Beste Series op Netflix - Pagina 5

star 8.1

Never Have I Ever

2020

Never Have I Ever

2020

star 8.1
Na een traumatisch jaar wil een Indiaas-Amerikaanse tiener populair worden. Maar vrienden, familie en gevoelens maken het haar niet makkelijk.
star 8.3

The Last Kingdom

2015

The Last Kingdom

2015

star 8.3
Het jaar is 872 en vele van de afzonderlijke Koninkrijken, die we nu kennen als Engeland, zijn na een invasie in handen gevallen van de Denen. Het Koninkrijk Wessex, onder leiding van Koning Alfred, staat er alleen voor. Tegen deze turbulente achtergrond zien we een Saksische edelman en zijn zoon Uhtred of Bebbanburg. De jongen wordt gevangen genomen door de Denen en opgevoed als ware het een van hen. Waar ligt zijn loyaliteit? Is hij een Saks of een Deen? Kiest Uhtred voor zijn geboorteland of voor degenen die hem hebben grootgebracht? Om zijn geboorterecht terug te krijgen moet Uhtred een gevaarlijk pad bewandelen tussen beide partijen en speelt hij een belangrijke rol in de geboorte van een nieuwe natie.
star 8.2

Victorious

2010

Victorious

2010

star 8.2
Het tienermeisje Tori belandt op de Hollywood Arts High School, een prestigieuze kunstacademie. Ze voelt zich niet meteen thuis tussen al die getalenteerde studenten. Vooral met de diva Jade kan ze het helemaal niet vinden. Met de hulp van haar vrienden stelt ze evenwel vast dat ze geboren is om op te treden en mensen te entertainen.
star 7.8

Insatiable

2018

Insatiable

2018

star 7.8
Insatiable gaat over de tiener Patty. Patty heeft overgewicht, wordt Fatty Patty genoemd en gepest. Nadat ze in haar gezicht wordt geslagen, kan ze door een kaakoperatie tijdens de zomer niets meer eten en valt ze af. De 'nieuwe', dunne Patty wordt na de zomervakantie opeens wél populair en wil wraak nemen op haar schoolgenoten.
star 8.5

Record of Ragnarok

2021

Record of Ragnarok

2021

star 8.5
De goden geven de mensen een laatste kans om te bewijzen dat ze het leven waard zijn, voordat ze definitief van de aardbodem worden gevaagd. De eindstrijd kan beginnen.
star 8.1

Ben 10

2005

Ben 10

2005

star 8.1
star 8

Community

2009

Community

2009

star 8
Jeff Winger is een advocaat met een ongeldig diploma, en dus moet hij terug naar de universiteit om dat alsnog te halen. Op de Greendale Community College richt hij een studiegroep op, en samen maken ze knotsgekke avonturen mee, op de net zo gekke universiteit.
star 7.5

Selena: The Series

2020

Selena: The Series

2020

star 7.5
star 7.5

El Chapo

2017

El Chapo

2017

star 7.5
Een blik op het leven van de beruchte Mexicaanse drugsbaron El Chapo, die pas vorig jaar werd opgepakt. Joaquín Guzmán Loera, zoals hij in het echt heet, kan gezien worden als de Pablo Escobar van deze tijd. Hij verdiende een godsvermogen met drugs en wist een aantal keer op spectaculaire wijze te ontsnappen.

How to Get Away with Murder

2014

star 7.9
Annalise Keating is een briljante strafrechtadvocate en professor in de rechten. Samen met vijf van haar studenten raakt ze betrokken bij een ongewone moordzaak.
star 7.6

Lost in Space

2018

Lost in Space

2018

star 7.6
In het jaar 2046 ontdekt de familie Robinson met het ruimteschip Jupiter 2 een scheur in de ruimtetijd en storten neer op een onbekende planeet. Lichtjaren van de beoogde bestemming verwijderd moeten de Robinsons en andere kolonisten, die met hen zijn gestrand, strijden tegen een vreemde nieuwe buitenaardse omgeving, terwijl ze proberen de planeet te verlaten.
star 7.8

Sense8

2015

Sense8

2015

star 7.8
Eén schot, één dode, één ogenblik in de tijd dat acht geesten in uiteenlopende delen van de wereld onherroepelijk met elkaar verbindt, waardoor ze in elkaars leven, in elkaars geheimen, en in groot gevaar terechtkomen. Gewone mensen, plotseling herboren als 'Sensates'.

カウボーイビバップ

1998

star 8.5
In de verre toekomst verlaat de mensheid de aarde om zich te vestigen in de rest van het zonnestelsel, waar misdaadsyndicaten zich meten met de lokale overheid.
star 8.1

Ginny & Georgia

2021

Ginny & Georgia

2021

star 8.1
De angstige en onhandige vijftienjarige Ginny Miller heeft vaak het gevoel dat ze zich niet kan meten met haar dertigjarige moeder, de onweerstaanbare en dynamische Georgia Miller. Terwijl Ginny zich door de pubertijd worstelt, wil Georgia zich wanhopig settelen in het pittoreske New England en haar familie iets geven dat ze in een normaal leven nooit hebben gehad. Maar het verleden van Georgia achtervolgt hen om de nieuwe start van haar en haar familie te bedreigen.
star 8.2

賭ケグルイ

2017

賭ケグルイ

2017

star 8.2
star 8

The Good Place

2016

The Good Place

2016

star 8
Door een vergissing belandt de egoïstische Eleanor Shellstrop na haar dood op de Goede Plaats. Ze wil er absoluut blijven en besluit daarom een beter mens te worden.
star 7.7

Manifest

2018

Manifest

2018

star 7.7
Montego Air vlucht 828 is veilig geland na een nogal turbulent verlopen routinevlucht. Zowel de passagiers als de bemanningsleden zijn opgelucht wanneer ze de grond weer raken. Tijdens de paar uur die zij in de lucht hebben doorgebracht, is de rest van de wereld vijf jaar verder gekomen. Vrienden, geliefden en familieleden die de hoop hadden opgegeven en verder gingen met hun leven, worden nu geconfronteerd met het feit dat iedereen van vlucht 828 het vermeende ongeval overleefd heeft. De inzittenden van de vlucht krijgen een tweede kans, maar komen er al snel achter dat dit grote mysterie grote gevolgen heeft. Het lijkt erop dat zij voorbestemd zijn voor grootse dingen.

Star Trek: The Next Generation

1987

star 8.3
De serie begint in het jaar 2364, ongeveer een eeuw na Star Trek: The Originele serie. Starfleet heeft inmiddels een nieuwe U.S.S. Enterprise gebouwd: de Enterprise-D. Het schip staat onder het commando van de strenge kapitein Jean-Luc Picard. Andere bemanningsleden zijn o.a. de eerste officier William T. Riker, de Klingon Worf, de androïde Data, de blinde Geordi La Forge, de empathische Deanna Troi en de scheepsarts Beverly Crusher. Onderweg beleven ze allerlei avonturen, variërend van ontmoetingen met nieuwe rassen tot de ontdekking van een parallel universum.
star 8.1

Fate: The Winx Saga

2021

Fate: The Winx Saga

2021

star 8.1
Deze tieners zijn vastbesloten om hun toverkrachten te perfectioneren. Op de magische kostschool Alfea leren ze omgaan met rivaliteit, romantiek en het bovennatuurlijke.

keyboard_arrow_up