Nieuwe films en series op Netflix Week 25

Baki: The Great Raitai Tournament Saga — Netflix Anime

Speciale toegang tot het Great Raitai Tournament, een vergiftigde Baki die nu wordt geconfronteerd met vechters in China, waar de volgende echte Sea King wordt gekozen.

Can You Hear Me / M’entends-tu? — Netflix Original

Drie vrienden in een buurt met een laag inkomen vinden humor en hoop in hun leven terwijl ze worstelen met slechte vriendjes en hun disfunctionele families.

13 Reasons Why: Season 4 — Netflix Original

In het krachtige laatste seizoen van 13 Reasons Why bereidt de Senior Class van Liberty High School zich voor op het afstuderen. Maar voordat ze afscheid kunnen nemen, moet de vriendengroep nog een laatste keer samenwerken om een ​​gevaarlijk geheim verborgen te houden, vrede te sluiten met de afgelopen vier jaar en definitieve, hartverscheurende keuzes te maken die hun leven voor altijd zouden kunnen veranderen. Showrunner Brian Yorkey en sterren Dylan Minette, Grace Saif, Christian Navarro, Alisha Boe, Brandon Flynn, Miles Heizer, Ross Butler en Devin Druid keren terug voor een vierde en laatste seizoen vol wendingen, beurten en de klinkende boodschap die je kunt ga niet vooruit als je nog steeds door het verleden wordt achtervolgd.

Choked: Paisa Bolta Hai — Netflix Film

Een bankmedewerker die zwaar wordt belast door de schulden van haar werkloze echtgenoot – en haar eigen gebroken dromen – vindt een geheime bron van schijnbaar onbeperkte contanten in haar huis.

Hannibal: Seizoen 1–3

The Last Days of American Crime — Netflix Film

Als laatste reactie op terrorisme en misdaad is de Amerikaanse regering van plan een signaal uit te zenden waardoor het voor niemand onmogelijk is om willens en wetens onrechtmatige handelingen te plegen. Graham Bricke (Édgar Ramírez), een carrièrecrimineel die nooit in staat was om de grote score te halen, werkt samen met de beroemde gangster-nakomelingen Kevin Cash (Michael Pitt) en de zwarte-markthacker Shelby Dupree (Anna Brewster), om de overval van de eeuw en de laatste misdaad in de Amerikaanse geschiedenis voordat het signaal afgaat.

Queer Eyehttps://www.kijkenopnetflix.nl/serie/76922/queer-eye: Seizoen 5 – Netflix Original

De Fab Five gaat naar het historische Philadelphia om een ​​nieuwe cast van alledaagse helden te maken, van een hardwerkende DJ tot een worstelende hondenverzorger.

Queen of the South : Seizoen 4

Patriot Act met Hasan Minhaj : Volume 6

The Peabody and Emmy Award-winnende wekelijkse comedyshow verkent het moderne culturele en politieke landschap met diepte en oprechtheid. Elke week brengt Minhaj zijn unieke komische stem en vertelvaardigheid om de grotere trends te onderzoeken die onze gefragmenteerde wereld vormen.

Before I Fall

Curon – Netflix Series

Anna is net terug in Curon, haar geboorteplaats, samen met haar tiener-tweeling, Mauro en Daria. Wanneer Anna op mysterieuze wijze verdwijnt, moeten kinderen een reis ondernemen waardoor ze de geheimen achter de ogenschijnlijke rust van de stad zullen ontdekken en oog in oog komen te staan ​​met een kant van hun familie die ze nog nooit eerder hebben gezien. Ze zullen ontdekken dat je voor je verleden kunt vluchten, maar niet voor jezelf.

DC’s Legends of Tomorrow : Seizoen 5

Lenox Hill – Netflix-documentaire

Een intieme kijk op het leven van vier artsen – twee hersenchirurgen, een spoedeisende hulp arts en een chef-assistent OB-GYN – terwijl ze navigeren door de hoogte- en dieptepunten van het werken in het gerenommeerde Lenox Hill Hospital in New York City. Met buitengewone toegang en een onwankelbaar oog, toont de serie de strijd van elke arts om zijn persoonlijke en professionele leven in evenwicht te brengen, en duikt hij in de persoonlijke reis van elke patiënt. Van geboorte tot hersenchirurgie, elk geval biedt een zeldzame kijkje in de complexe, fascinerende en emotionele wereld van de geneeskunde. Geregisseerd en geproduceerd door Adi Barash en Ruthie Shatz.

Middle Men

My Mister: Season 1

Reality Z — Netflix Original

Een zombie-apocalyps houdt deelnemers gevangen in een Braziliaanse realityshow in een tv-studio, waar ze proberen de vleesetende hordes te ontwijken.

Comments

  1. Goedenavond, sinds kort heb ik netflix . Kijk op de filmsite naar de serie,s waarvan 300 pagina,s ziet er leuk uit natuurlijk. Verbaas me enkel dat heel wat serie,s die ik graag had willen bekijken niet beschikbaar zijn op TV ! Hoe zit dat precies ? mvg Louise

    1. Hoi! Op de website vind je een compleet overzicht van alle films en series, op Netflix kan je veel films en series kijken maar niet alle, dus op de individuele pagina’s kan je dan zien of de film of serie beschikbaar is op Netflix.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *