Beste Series op Netflix - Pagina 4

The Haunting of Hill House

2018

star 8.1
In The Haunting of Hill House volgen we een familie die is opgegroeid in een duister huis op een heuvel en dat heeft nogal wat sporen nagelaten. De vloek van het huis hebben ze nooit helemaal van zich af kunnen schudden. Om af te rekenen met de demonen uit het verleden keren ze terug naar de plek des onheils. Dat doen ze niet alleen, want ze worden bijgestaan door een expert op het gebied van onverklaarbare fenomenen.
star 7.8

Lupin

2021

Lupin

2021

star 7.8
Toen Assane Diop nog maar een tiener was werd zijn vader beschuldigd van een misdaad die hij niet gepleegd had. Zijn vader stierf en vijfentwintig jaar later is het tijd om wraak te nemen. Nu is Lupin een charmante inbreker die zijn talenten graag inzet om gestolen sieraden van vrouwen terug te vinden. Voor deze heldendaden zet hij veel op het spel. De crimineel sluipt namelijk het Louvre binnen voor een groot misdrijf. Of hij de grote klus geklaard krijgt is echter nog maar de vraag.
star 8.3

Gossip Girl

2007

Gossip Girl

2007

star 8.3
Gossip Girl is een Amerikaanse dramaserie uitgezonden op The CW. De serie wordt gezien als de opvolger van The O.C. en werd tevens door dezelfde makers gecreëerd. De serie is gebaseerd op de gelijknamige boekenreeks van schrijfster Cecily von Ziegesar. Het doelpubliek van de serie is tieners en jongvolwassenen en gaat dan ook over een groep 16- en 17-jarigen die opgroeien in de bovenklasse van New York die geen geheim kunnen verbergen voor de meedogenloze blogger die altijd toekijkt.

Avatar: De Legende van Korra

2012

star 8.3
Avatar Aang en vuurheer Zuko vochten voor de Republikazia toen ze de Honderd-Jarige Oorlog beëindigden. Nu de balans in de vier naties weer hersteld is, kunnen stuurders en niet-stuurders samen in deze bruisende metropolis in vrede leven. Maar zelfs Korra (een nieuwe Avatar), ziet met eigen ogen dat Republikazia problemen heeft. Bij aankomst in de stad komt ze oog in oog te staan met criminele Stuurder-bendes en leden van een luidruchtige anti-stuurders organisatie. Ondanks het grote gevaar is ze vastbesloten tegen de groeiende anti-stuurders revolutie te vechten. Maar zal ze de slechterik Amon kunnen stoppen voordat zijn macht groeit?
star 8.2

The Crown

2016

The Crown

2016

star 8.2
Dit drama onthult de politieke rivaliteit en romantiek tijdens het bewind van Elizabeth II en de gebeurtenissen die de tweede helft van de 20ste eeuw vorm hebben gegeven.

Fullmetal Alchemist: Brotherhood

2009

star 8.7
In deze bovennatuurlijke anime strijden de broers Edward en Alphonse tegen kwade krachten om hun lichamen terug te krijgen nadat deze zijn verminkt.
star 6.6

Sex, Explained

2020

Sex, Explained

2020

star 6.6
star 8.6

Regular Show

2010

Regular Show

2010

star 8.6
Volg de twee parkwachters Mordecai (een slungelige blauwe gaai) en Rigby (een wasbeer) terwijl ze zichzelf proberen te entertainen tijdens hun saaie baantje.
star 8

The Sandman

2022

The Sandman

2022

star 8
Na jaren gevangenschap begint Morpheus, de koning der Dromen, aan een reis door verschillende werelden om terug te vinden wat hem ontnomen is en om zijn macht te herstellen.
star 7.8

La Reina del Sur

2011

La Reina del Sur

2011

star 7.8
Na jaren van bloed, zweet en tranen heeft een vrouw van nederige afkomst zich opgewerkt tot een gevaarlijke positie: ze is een legende in de drugssmokkel.
star 8.3

Seinfeld

1989

Seinfeld

1989

star 8.3
De serie draait om het leven van Jerry Seinfeld (gespeeld door de gelijknamige acteur), zijn buurman (Cosmo) Kramer (Michael Richards), zijn beste vriend George (Costanza) (Jason Alexander) en zijn ex-vriendin Elaine (Benes) (Julia Louis-Dreyfus). Samen komen ze altijd in de meest bizarre situaties terecht. Er zijn 180 afleveringen gemaakt die elk zo'n 21 minuten duren, verdeeld over 9 seizoenen. De show heeft veel prijzen gewonnen, waaronder Golden Globe voor Jerry Seinfeld en een Emmy voor Outstanding Writing for a Comedy Series. De afleveringen worden gekenmerkt door verschillende verhaallijnen van de hoofdpersonen die uiteindelijk weer bijeen komen.
star 8.2

Alice in Borderland

2020

Alice in Borderland

2020

star 8.2
Een doelloze gamer en zijn twee vrienden zitten in een parallelle versie van Tokio, waar ze moeten strijden in een reeks sadistische games om te overleven.

Jurassic World: Kamp Krijtastisch

2020

star 8
Zes tieners die een avonturenkamp aan de andere kant van Isla Nublar bezoeken, moeten zich verenigen om te overleven wanneer dinosaurussen het eiland verwoesten.
star 7.7

Altered Carbon

2018

Altered Carbon

2018

star 7.7
De samenleving ziet er in de toekomst heel anders uit. Het menselijk bewustzijn kan worden gedigitaliseerd en daardoor ook getransformeerd naar andere lichamen. De dood is niet meer permanent. Takeshi Kovacs is een eenzame overlevende soldaat uit een groep elite interstellaire strijders, die werd verslagen bij een opstand tegen de nieuwe wereld. Zijn geest is eeuwenlang in ijs gevangen gehouden, totdat de rijke Laurens Bancroft hem een nieuwe kans geeft. In ruil voor een nieuw leven in een nieuw lichaam, moet Kovacs een moord oplossen: de moord op Bancroft zelf.
star 7.6

True Blood

2008

True Blood

2008

star 7.6
Vampieren zijn 'uit de kist' gekomen dankzij de ontwikkeling van synthetisch bloed door een Japans bedrijf. Mensen zijn voor vampieren nu niet langer nodig als voedselbron en de wereld probeert een balans te vinden in het samenleven van mensen en vampieren. De telepathische serveerster Sookie Stackhouse en de vampier Bill Compton ontmoeten elkaar in Bon Temps, Louisiana en worden op slag verliefd op elkaar.
star 7

The Boss Baby

2018

The Boss Baby

2018

star 7
Dreamworks’ The Boss Baby is een originele komedie voor jong en oud, en is voorzien van een gewiekste en met liefde gevulde boodschap over het belang van familie. DreamWorks Animation en de regisseur van Madagascar nodigen je uit om kennis te maken met een wel heel bijzondere baby.
star 8.4

The Rookie

2018

The Rookie

2018

star 8.4
John Nolan is net veertig. Hij bevindt zich op een keerpunt in zijn leven: hij is net gescheiden van zijn vrouw en zijn zoon gaat naar de universiteit. John besluit vervolgens om een ​​oude droom waar te gaan maken en politieagent te worden. Hij verhuisd naar Los Angeles en vervoegt de Los Angeles Police Department, waar hij de oudste "jonge rekruut" is.
star 7.7

Pokémon

1997

Pokémon

1997

star 7.7
Verken de wereld van Pokémon met Ash Ketchum en zijn partner, Pikachu. Samen streven ze naar het ultieme doel van Ash: een Pokémon-meester worden.

keyboard_arrow_up