Nieuwe films en series op Netflix Week 20

Vrijdag 22 mei:

Control Z – Netflix Original

Wanneer een hacker de geheimen van studenten begint vrij te geven aan de hele middelbare school, probeert de sociaal geïsoleerde maar oplettende Sofía hun identiteit te achterhalen.

History 101 – Netflix Original

Infographics en archiefmateriaal bieden hapklare geschiedenislessen over wetenschappelijke doorbraken, sociale bewegingen en wereldveranderende ontdekkingen.

Just Go With It

The Lovebirds – Netflix Film

Wanneer een stel op de snelle rijstrook naar splitsville per ongeluk in een moord terechtkomt, gaan ze op een wilde race om de moordenaar te vinden en hun namen te wissen.

Selling Sunset: Seizoen 2 – Netflix Original

De realityserie die de meest elitaire makelaars van LA volgt, keert terug voor seizoen 2 en documenteert hun sappige privéleven, chique aanbiedingen en spraakmakende klanten.

Trailer Park Boys: The Animated Series: Seizoen 2 – Netflix Original

De animatieserie keert terug voor seizoen 2, waarbij de hele bende wordt getransformeerd in tekenfilms.

Zaterdag 23 mei:

Dynasty: Seizoen 3

Maandag 25 mei:

Ne Zha

Norm of the North: Family Vacation

Uncut Gems

Dinsdag 26 mei:

Hannah Gadsby: Douglas – Netflix Comedy Special

Emmy en Peabody Award-winnende komiek Hannah Gadsby stopte de komediewereld op haar sporen met haar genre-buigende show Nanette. Nadat Gadsby zichzelf haar eigen moeilijke optreden had gegeven, besloot ze haar moeilijke tweede album naar een van haar honden te vernoemen in de hoop dat hij komische gehoorzaamheid zou kunnen inspireren. Werkte het? Gelukkig kun je een beslissing nemen, want nadat ze haar metaforische muze had meegenomen voor een wereldtournee van een wandeling, filmde ze de klootzak in Los Angeles.

Woensdag 27 mei:

I’m No Longer Here – Netflix-film

In de bergen van Monterrey, Mexico, brengen de leden van een kleine straatbende genaamd “Los Terkos” hun dagen door met het luisteren naar langzamere cumbia-muziek en het bijwonen van dansfeesten, terwijl ze pronken met hun outfits, kapsels en bendesallianties. Deze verschillende groepen ontevreden jongeren noemen zichzelf Kolombianos en combineren de cholo-cultuur met Colombiaanse muziek. De 17-jarige Ulises Samperio, de leider van Los Terkos, probeert zijn vrienden te beschermen tegen de snode elementen van een snel evoluerende drugs- / politieke oorlog, maar na een misverstand met een lokaal kartel wordt hij gedwongen te vertrekken naar Jackson Heights, Queens, een diverse immigrantengemeenschap in New York City. Ulises probeert te assimileren, maar als hij hoort dat zijn bende en de hele Kolombianocultuur bedreigd worden, vraagt ​​hij zich af wat zijn plaats in Amerika is en verlangt hij ernaar naar huis terug te keren.

Dat is alles voor deze week. Kom volgende week terug voor een nieuwe ronde met nieuwe releases.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *