Beste Sci Fi Fantasy Series op Netflix - Pagina 8

star 7.2

Cursed

2020

Cursed

2020

star 7.2
Nimue is een tiener met een mysterieus geschenk. Nadat haar moeder is overleden, gaat Nimue samen met een jonge huurling genaamd Arthur op zoek naar de magiër Merlin en een oud zwaard. De toekomstige Vrouwe van het Meer wordt een symbool van moed en rebellie tegen de angstaanjagende Rode Paladijnen en hun medeplichtige Koning Uther.
star 6.3

Chicken Nugget

2024

Chicken Nugget

2024

star 6.3
Een vrouw stapt in een vreemde machine en verandert in... een kipnugget! Haar vader en bewonderaar beginnen een bizarre zoektocht om haar terug te brengen.

Mako: Island of Secrets

2013

star 7.6
Echte zeemeerminnen, Sirena, Nixie en Lyla, maken deel uit van een zeemeerminpod, die in de wateren van Mako Island leeft. Als jonge leden van de pod is het hun taak om de Moon Pool te beschermen en te beschermen tegen indringers. Maar in de nacht van volle maan verwaarlozen de ondeugende zeemeerminmeisjes hun plichten. De zestienjarige landbewoner Zac komt de Moon Pool binnen en krijgt een bijzondere band met Mako. Zac krijgt een visachtige staart en geweldige krachten. De zeemeermincapsule wordt gedwongen Mako te verlaten en laat de drie zeemeerminmeisjes achter, die uit de capsule zijn geworpen. Ze weten dat er maar één manier is waarop ze zich weer bij de groep mogen voegen: ze moeten benen krijgen, zich aan land wagen en de krachten van Zac terugnemen – anders lopen ze het risico voor altijd verschoppelingen te zijn.
star 5.7

Resident Evil

2022

Resident Evil

2022

star 5.7
Bijna dertig jaar na de ontdekking van het T-virus onthult een uitbraak de duistere geheimen van Umbrella Corporation.
star 6.5

Odd Squad

2014

Odd Squad

2014

star 6.5
Odd Squad vertelt het verhaal van een hightech organisatie die rare gebeurtenissen probeert te bestrijden.
star 7.8

7SEEDS

2019

7SEEDS

2019

star 7.8
In de nabije toekomst botst de aarde met een gigantische meteoriet. Al het levende organismen, inclusief de mensheid, wordt hierbij van het aardoppervlak weggevaagd. De overheid, die deze uitkomst had voorzien, was al met voorzorgsmaatregelen bezig. Project 7SEEDS; hiervoor werden vijf teams van zeven jonge gezonde mensen ingevroren, zodat ze deze tragedie konden overleven. Samen moeten ze nu zien te overleven op een Aarde die niet meer is zoals hij was.

DRAGON PILOT: Hisone & Masotan

2018

star 6.9
Een in de Gifu-luchtbasis verborgen draak kiest de nieuwe rekruut van de zelfverdedigingsluchtmacht Hisone Amakasu als zijn piloot.
star 8.2

경성크리처

2023

경성크리처

2023

star 8.2
1945, Gyeongseong Zuid Korea. Jang Tae-sang is een rijke man. Hij staat bekend als de meest aantrekkelijke man rond Bukchon in Gyeongseong. Ook is hij een betrouwbare bron voor informatie in de omgeving. Zijn talenten, waaronder het vermogen om snel op situaties te reageren, een scherp inzicht en zijn gezelligheid, hebben hem naar zijn huidige functie geleid. Wanneer hij in aanraking komt met Yoon Chae-ok dient hij zijn prioriteiten als persoon opnieuw te evalueren.

攻殻機動隊 SAC_2045

2020

star 6.5
Na een mondiale financiële crisis wordt de wereld overspoeld door een AI-gedreven 'duurzame oorlog'. Het is aan Sectie 9 om nieuwe vormen van cyberdreigingen tegen te gaan.
star 6.7

Super Crooks

2021

Super Crooks

2021

star 6.7
Johnny Bolt stelt een ploeg losgeslagen superschurken samen voor een laatste overval. Hun doelwit is een meedogenloze misdaadbaas met superkrachten. Wat kan er misgaan?
star 6.1

Another Life

2019

Another Life

2019

star 6.1
Nadat een enorm buitenaards artefact op aarde is geland, leidt Niko Breckinridge een interstellaire missie om de oorsprong te achterhalen en het eerste contact te maken.
star 8.3

ドロヘドロ

2020

ドロヘドロ

2020

star 8.3
De aan geheugenverlies lijdende Kaaiman probeert de vloek van zijn hagediskop ongedaan te maken door de verantwoordelijke tovenaar te doden, met de hulp van zijn vriend Nikaido. In the Hole is dat een bedreiging.

The Guardians of Justice

2022

star 5.4
Wanneer hun schijnbaar onbevreesde leider zichzelf vernietigt, moet een team van onrustige superhelden het hoofd bieden aan het etterende kwaad in de wereld – en in henzelf.
star 7.2

Hakan: Muhafız

2018

Hakan: Muhafız

2018

star 7.2
Het epische avontuur van Hakan, een jonge winkelier wiens moderne wereld op zijn kop wordt gezet als hij ontdekt dat hij verbonden is met een geheime, oude orde, belast met de bescherming van Istanbul.
star 7.3

Boo, Bitch

2022

Boo, Bitch

2022

star 7.3
Twee oudere hartsvriendinnen doen een laatste poging om gezien te worden. Maar als een van hen een geest wordt, moet ze haar best mogelijke leven leiden - nu ze nog kan.

He-Man and the Masters of the Universe

2021

star 7
De machtige tiener Adam en zijn dappere team buitenbeentjes ontdekken de kracht van Grayskull en blijken voorbestemd om Eternia te beschermen tegen de kwade Skeletor.
star 6.7

October Faction

2020

October Faction

2020

star 6.7
Monsterjagers Fred en Deloris Allen krijgen te maken met het kwaad ... en het drama van hun tienertweeling. Gebaseerd op het stripboek van Steve Niles en Damien Worm.
star 7.1

Creeped Out

2017

Creeped Out

2017

star 7.1
Creeped Out is een anthologieserie waarbij elke aflevering een nieuwe setting, een nieuw verhaal en nieuwe personages bevat, hoewel sommige details de verhalen met elkaar verbinden. The Curious is een mysterieuze verhalenverzamelaar, wiens gezicht altijd wordt verborgen door een masker, die elke verhaal inluidt en afsluit. Centraal staan onder ander duistere magie, buitenaardse ontmoetingen en vreemde technologie.

keyboard_arrow_up