Top 100 Netflix Series in Nederland

1
star 8.9

Breaking Bad

2008

1

Breaking Bad

2008

star 8.9
Walter White is scheikundeleraar. Op het moment dat zijn vrouw zwanger is van hun tweede kind, stort Walters wereld in. De dokter heeft namelijk vastgesteld dat hij terminaal ziek is. Walter heeft longkanker en lijkt niet lang meer te zullen leven. Om er voor te zorgen dat zijn gezin na zijn dood niet in een financiële crisis belandt, besluit Walter over te schakelen naar een leven als misdadiger. Met de hulp van Jesse Pinkman, een uitgevallen leerling die in zijn klas heeft gezeten, maakt en verkoopt hij de drug crystal meth.
2
star 8.7

Rick and Morty

2013

2

Rick and Morty

2013

star 8.7
Rick is een psychisch onstabiele maar talentvolle wetenschapper die recent de banden met zijn familie heeft aangehaald. Hij spendeert het meeste van zijn tijd met zijn kleinzoon Morty waarbij ze grootse avonturen beleven in de ruimte en alternatieve universums. Morty is dan wellicht niet de slimste, hij zorgt wel voor het morele kompas in de avonturen. Samen exploreren Rick en Morty de ontelbare universums waarbij ze geregeld in de problemen komen.
3
star 8.6

Our Planet

2019

3

Our Planet

2019

star 8.6
Ontdek het natuurschoon op onze planeet en zie wat klimaatverandering voor gevolgen heeft voor alle levende wezens in deze ambitieuze documentaire van ongekende omvang.
4

Avatar: De Legende van Aang

2005

star 8.7
Avatar gaat over de wereldmacht die lange tijd verdeeld was over vier naties: Aarde, Vuur, Water en Lucht. Uiteindelijk werd het evenwicht verstoord en was er maar één Avatar die de situatie kon redden: Aang
5
star 8.5

Sherlock

2010

5

Sherlock

2010

star 8.5
Sherlock Holmes was altijd al zijn tijd vooruit. Nu is hij terug zoals we hem graag zien: scherp, eigentijds, lastig en gevaarlijk. Benedict Cumberbatch zet Sherlock neer in een nieuw eigentijds licht. Hij herkent een software-ontwikkelaar aan zijn stropdas en een piloot aan zijn duim. Zijn unieke analytische brein kent geen gelijke op deze aarde. Om verveling tegen te gaan lost hij misdaden op. Een toevallige ontmoeting brengt hem in contact met soldaat John Watson, vertolkt door Martin Freeman. Ze kunnen niet meer van elkaar verschillen, maar juist Sherlocks verstand en Johns pragmatische insteek vormen samen een onbreekbaar verbond. De BBC-reeks werd in Engeland in 2010 enthousiast ontvangen. Naast de twee hoofdrolspelers is het succes te danken aan de creatievelingen die de reeks bedacht hebben en verantwoordelijk zijn voor het script. De twee bekendste namen zijn Mark Gatiss, mede-auteur en acteur bij The League of Gentlemen, en Steven Moffat, op dit moment de schrijver en uitvoerend producent van de serie
6

Fullmetal Alchemist: Brotherhood

2009

star 8.7
In deze bovennatuurlijke anime strijden de broers Edward en Alphonse tegen kwade krachten om hun lichamen terug te krijgen nadat deze zijn verminkt.
7
star 8.3

Life

2009

7

Life

2009

star 8.3
De "National History Unit"van de BBC staat al sinds de jaren '50 te boek als een van 's werelds meest toonaangevende producenten op het gebied van natuurdocumentaires. In het kielzog van megasuccessen als Planet Earth(2006) en The Blue Planet (2001) volgt nu Life: een 10 delige serie, geheel in haarscherp HD geschoten, die onderzoekt hoe de enorme diversiteit van het leven op aarde is ontstaan - en welke spectaculaire, soms extreme strategieën sommige soorten hebben ontwikkeld in de strijd om het bestaan.
8
star 8.4

The Vietnam War

2017

8

The Vietnam War

2017

star 8.4
Een meeslepend verhaal van 360 graden dat het epische verhaal van de oorlog in Vietnam vertelt zoals het nog nooit eerder op film is verteld. Met getuigenissen van bijna 80 getuigen, waaronder veel Amerikanen die in de oorlog hebben gevochten en anderen die zich ertegen hebben verzet, evenals Vietnamese strijders en burgers van zowel de winnende als de verliezende partij.
9
star 8.6

DEATH NOTE

2006

9

DEATH NOTE

2006

star 8.6
10
star 8.5

Friends

1994

10

Friends

1994

star 8.5
Friends gaat over het dagelijks leven van zes vrienden in New York. Monica is de nette en georganiseerde zus van paleontoloog Ross. De mooie Rachel is de prinses van het stel en brengt het hoofd van Ross telkens weer op hol. Chandler is een oud-studiegenoot van Ross, Phoebe is een excentriekeling en Joey wil heel graag een beroemd acteur worden.
11
star 8.3

Fargo

2014

11

Fargo

2014

star 8.3
In deze ijzingwekkende true-crime misdaadserie, een originele bewerking van de gelijknamige Oscar-winnende speelfilm uit 1996, staat een volledig nieuw verhaal centraal, met een nieuwe moordzaak en nieuwe personages die allen verankerd zijn in de typische humor, de moord en de karakteristieke Minnesota zachtaardigheid en maniërismen die van de film een ware klassieker hebben gemaakt.
12
star 8.6

Stranger Things

2016

12

Stranger Things

2016

star 8.6
Nadat een jongetje is verdwenen, komen in een stadje mysterieuze zaken aan het licht, zoals geheime experimenten, bovennatuurlijke krachten en een vreemd meisje.
13
star 8.1

House of Cards

2013

13

House of Cards

2013

star 8.1
In deze met Emmy's bekroonde Original-serie schittert Golden Globe-winnaar Kevin Spacey als meedogenloos en slinks congreslid, Francis Underwood. Hij doet alles om aan de macht te komen in Washington D.C. Zijn geheime wapen? Zijn prachtige, ambitieuze en even sluwe vrouw, Claire (Golden Globe-winnares Robin Wright).
14
star 8.3

Black Mirror

2011

14

Black Mirror

2011

star 8.3
Black Mirror is een anthologie, vergelijkbaar met series als The Twilight Zone en Welcome to Paradox. Dit betekent dat de reeks bestaat uit een aaneenschakeling van uiteenlopende losse verhalen. Iedere aflevering speelt zich af op een andere locatie (of zelfs in een andere realiteit), met steeds weer nieuwe personages in de hoofdrol. De serie kent daarom ook geen vaste cast. Een terugkerend thema in alle afleveringen is de schaduwkant van de moderne technologie en sociale media. Aan iedere muur, op iedere tafel en in iedere broekzak vindt je tegenwoordig een 'zwarte spiegel': een smartphone, tablet of computer scherm. Technologieën die de afgelopen 10 jaar op alle fronten onze samenleving zijn gaan beheersen. Zoals Charlie Brooker het zelf omschrijft: "Waar gaat het allemaal naartoe? Als technologie drugs is - en zo voelt het - wat zijn dan de bijwerkingen?"
15
star 8

Narcos

2015

15

Narcos

2015

star 8
Deze dramaserie vertelt het waargebeurde verhaal over het geweld en de macht van de beruchte drugskartels in Colombia.
16
star 8

Arrested Development

2003

16

Arrested Development

2003

star 8
Dit is het verhaal van de Bluth familie. Als de patriarch wordt gearresteerd moet zoon Micheal Bluth de leiding over het familiebedrijf en de disfunctionele familie noodgedwongen overnemen. Verwend door de jarenlange rijkdom en de daarop volgende voordelen maken ze het leven van Micheal niet gemakkelijk.
17
star 8.5

Peaky Blinders

2013

17

Peaky Blinders

2013

star 8.5
Het is 1919 in Birmingham, Engeland. Een beruchte bende wordt er geleid door Tommy Shelby, een misdaadbaas die de maatschappelijke ladder wil beklimmen.
18
star 8.4

One-Punch Man

2015

18

One-Punch Man

2015

star 8.4
Saitama is een held die alleen maar voor de lol een held is geworden. Na drie jaar “speciale” training is hij echter zo sterk geworden dat hij praktisch onoverwinnelijk is. Eigenlijk is hij te sterk - zelfs zijn machtigste tegenstanders worden in één stomp uitgeschakeld, en het hebben van een verwoestende kracht blijkt behoorlijk saai te zijn. Hoewel zijn passie om een held te zijn samen met zijn haar verloren is gegaan, wordt hij toch elke dag met nieuwe vijanden geconfronteerd. Hoe lang kan hij dit nog volhouden?
19

Monty Python's Flying Circus

1969

star 8.3
Geachte Box-Set Snuffelaar. Inmiddels kent u het verhaal wel: In den beginne was Televisie saai. Tergend saai. Onderdrukte kijkers leden aan apathie en verbittering. God kreeg medelijden met hen, strafte de goddeloze en schiep Monty Python’s Flying Circus, de meest onconventionele en superhilarische Komedie Aller Tijden. Vier glorieuze seizoenen lang verrichten de Pythons wonderen en vertolkten hun ongebreidelde, ingenieuze humor waardoor TV en de Wereld blijhartiger en geestiger werden. Vervolgens gingen de Pythons een leven vol glamour leiden als Internationale Mannen van Mysterie, maar hun briljante komische nalatenschap leeft voort in deze prachtige bijgewerkte en totaal complete dvd box- set met iedere aflevering, ieder sketch, ieder buitensporig dolkomische moment van de Vier Volledige Series van Monty Phython’s Flying Circus. Van zingende houthakkers tot Spaanse inquisiteurs, dode papegaaien tot gekke loopjes, conflict klinieken tot curieuze warenhuizen en - uiteraard – de beste grap ter
20
star 8.5

Over the Garden Wall

2014

20

Over the Garden Wall

2014

star 8.5
Over the Garden Wall vertelt het verhaal van twee broers, Wirt en Greg, die zijn verdwaald in The Unknown. Dat is een vreemd bos dat is losgeslagen in de tijd. Met hulp van een wijze, oude houthakker en de slechtgehumeurde blauwe vogel Beatrice moeten Wirt en Greg door dit vreemde land reizen, in de hoop dat ze de weg naar huis vinden.
21
star 8.3

South Park

1997

21

South Park

1997

star 8.3
South Park is een Emmy Award-winnende animatieserie. De serie gaat over de surrealistische avonturen van vier boezemvrienden Stan, Kyle, Kenny en Cartman uit South Park, een fictief bergdorpje in de staat Colorado, waar niets normaal blijkt te zijn, en waarin de verhaallijnen bizarre wendingen nemen. South Park staat bekend om zijn simpele animatiestijl, donkere humor en de taboedoorbrekende onderwerpen. De meeste afleveringen zijn een satire op de (Amerikaanse) samenleving, beroemdheden en/of onderwerpen die het nieuws beheersen.
22
star 8.6

Better Call Saul

2015

22

Better Call Saul

2015

star 8.6
Saul Goodman ontmoet Walter White zes jaar geleden. Wij ontmoeten hem als de man die Saul Goodman wordt, bekend is als Jimmy McGill, een kleine prutsadvocaat zoekende naar zijn roeping, en op korte termijn, op elke manier de touwtjes aan elkaar probeert te knopen. Medewerkend, en vaker tegenwerkend, is "fixer" Mike Erhmantraut. De serie zal Jimmy's omschakeling naar Saul Goodman volgen, de man die het woord "straf" in "strafpleiter" voorstaat.
23
star 8.4

Dark

2017

23

Dark

2017

star 8.4
Een vermist kind zorgt ervoor dat vier gezinnen elkaar helpen met antwoorden. Wat ze zich niet konden voorstellen, is dat dit mysterie verbonden zou zijn met ontelbare andere geheimen van het stadje.
24

The Haunting of Hill House

2018

star 8.1
In The Haunting of Hill House volgen we een familie die is opgegroeid in een duister huis op een heuvel en dat heeft nogal wat sporen nagelaten. De vloek van het huis hebben ze nooit helemaal van zich af kunnen schudden. Om af te rekenen met de demonen uit het verleden keren ze terug naar de plek des onheils. Dat doen ze niet alleen, want ze worden bijgestaan door een expert op het gebied van onverklaarbare fenomenen.
25
star 8.2

The Crown

2016

25

The Crown

2016

star 8.2
Dit drama onthult de politieke rivaliteit en romantiek tijdens het bewind van Elizabeth II en de gebeurtenissen die de tweede helft van de 20ste eeuw vorm hebben gegeven.
26
star 8.1

Gomorra - La Serie

2014

26

Gomorra - La Serie

2014

star 8.1
De clan van Camorra Savastno staat onder leiding van Pietro, gevreesd en gerespecteerd door iedereen en de invloedrijkste persoon in Napels. Hij vertrouwt op zijn rechterhand Ciro Dï Marzio, die zijn leven voor Pietro zou geven. Pietro's zoon Genny is nog niet klaar om de leiding van zijn vader over te nemen. Aan Ciro de schone taak om hem op te leiden. Maar dan zorgt een rivaliserende bende ervoor dat Pietro in de gevangenis belandt. Imma, de vrouw van Pietro, krijgt nu de touwtjes in handen. Na een lang verblijf in Honduras keert Genny terug naar Napels om zijn plaats in te nemen.
27
star 8.1

Vikings

2013

27

Vikings

2013

star 8.1
Vikings volgt de avonturen van Ragnar Lothbrok de grootste held van zijn tijd. De serie vertelt de verhalen van Ragnar's band van Viking broers en zijn familie, terwijl hij uitgroeit tot Koning van de Viking stammen, Maar ook als een onverschrokken krijger! de legende gaat dat hij een directe afstammeling is van Odin, de god van de oorlog en krijgers.
28
star 8.2

Marvel's Daredevil

2015

28

Marvel's Daredevil

2015

star 8.2
Matt Murdock is een advocaat die op jonge leeftijd door een vreemd ongeluk wordt verblind. Gelukkig worden zijn andere zintuigen op wonderlijke wijze verbeterd, waardoor hij zich, met een beetje vechtsporttraining, ontpopt tot een misdaadbestrijder met superkrachten in New York’s Hell’s Kitchen.
29
star 8.4

Sons of Anarchy

2008

29

Sons of Anarchy

2008

star 8.4
Deze dramaserie neemt je mee naar de meedogenloze onderwereld van de buitenwettelijke motorrijders. De 'Sons of Anarchy' leven, rijden en sterven voor het broederschap. Maar wanneer de leider van de club en zijn vrouw steeds verder van de wet afdwalen, moet zoon Jax kiezen tussen het broederschap en de ideologie.
30
star 8.1

Mad Men

2007

30

Mad Men

2007

star 8.1
Mad Men duikt in de levens, liefdes en ambities van een groep ongenadig competitieve mannen en vrouwen die bij een reclamebureau werken in de jaren zestig. De serie speelt zich af op en rond Madison Avenue, de bakermat van de New Yorkse advertentiebureaus, en tevens verwijzend naar de 'Mad' uit de titel. We maken kennis met de onvoorspelbare wereld van Don Draper, de grootste reclameman (en womanizer) in de business, en zijn collega's van de Sterling Cooper Advertising Agency. Hoewel Don de regie in de vergaderkamer en de slaapkamer in handen heeft, heeft hij moeite om voor te blijven lopen op de snel veranderende tijden en zijn jonge ambitieuze collega's.
31
star 8.1

Mindhunter

2017

31

Mindhunter

2017

star 8.1
Een FBI-agent van de Elite Serial Crime Unit ontwikkelt nieuwe vormen van gedragsanalyse om seriemoordenaars en verkrachters op te pakken. Met zijn onorthodoxe aanpak weet hij vele successen te boeken. Maar tegenover elk succes staat een niet zo leuke prijs.
32
star 7.9

Archer

2009

32

Archer

2009

star 7.9
Sterling Archer is 's werelds meest ontmoedigende spion. Hij werkt voor ISIS, een spion agentschap gerund door zijn moeder. Tussen het omgaan met zijn baas en zijn medewerkers - waarvan één zijn ex-vriendin is - lukt het Archer iedereen te ergeren of te verleiden die zijn pad kruist. Zijn capriolen zijn alleen te verontschuldigen omdat aan het eind van de dag, hij nog steeds op een of andere manier, welke crises ook de mensheid bedreigde, altijd weet te voorkomen.
33

Star Trek: The Next Generation

1987

star 8.3
De serie begint in het jaar 2364, ongeveer een eeuw na Star Trek: The Originele serie. Starfleet heeft inmiddels een nieuwe U.S.S. Enterprise gebouwd: de Enterprise-D. Het schip staat onder het commando van de strenge kapitein Jean-Luc Picard. Andere bemanningsleden zijn o.a. de eerste officier William T. Riker, de Klingon Worf, de androïde Data, de blinde Geordi La Forge, de empathische Deanna Troi en de scheepsarts Beverly Crusher. Onderweg beleven ze allerlei avonturen, variërend van ontmoetingen met nieuwe rassen tot de ontdekking van een parallel universum.
34
star 8.5

BoJack Horseman

2014

34

BoJack Horseman

2014

star 8.5
Ontmoet het meest geliefde sitcom-paard uit de jaren 90, twintig jaar later. Een gierigaard met een hart van... niet van goud...iets goudachtigs. Koper misschien?
35
star 7.8

Making a Murderer

2015

35

Making a Murderer

2015

star 7.8
Deze reality-thriller, die over een periode van 13 jaar werd gefilmd, volgt het verhaal van twee mannen die mogelijk vals werden beschuldigd van een gruwelijk misdrijf.
36
star 8.3

Love, Death & Robots

2019

36

Love, Death & Robots

2019

star 8.3
Angstaanjagende wezens, gemene verrassingen en duistere komedie komen samen in deze NSFW-bloemlezing van geanimeerde verhalen, gepresenteerd door Tim Miller en David Fincher.
37
star 8.5

Adventure Time

2010

37

Adventure Time

2010

star 8.5
38
star 8.2

Fullmetal Alchemist

2003

38

Fullmetal Alchemist

2003

star 8.2
39
star 6.8

The Bridge

2013

39

The Bridge

2013

star 6.8
40
star 8.5

Young Justice

2010

40

Young Justice

2010

star 8.5
Deze animatieserie volgt Robin, Aqualad en andere tienerhulpjes van superhelden die een geheim misdaadbestrijdingsteam vormen om de wereld te redden.
41
star 8.3

Line of Duty

2012

41

Line of Duty

2012

star 8.3
DS Steve Arnott is overgeplaatst naar een anti-corruptie-eenheid nadat hij weigerde betrokken te raken in een doofpotaffaire inzake een accidentele schietpartij.
42
star 8.7

Anne with an E

2017

42

Anne with an E

2017

star 8.7
Een volwassenwording verhaal over een buitenstaander die, tegen alle verwachtingen in vecht voor liefde en acceptatie en haar plaats in de wereld. De serie gaat over een jong weesmeisje in de late 1890's die na een gewelddadige jeugd in weeshuizen per ongeluk naar een oudere vrouw en haar oudere broer gestuurd wordt. In de loop van de tijd zal de 13-jarige Anne hun leven en uiteindelijk de kleine stad waarin ze leven transformeren met haar unieke geest, felle intellect en briljante verbeeldingskracht.
43

The Dark Crystal: Age of Resistance

2019

star 7.8
Dit verhaal is een prequel voor de film 'The Dark Crystal' uit 1982. We bevinden ons op de planeet Thra. Rian, Brea en Deet zijn drie Gelflings die het geheim achter de kracht van de kwaadaardige Skeksis ontdekken. Het zou verband houden met een mysterieus en magisch kristal. Om hun wereld van de ondergang te redden, onderneemt het drietal een queeste. Onderweg stuiten ze op tal van vreemde wezens die al dan niet zouden kunnen helpen dit avontuur tot een goed einde te brengen.
44
star 8.3

Pose

2018

44

Pose

2018

star 8.3
In 1987 start de in de ballroomscene bekende lhbt'er Blanca haar eigen huis en neemt een getalenteerde danser en een op een yuppie verliefde prostituee onder haar hoede.
45
star 7.8

Chef's Table

2015

45

Chef's Table

2015

star 7.8
Geniet van de keukenavonturen van zes internationale culinaire sterren in deze Netflix Original-documentairereeks.
46
star 8.6

四月は君の嘘

2014

46

四月は君の嘘

2014

star 8.6
47

Formula 1: Drive to Survive

2019

star 8.3
Deze serie duikt dieper in de wereld van Formule 1. In de exclusieve, onthullende documentaire Formula 1: Drive to Survive maken we kennis met de families, de teams en de coureurs achter de viziers.
48
star 8.2

Suits

2011

48

Suits

2011

star 8.2
Mike Ross (Patrick J. Adams) is een luie maar briljante schoolverlater die zonder diploma bij een sollicitatie gesprek terecht komt met een van de beste advocaten in New York: Harvey Specter (Gabriel Macht). Harvey heeft het eigenlijk wel gehad met de standaard afgestudeerde rechtenstudent en neemt een gok door Mike aan te nemen na het zien van zijn talenten en zijn fotografisch geheugen.
49
star 8

Spartacus

2010

49

Spartacus

2010

star 8
Verraden door de Romeinen, gedwongen in de slavernij, herboren als Gladiator. Het klassieke verhaal van de bekendste rebel uit het Romeinse rijk, Spartacus, komt in deze serie tot leven. Wanneer Spartacus wordt gescheiden van zijn thuisland en zijn geliefde vrouw moet hij als gladiator vechten voor zijn leven. In een wereld van corruptie, schandalen en seksuele uitspattingen wordt hij constant getest. Om te overleven zal hij meer moeten worden dan een man, meer zelfs dan een Gladiator. Hij moet een legende worden!
50
star 8.3

La Casa de Papel

2017

50

La Casa de Papel

2017

star 8.3
Acht dieven sluiten zichzelf en hun gijzelaars op in de Koninklijke Munt van Spanje, terwijl een crimineel meesterbrein, met de naam Professor, de politie manipuleert om zijn plan uit te voeren. Een van de gijzelaars heeft een cruciale rol in het plan van de dieven. Gijzelingsonderhandelaar Raquel legt contact met de Professor. Door een fout van de dieven loopt de Professor het risico om ontmaskerd te worden. Heeft hij nog een list om uit handen van de politie te blijven?
51
star 8.1

Marvel's The Punisher

2017

51

Marvel's The Punisher

2017

star 8.1
Een voormalig marinier wil de criminelen straffen die verantwoordelijk zijn voor de moord op zijn gezin, maar raakt verstrikt in een militaire samenzwering.
52
star 8.1

The IT Crowd

2006

52

The IT Crowd

2006

star 8.1
Bij het Britse Reynholm Industries werken alleen maar mooie, vrolijke mensen die het ene succes na het andere beleven. Behalve dan bij de driekoppige IT afdeling die in de kelder van het gebouw gevestigd is. Jen, Roy en Moss proberen wel gewoon mee te doen in de maatschappij, maar krijgen het steeds voor elkaar om in de meest bizarre situaties te belanden.
53
star 7.8

Luther

2010

53

Luther

2010

star 7.8
Voor inspecteur John Luther is het oplossen van misdrijven geen werk. Het is een roeping. Luther is een briljant speurder, die er zo zijn eigen wetten en regels op na houdt en zijn collega's regelmatig versteld doet staan met zijn scherpe inzicht. Met volle overgave gaat hij het psychologische duel aan met psychopaten, moordenaars... en de demonen die in hemzelf huizen. Want Luther heeft een gekwelde geest. De ene keer is hij vriendelijk en kwetsbaar, de andere keer keihard en zelfs gewelddadig. Gezien dat laatste vragen sommigen zich af of hij niet vooral wordt gedreven door een drang tot zelfvernietiging. Maar de enige met wie Luther over zulke zaken praat, is Alice, de mooie moordenares met wie hij tot zijn verbazing een soort verbondenheid voelt...
54
star 7.7

Ash vs Evil Dead

2015

54

Ash vs Evil Dead

2015

star 7.7
Ash heeft de afgelopen dertig jaar hard gewerkt om verantwoordelijkheid, volwassenheid en de gruwelijkheden van de ‘Evil Dead’ te ontlopen. Maar wanneer hij per ongeluk een Deadite-plaag veroorzaakt, die de complete mensheid dreigt te vermoorden, wordt Ash de enige hoop op overleving.
55
star 8.1

Unbelievable

2019

55

Unbelievable

2019

star 8.1
Marie Adler doet aangifte bij de politie en beweert dat ze seksueel aangevallen is door een man die bij haar thuis heeft ingebroken. Helaas ontdekt ze snel dat zowel de onderzoekers, als de meeste vrienden en ook de pleeggezinnen waar ze verbleef, twijfelen aan haar verhaal . Gelukkig zijn er twee vrouwelijke rechercheurs in andere departementen die tot op het bot gaan. Grace Rasmussen en Karen Duval onderzoeken gelijkaardige aanvallen op kwetsbare vrouwen. Alle bekentenissen en bewijsmateriaal worden verzameld om de dader te kunnen vatten, die ook Marie heeft aangevallen.
57
star 7.2

O Mecanismo

2018

57

O Mecanismo

2018

star 7.2
58
star 8.6

僕だけがいない街

2016

58

僕だけがいない街

2016

star 8.6
59
star 7.8

Please Like Me

2013

59

Please Like Me

2013

star 7.8
Nadat zijn vriendin hem heeft gedumpt, beseft Josh dat hij homo is. Hij gaat naar bed met een aantrekkelijke kennis en trekt in bij zijn suïcidale moeder.
60

Trollhunters: Tales of Arcadia

2016

star 8.5
Als een doodgewone jongen per toeval een amulet vindt, verandert zijn leven drastisch en wordt hij de beschermer van twee werelden.
61
star 7.2

Last Chance U

2016

61

Last Chance U

2016

star 7.2
Een documentaireserie rond een van de beste wervingsplekken van NCAA American Football, waar probleemjongeren zich willen bewijzen op het veld en in de klas.
62
star 8.2

The Witcher

2019

62

The Witcher

2019

star 8.2
De hekser Geralt, een gemuteerde monsterjager, vindt het moeilijk om zijn plek te vinden in een wereld waar mensen vaak slechter blijken dan monsters.
63
star 8.3

Brooklyn Nine-Nine

2013

63

Brooklyn Nine-Nine

2013

star 8.3
Brooklyn Nine-Nine is een Amerikaanse televisieserie uit 2013. De serie draait om het fictionele 99ste district van de New York City Police Department in Brooklyn, waarbij zijn rechercheurs en de nieuw aangestelde commandant worden gevolgd.
64
star 8.2

Outlander

2014

64

Outlander

2014

star 8.2
Outlander volgt het leven van Claire Randall, een gelukkig getrouwde verpleegster die in 1945 - kort na de Tweede Wereldoorlog - op mysterieuze wijze verdwijnt en ontwaakt in het Schotland van 1743. In een onbekende en levensbedreigende wereld moet ze het hoofd boven water zien te houden. Wanneer ze wordt uitgehuwelijkt aan Jamie Frasier - een moedige en charmante Schotse strijder - ontstaat er een gepassioneerde affaire die haar doet wankelen. Want hoe kiest ze de man van haar leven als ze zich letterlijk in twee compleet verschillende werelden bevinden?
65
star 8

Broadchurch

2013

65

Broadchurch

2013

star 8
Nadat een jonge jongen is vermoord in het kustplaatsje Broadchurch, wordt de mysterieuze zaak toegewezen aan lokale rechercheurs Ellie Miller en Alec Hardy.
66
star 7.6

American Crime Story

2016

66

American Crime Story

2016

star 7.6
American Crime Story is een anthologieserie die in elk seizoen een ander verhaal en locatie heeft. Het vertelt de verhalen van wereldberoemde Amerikaanse misdaadzaken die veel stof deden opwaaien.
67
star 7.9

After Life

2019

67

After Life

2019

star 7.9
After Life volgt Tony, die een perfect leven leidde voordat zijn vrouw plotseling overleed. Nadat hij zelfmoord overwogen heeft, besluit hij om door te gaan met zijn leven en te doen waar hij zelf zin in heeft. Tony beschouwt zijn nieuwe manier van denken als een soort superkracht, maar dit loopt anders wanneer iedereen in zijn buurt hem weer op het rechte pad probeert te krijgen.
68
star 7.9

Trailer Park Boys

2001

68

Trailer Park Boys

2001

star 7.9
Volg de met drank overgoten lotgevallen van drie goede vrienden en draaideurcriminelen die iedereen in de maling nemen vanuit hun trailerpark in Nova Scotia.
69
star 8.1

Derry Girls

2018

69

Derry Girls

2018

star 8.1
70
star 8.3

De Drakenprins

2018

70

De Drakenprins

2018

star 8.3
Door een buitengewone ontdekking worden twee menselijke prinsen en een elvenstrijder aangezet tot een epische reis om vrede te stichten in hun oorlogvoerende landen.
71
star 7.3

Top Boy

2011

71

Top Boy

2011

star 7.3
In deze rauwe, gestileerde dramaserie drijven twee Londense drugdealers hun lucratieve handel in een arme flatwijk in Noord-Londen.
72
star 7.3

Gran Hotel

2011

72

Gran Hotel

2011

star 7.3
74
star 8.2

How I Met Your Mother

2005

74

How I Met Your Mother

2005

star 8.2
In 2030 vertelt Ted aan zijn kinderen hoe hij hun moeder heeft ontmoet. Het begon toen Ted's beste vriend, Marshall, vertelt dat hij zijn vriendin Lily tot huwelijk gaat vragen. Vanaf dat moment beseft Ted zich dat hij ook op zoek moet naar de ware liefde.
75
star 8.1

Prison Break

2005

75

Prison Break

2005

star 8.1
Als zijn broer onterecht wordt veroordeeld voor moord, is een ingenieur vastbesloten om hem uit de beruchte Fox River gevangenis te bevrijden.
76
star 7.5

Homeland

2011

76

Homeland

2011

star 7.5
Tijdens Carrie Mathison's verblijf in Irak als CIA-agent werd ze gewaarschuwd door een informant dat een Amerikaanse oorlogsgevangene door al-Qaeda is gehersenspoeld. Nadat ze een ongeoorloofde operatie uitvoert wordt Carrie heringezet bij de CIA antiterreureenheid in Langley, Virginia.
77
star 7.8

Sense8

2015

77

Sense8

2015

star 7.8
Eén schot, één dode, één ogenblik in de tijd dat acht geesten in uiteenlopende delen van de wereld onherroepelijk met elkaar verbindt, waardoor ze in elkaars leven, in elkaars geheimen, en in groot gevaar terechtkomen. Gewone mensen, plotseling herboren als 'Sensates'.
78
star 8.2

Ozark

2017

78

Ozark

2017

star 8.2
Een financieel adviseur verhuist met zijn gezin van Chicago naar de Ozarks in Missouri, waar hij binnen vijf jaar 500 miljoen dollar moet witwassen voor een drugsbaas.
79
star 7.8

Orphan Black

2013

79

Orphan Black

2013

star 7.8
Sarah is altijd een buitenbeentje geweest. Ze heeft geen ouders, geen familie. Ze leeft op straat en komt aan geld door te stelen. Op een dag ziet ze een jonge vrouw op het treinperron die als twee druppels water op haar lijkt. Wanneer de vrouw zelfmoord pleegt door voor de aankomende trein te springen, is Sarah in shock. Maar vervolgens ziet ze een kans, een uitweg voor haar problemen. Sarah neemt de identiteit aan van de overleden vrouw. Ineens heeft ze een leven, een woning, geld en zelfs een vriend. Maar dan doet ze een schokkende ontdekking: zij en de overleden jonge vrouw zijn klonen. Sarah raakt verwikkeld in een dodelijke samenzwering waarbij ze niemand kan vertrouwen. Zijn er meer zoals zij?
80
star 8.3

Sex Education

2019

80

Sex Education

2019

star 8.3
Otis Milburn is een onervaren, sociaal ongemakkelijke middelbare schoolstudent die bij zijn moeder Jean, een sekstherapeut, woont. Omringd door handleidingen, video's en saaie open gesprekken over seks, is Otis een terughoudende deskundige op dit gebied. Wanneer zijn thuissituatie op school wordt onthuld, realiseert Otis zich dat hij zijn specialistische kennis kan gebruiken om status te krijgen. Samen met Maeve, een slimme bad-girl, en zijn beste vriend Eric zetten ze een ondergrondse seks-therapie kliniek op om de rare en wonderbaarlijke problemen van hun medeleerlingen aan te pakken. Door zijn analyse van tienerseksualiteit, beseft Otis dat hij misschien zelf therapie nodig heeft.
81
star 8.1

Star Trek

1966

81

Star Trek

1966

star 8.1
Star Trek volgt de avonturen van de bemanning op het ruimteschip U.S.S. Enterprise. Onder leiding van James T. Kirk en met First Officer Mr. Spock en dokter Leonard 'Bones' McCoy zijn ze onderweg op een vijf jaar durende missie om het sterrenstelsel te exploreren. Hun missie is om nieuwe werelden te ontdekken, nieuw leven en nieuwe beschavingen te vinden en dapper te gaan waar niemand ooit gegaan is.
82
star 7.6

Master of None

2015

82

Master of None

2015

star 7.6
New Yorker Dev wordt in één klap volwassen als hij een echte job vindt, een serieuze relatie begint en een exhibitionist staande houdt in de metro.
83
star 8.3

The Last Kingdom

2015

83

The Last Kingdom

2015

star 8.3
Het jaar is 872 en vele van de afzonderlijke Koninkrijken, wat we nu kennen als Engeland, zijn in handen gevallen tijdens de invasie van de Denen. Het Koninkrijk van Wessex onder leiding van Koning Alfred staat er alleen voor. Tegen deze turbulente achtergrond zien we een Saksische edelman en zijn zoon Uhtred of Bebbanburg. De jongen wordt gevangen genomen door de Denen en opgevoed als was het één van hun. Waar lig zijn loyaliteit? Is hij een Saks of een Deen? Kiest Uhtred voor zijn geboorteland of voor degene die hem hebben grootgebracht? Om zijn geboorterecht terug te krijgen moet Uhtred een gevaarlijk pad bewandelen tussen beide partijen en speelt hij een belangrijke rol in de geboorte van een nieuwe natie.
84
star 8.2

Atypical

2017

84

Atypical

2017

star 8.2
Wanneer een tiener met een stoornis binnen het autismespectrum graag een vriendin wil, leidt zijn drang naar onafhankelijkheid tot zelfontdekking voor zijn hele familie.
85
star 7.7

Godless

2017

85

Godless

2017

star 7.7
Een wrede crimineel terroriseert het Wilde Westen en zoekt een voormalig lid van zijn bende dat een nieuw begin maakte in een rustig stadje waar alleen vrouwen wonen.
86

Dirk Gently's Holistic Detective Agency

2016

star 7.8
Dankzij het toeval ontsluieren de excentrische, amateuristische detective Dirk en zijn onwillige assistent Todd een ingewikkeld en gevaarlijk bovennatuurlijk mysterie.
87
star 7.7

Grace and Frankie

2015

87

Grace and Frankie

2015

star 7.7
Jane Fonda en Lily Tomlin schitteren als twee vrouwen die gedwongen worden een nieuw leven te leiden in deze grappige, eerlijke en nieuwe Netflix Original-serie.
88
star 7.4

HAPPY!

2017

88

HAPPY!

2017

star 7.4
Nick Sax is een dronken en corrupte voormalige politieagent die een huurmoordenaar wordt. Hij raakt verstrikt in de wereld van terloopse moorden, zielloze seks en verraad. Nadat een klus verkeerd gaat wordt zijn beschonken leven volledig op zijn kop gezet door een klein vasthoudend positieve denkbeeldig gevleugeld paard genaamd Happy.
89
star 8.5

Final Space

2018

89

Final Space

2018

star 8.5
Nadat een menselijke gevangene een schattige planeten verwoestende alien ontmoet gaat hij op een avontuur om het heelal te redden.
90
star 8.5

Steven Universe

2013

90

Steven Universe

2013

star 8.5
Steven is het kleine broertje van een team magische beschermers van de mensheid en de Edelstenen! Hij is misschien niet zo krachtig als de Edelstenen. Maar dat weerhoudt hem er niet van om op avontuur te gaan met Granaat, Amethyst en Parel.
91
star 7.4

The Get Down

2016

91

The Get Down

2016

star 7.4
New York, 1977. Zes getalenteerde en bezielde jongeren uit de South Bronx jagen hun dromen na. Ze willen met hun supersnelle beats de muziekgeschiedenis veranderen.
92
star 7.6

Fauda

2015

92

Fauda

2015

star 7.6
Een gepensioneerde Israëlische top-agent besluit alsnog op zoek te gaan naar de Palestijnse militant die hij dacht gedood te hebben en veroorzaakt een keten van chaos. Het plan loopt al snel helemaal mis. Nu de gepensioneerde agent de smaak van actie geproefd heeft, smeekt hij of hij weer bij het team mag.
93
star 8

Vis A Vis

2015

93

Vis A Vis

2015

star 8
De jonge Macarena Ferreiro wordt erin geluisd en krijgt de schuld van een fraudezaak. Ze wordt opgesloten in een zwaarbewaakte vrouwengevangenis waar ze omringd is door ruige, meedogenloze criminelen. Macarena zal er alles aan moeten doen om te kunnen overleven.
94
star 8.1

Fate/Zero

2011

94

Fate/Zero

2011

star 8.1
95
star 8.7

When Calls the Heart

2014

95

When Calls the Heart

2014

star 8.7
96
star 7.3

Rise of Empires: Ottoman

2020

96

Rise of Empires: Ottoman

2020

star 7.3
Ottomaanse Sultan Mehmed II voert een epische campagne om de Byzantijnse hoofdstad Constantinopel te veroveren en eeuwenlang de loop van de geschiedenis te vormen.
97

Chilling Adventures of Sabrina

2018

star 8.3
Magie en kattenkwaad versmelten als de mensenheks Sabrina laveert tussen twee werelden: haar leven als sterfelijke tiener en haar familieroeping, de Kerk van de Nacht.
98
star 2.8

The Goop Lab

2020

98

The Goop Lab

2020

star 2.8
99
star 7.6

The Ranch

2016

99

The Ranch

2016

star 7.6
100

Pandemic: How to Prevent an Outbreak

2020

star 6.9
In deze meeslepende documentaireserie zien we hoe griep zich ontwikkelt en hoe goed − of slecht − mensen zijn voorbereid op de volgende verwoestende wereldwijde uitbraak.

keyboard_arrow_up