Nieuwe films en series op Netflix Week 19

Donderdag 14 mei:

Riverdale: Seizoen 4

Vrijdag 15 mei:

Avatar: The Last Airbender : Seizoen 1-3

Chichipatos – Netflix Original

Een goochelaar die voor een feestje wordt ingehuurd, belandt in heet water wanneer hij een drugsbaas laat verdwijnen tijdens een optreden – maar kan hem dan niet meer terug laten komen!

District 9

I Love You, Stupid – Netflix Film

Nadat hij op dezelfde dag zijn vriendin en zijn baan heeft verloren, ziet een man van in de dertig zijn leven op zijn kop staan.

Inhuman Resources – Netflix Originals

Werkloos en wanhopig om zijn leven om te draaien, is Alain Delambre klaar om alles te doen om een ​​baan te vinden bij bedrijfsgigant Exxya.

Magic for Humans: Seizoen 3 – Netflix Original

Hij is terug om een ​​konijn uit een … piñata te halen? Justin Willman verrast altijd met speelse magische vaardigheden die amuseren en charmeren, trick and ontwapenen.

She-Ra and the Princesses of Power : Seizoen 5 – Netflix Family

Terwijl de prinsessen zich voorbereiden om Horde Prime en zijn leger van bijenkorfgeesten in een laatste gevecht te ontmoeten, moet Adora haar meest ongrijpbare tegenstander tot nu toe confronteren: zichzelf.

White Lines – Netflix Original

Wanneer haar broer dood wordt aangetroffen, verlaat een man uit Manchester haar rustige leven om naar Ibiza te reizen, waar ze de waarheid zoekt over zijn verdwijning.

Zaterdag 16 mei:

La reina de Indias y el conquistador – Netflix Original
Jaren nadat de Spaanse conquistador Pedro de Heredia haar volk verraadde en haar hart brak, keert de inheemse Catalina terug in zijn leven om wraak te nemen.

Public Enemies

United 93

Zondag 17 mei:

Soul Surfer

Maandag 18 mei:

The Big Flower Fight – Netflix Original

Tien teams van bloemisten, beeldhouwers en tuinontwerpers doen hun uiterste best om extravagante bloemeninstallaties te creëren in deze wedstrijdshow georganiseerd door Vic Reeves en Natasia Demetriou. Deze internationale teams van door planten geobsedeerde ambachtslieden zullen bij elke taak worden geëlimineerd en zullen door bloemisten worden beoordeeld op de sterren Kristen Griffith-VanderYacht en een keur aan gastrechters voor een kans om hun eigen sculptuur te laten zien in de Royal Botanic Gardens in Londen, Kew.

Dinsdag 19 mei:

Patton Oswalt: I Love Everything – Netflix Comedy Special

Net als de oude granen van Babylon zorgt Patton voor een gezonde dosis humor in zijn nieuwste Netflix-komediespecial, Patton Oswalt: I Love Everything . Geniet terwijl de met Emmy en Grammy bekroonde komiek nadenkt over hilarische existentiële anekdotes nadat hij onlangs zijn vijftiger jaren heeft omarmd, waaronder het bijwonen van de tweederangs kunstshow van zijn dochter die hem de kans kostte om aan boord te gaan van een volledige Millennium Falcon of hoe een huis te kopen is als het inhuren van een zelfmoordploeg van bovenmenselijke onderaannemers.

Sweet Magnolias – Netflix Original

Maddie Townsend heeft veel op haar bord – waaronder drie kinderen, een bedriegende echtgenoot en een onwaarschijnlijke minnaar die iedereen in de stad laat praten.

Woensdag 20 mei:

Ben Platt Live vanuit Radio City Music Hall – Netflix documentaireacteur
en zanger Ben Platt treedt op in een uitverkochte show opgenomen in Radio City Music Hall in New York.

The Flash : Seizoen 6

Rebelión de los Godinez – Netflix Film
Wanneer Omars grootvader hem dwingt een baan te zoeken bij een technologiebedrijf in Mexico-Stad, ontmoet hij een eigenzinnig ensemble van negen-tot-vijf-fivers … en enkele aartsvijanden.

Dat is alles voor deze week. Kom volgende donderdag terug voor een nieuwe ronde met nieuwe releases.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *