Into the Night een nieuwe apocalyptische mysterie Netflix hit serie van Belgische bodem

Netflix heeft met Into the Night misschien net de volgende quarantaine lockdown hit serie gevonden.

Eerder deze maand bracht de streamingdienst een gloednieuwe serie met zes afleveringen uit België uit, getiteld Into the Night , en ondanks de apocalyps-verhaallijn lokt het kijkers over de hele wereld. De serie vertelt het verhaal van vliegtuigpassagiers die dankzij een vlucht aan boord een gebeurtenis overleven waarbij de zon alles op haar pad doodt.

Narcos- schrijver Jason George creëerde de show, met een internationale cast van acteurs uit Frankrijk, Duitsland, Italië, Polen, Rusland, Turkije en natuurlijk België.

“In deze high-concept thriller stelt Into the Night  een fundamentele vraag die tegenwoordig veel wordt gehoord: kunnen mensen zich nog steeds verenigen voor het algemeen belang of zullen eigenbelangen ons uit elkaar scheuren?” Zei George toen hij de show besprak. ‘

‘Ik werd aangetrokken door het idee dat een commerciële vlucht een geïmproviseerde gemeenschap is, die vreemden met verschillende achtergronden en overtuigingen bij elkaar brengt.

‘Soms leidt dit tot het vormen van vriendschappen. Soms zijn het ruzies over armleuningen. ‘

Vanwege het ensemble van internationale castleden en niet te vergeten de betrokkenheid van een commerciële vlucht, hebben velen de show vergeleken met ABC-drama Lost .

Echter, in een recent artikel over de show zei IndieWire Into the Night “voelt minder als Lost en meer als Speed .”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *