaire krachten beheersen om een door oorlog verscheurde wereld te redden en het op te nemen tegen een wrede vijand.
star 7.6

Shadowhunters

2016

Shadowhunters

2016

star 7.6
Het normale leventje van tiener Clary Flary wordt overhoop gegooid als ze ontdekt dat ze behoort tot een mensenras met engelenbloed dat op demonen jaagt.

Avatar: De Legende van Korra

2012

star 8.3
Avatar Aang en vuurheer Zuko vochten voor de Republikazia toen ze de Honderd-Jarige Oorlog beëindigden. Nu de balans in de vier naties weer hersteld is, kunnen stuurders en niet-stuurders samen in deze bruisende metropolis in vrede leven. Maar zelfs Korra (een nieuwe Avatar), ziet met eigen ogen dat Republikazia problemen heeft. Bij aankomst in de stad komt ze oog in oog te staan met criminele Stuurder-bendes en leden van een luidruchtige anti-stuurders organisatie. Ondanks het grote gevaar is ze vastbesloten tegen de groeiende anti-stuurders revolutie te vechten. Maar zal ze de slechterik Amon kunnen stoppen voordat zijn macht groeit?

JoJo's Bizarre Adventure

2012

star 8.6
Meerderde generaties van de familie Joestar, allen met dezelfde bijnaam, gaan doorheen een reeks tijdsperioden de strijd aan met bovennatuurlijke vijanden.
star 8.2

Shaman King

2021

Shaman King

2021

star 8.2
Medium Yoh Asakura doet mee aan een toernooi dat elke 500 jaar wordt gehouden en waarin de andere sjamanen strijden om de supermachtige sjamaankoning te worden.
star 7.8

Vikings: Valhalla

2022

Vikings: Valhalla

2022

star 7.8
De beroemde IJslandse ontdekkingsreiziger Leif Erikson is, in tegenstelling tot zijn voorvaderen, ver van zijn eigen thuisland opgegroeid. Hem zijn plunderingen en overvallen dan ook niet met de paplepel ingegoten. Hij is trouw aan zijn familie, maar ondervindt vaak problemen met zijn vader Erik de Rode. Wanneer christelijke vikingen Leifs halfzus Freydís Eiríksdóttir aanranden, keert zij zich tegen de christenen, en voert ze als leider van de Oud-Noorse religie een opstand tegen het Scandinavische christendom aan. Ze probeert een nieuw thuis voor haar volk te kiezen. Ondetussen nadert het einde van de tijd der vikingen, wanneer Engeland zich beter tegen hen weet te verweren.

SAINT SEIYA: Knights of the Zodiac

2019

star 7.4
Seiya en de Ridders van de Dierenriem staan ​​weer op om de reïncarnatie van de godin Athena te beschermen, maar een duistere profetie hangt over hen allen.
star 8.2

De Drakenprins

2018

De Drakenprins

2018

star 8.2
Door een buitengewone ontdekking worden twee menselijke prinsen en een elvenstrijder aangezet tot een epische reis om vrede te stichten in hun oorlogvoerende landen.
star 8

Warrior

2019

Warrior

2019

star 8
Het verhaal van Warrior draait om de jonge Ah Sahm. Hij emigreert in de negentiende eeuw van China naar het wereldberoemde Chinatown in San Francisco. De Chinees komt in Amerika aan tijdens een periode waarin flinke bendeoorlogen aan de gang zijn in San Francisco, de zogenaamde Tong Wars. De geniale vechtkunsten van Ah Sahm leveren hem een baan op. Hij gaat werken als huurmoordenaar voor de Chinese maffia.

LEGO Ninjago: Dragons Rising

2023

star 8
Twee tieners uit verschillende werelden gebruiken hun net ontdekte Ninjakrachten om draken te verdedigen tegen schurken die hun levenskracht willen misbruiken.

Draken: Race naar de rand

2015

star 8.3
In deze nieuwe serie van de makers van 'Hoe tem je een draak' beleven Hiccup en Toothless allerlei spannende avonturen.
star 7.3

Santiago of the Seas

2020

Santiago of the Seas

2020

star 7.3

Avatar: De Legende van Aang

2005

star 8.7
Avatar gaat over de wereldmacht die lange tijd verdeeld was over vier naties: Aarde, Vuur, Water en Lucht. Uiteindelijk werd het evenwicht verstoord en was er maar één Avatar die de situatie kon redden: Aang
star 7.7

EDENS ZERO

2021

EDENS ZERO

2021

star 7.7
star 7.1

Black Lightning

2018

Black Lightning

2018

star 7.1
Jefferson Pierce is een man die worstelt met een geheim. Als vader van twee dochters en directeur van een middelbare school die ook dient als een veilige haven voor jongeren in een buurt in New Orleans die overspoeld wordt door bendegeweld, is hij een held voor zijn gemeenschap.
star 7.7

Ever After High

2013

Ever After High

2013

star 7.7
star 7.5

Great Pretender

2020

Great Pretender

2020

star 7.5
Makoto Edamura staat bekend als de grootste zwendelaar van Japan. Als hij topcrimineel Laurent Thierry probeert op te lichten, komt hij van een koude kermis thuis.

keyboard_arrow_up