Beste Mysterie Series op Netflix - Pagina 3

Godzilla Singular Point

2021

star 7.1
Een student en een ingenieur zijn samengebracht door een mysterieus lied en leiden de strijd tegen een onvoorstelbare kracht die de wereld ten onder kan brengen.
star 7.7

Manifest

2018

Manifest

2018

star 7.7
Montego Air vlucht 828 is veilig geland na een nogal turbulent verlopen routinevlucht. Zowel de passagiers als de bemanningsleden zijn opgelucht wanneer ze de grond weer raken. Tijdens de paar uur die zij in de lucht hebben doorgebracht, is de rest van de wereld vijf jaar verder gekomen. Vrienden, geliefden en familieleden die de hoop hadden opgegeven en verder gingen met hun leven, worden nu geconfronteerd met het feit dat iedereen van vlucht 828 het vermeende ongeval overleefd heeft. De inzittenden van de vlucht krijgen een tweede kans, maar komen er al snel achter dat dit grote mysterie grote gevolgen heeft. Het lijkt erop dat zij voorbestemd zijn voor grootse dingen.
star 7.3

Fool Me Once

2024

Fool Me Once

2024

star 7.3
Wanneer ex-soldaat Maya haar vermoorde man ziet op een geheime nannycam, brengt ze een dodelijk complot aan het licht dat ver teruggaat in het verleden.
star 7.8

Squid Game

2021

Squid Game

2021

star 7.8
Honderden berooide mensen accepteren een vreemde uitnodiging om deel te nemen aan een reeks kinderspellen. De prijs is verleidelijk hoog, maar op gevaar van eigen leven.
star 7.2

Z Nation

2014

Z Nation

2014

star 7.2
Drie jaar nadat een zombievirus de Verenigde Staten verwoeste, moet een groep de enige bekende overlevende van New York naar Californië verhuizen waar het laatste functionerende virale lab wacht op zijn bloed. Zijn antilichamen zijn 's werelds laatste hoop op een vaccin. Echter bergt hij een donker geheim dat hen allemaal bedreigd.
star 6.5

Requiem

2018

Requiem

2018

star 6.5
In 1994 raakt er een peuter spoorloos in een klein Welsh dorpje. Het meisje wordt nooit meer teruggevonden. 23 jaar later wil de Londense Celliste Matilda graag het mysterie rond de zelfmoord van haar moeder oplossen. Ze gaat op een zoektocht om meer te weten te komen over het verleden van haar familie en weet de zelfmoord te linken aan de vermissing van het jonge Welshe meisje. Dit brengt haar bij een onheilspellend landhuis vol geheimen, tijdens een donkere en gevaarlijke reis terug in de tijd.

The Fall of the House of Usher

2023

star 7.6
De meedogenloze broers en zussen Roderick en Madeline Usher hebben Fortunato Pharmaceuticals uitgebouwd tot een imperium van rijkdom, privileges en macht. Maar geheimen uit het verleden komen aan het licht wanneer de erfgenamen van de Usher-dynastie beginnen te sterven door toedoen van een mysterieuze vrouw uit hun jeugd.

The Haunting of Bly Manor

2020

star 7.6
'Dood' betekent niet 'weg'. Een au pair komt terecht in een afgrond vol angstaanjagende geheimen in deze gothic romance van de maker van 'The Haunting of Hill House'.
star 6.5

Das Signal

2024

Das Signal

2024

star 6.5
Wanneer een astronaut verdwijnt, gaat haar familie op zoek naar antwoorden. Maar hoe meer haar familieleden ontdekken, hoe groter het gevaar wordt voor hen − en voor de wereld.

Guillermo del Toro's Cabinet of Curiosities

2022

star 7.6
Bizarre nachtmerries ontvouwen zich in acht angstaanjagende verhalen in deze visueel verbluffende, huiveringwekkende horrorcollectie, samengesteld door Guillermo del Toro.
star 7.8

The Night Agent

2023

The Night Agent

2023

star 7.8
Een waakzame FBI-agent heeft nachtdienst bij een noodnummer en krijgt een telefoontje waarmee hij in een gevaarlijke samenzwering rond een mol in het Witte Huis belandt.
star 7.1

Creeped Out

2017

Creeped Out

2017

star 7.1
Creeped Out is een anthologieserie waarbij elke aflevering een nieuwe setting, een nieuw verhaal en nieuwe personages bevat, hoewel sommige details de verhalen met elkaar verbinden. The Curious is een mysterieuze verhalenverzamelaar, wiens gezicht altijd wordt verborgen door een masker, die elke verhaal inluidt en afsluit. Centraal staan onder ander duistere magie, buitenaardse ontmoetingen en vreemde technologie.
star 7.7

The Order

2019

The Order

2019

star 7.7
Om de dood van zijn moeder te wreken, sluit een student zich aan bij een geheime orde. Hij belandt in een oorlog tussen weerwolven en beoefenaars van duistere magie.
star 7.3

Oscuro deseo

2020

Oscuro deseo

2020

star 7.3
star 8.4

Another

2012

Another

2012

star 8.4
Wanneer Kouichi op zijn nieuwe school aankomt, voelt hij meteen iets beangstigends in de sfeer van zijn nieuwe klas, iets waar geen enkele leerling over wil praten en dat verband lijkt te houden met een mysterieus en stil meisje.
star 8.6

Alchemy of Souls

2022

Alchemy of Souls

2022

star 8.6
Een machtige tovenares in het lichaam van een blinde vrouw ontmoet een man uit een prestigieuze familie, die haar hulp nodig heeft om zijn lot te veranderen.
star 7.1

The Missing

2014

The Missing

2014

star 7.1
In de zomer van 2006, tijdens de FIFA Wereldbeker, reist Tony Hughes van Engeland naar Noord-Frankrijk voor een vakantie met zijn vrouw Emily en hun vijfjarige zoon Oliver. Niet lang nadat ze in Frankrijk zijn aangekomen, laat hun wagen het afweten. Het jonge gezin moet zo de nacht doorbrengen in het kleine dorp Chalons du Bois. Die avond gaan Tony en Oliver daar dan maar naar de kwartfinale van het aangaande voetbaltornooi kijken. De avond is zwoel en de buitenbar is drukbezocht, zo druk dat Tony zijn zoon even uit het oog verliest. Acht jaar later, in 2014, heeft hij Oliver nog altijd niet teruggevonden en sluit de politie het onderzoek naar diens verdwijning alweer af. Tony en Emilie zijn gescheiden. Maar de vader heeft zich nog lang niet neergelegd bij de verdwijning van zijn zoon. Bij gebrek aan steun trekt dan maar zelf op onderzoek uit.
star 7.2

KAKEGURUI TWIN

2022

KAKEGURUI TWIN

2022

star 7.2
Mary Saotome is vastbesloten om hogerop te komen en investeert alles wat ze heeft in wat haar elitaire middelbare school het meest waardeert: gokken met hoge inzet.
star 6.6

クロムクロ

2016

クロムクロ

2016

star 6.6
star 7.3

Tales of the City

2019

Tales of the City

2019

star 7.3
Mary Ann keert op middelbare leeftijd terug naar San Francisco en haar excentrieke vrienden. Laura Linney schittert in deze serie gebaseerd op Armistead Maupins boeken.

keyboard_arrow_up