Nieuwe films en series op Netflix Week 18

Donderdag 30 april:

Dangerous Lies – Netflix Film

Na het verlies van haar baan als serveerster, neemt Katie Franklin (Camila Mendes) een baan als verzorger aan bij een rijke oudere man in zijn uitgestrekte, lege landgoed in Chicago. De twee komen dichterbij, maar wanneer hij onverwachts overlijdt en Katie benoemt als zijn enige erfgenaam, worden zij en haar man Adam (Jessie T. Usher) meegesleurd in een complex web van leugens, bedrog en moord. Als ze wil overleven, zal Katie ieders motieven in twijfel moeten trekken – zelfs de mensen van wie ze houdt.

Drifting Dragons – Netflix Anime

Draken staan op het menu terwijl de bemanning van het luchtschip Quin Zaza op jacht gaat. Als ze falen, zullen lege magen de minste van hun zorgen zijn.

The Forest of Love: Deep Cut – Netflix Original

Niets is wat het lijkt als een charismatische oplichter en een aspirant-filmploeg zich verdiepen in het leven van twee emotioneel getekende vrouwen.

Rich in Love (Ricos de Amor) – Netflix-film

Teto werkt incognito bij het bedrijf van zijn rijke vader om zijn eigen verdiensten te testen, valt voor Paula en vertelt haar dat hij arm is opgegroeid, een leugen die uit de hand loopt.

The Victims Game – Netflix Original

Na het ontdekken van de link van zijn vervreemde dochter met mysterieuze moorden, riskeert een forensisch detective met het Asperger-syndroom alles om de zaak op te lossen.

Vrijdag 1 mei:

All Day and Night – Netflix-film

Terwijl hij zijn leven in de gevangenis uitzit, kijkt een jonge man terug op de mensen, de omstandigheden en het systeem dat hem op het pad naar zijn misdaad heeft gebracht.

Almost Happy – Netflix Original

Sebastián is een radioprogramma met een bescheiden bekendheid en probeert een weg in de wereld te vinden terwijl hij omgaat met zijn ex-vrouw (van wie hij nog steeds houdt) en twee kinderen.

Get In – Netflix-film

Bij hun terugkeer van vakantie vindt een familie dat hun huis bezet is door verontrustende krakers.

Go! Go! Cory Carson: The Chrissy – Netflix Family

De Carson-kinderen winnen een talentenjacht met een dans die Cory heeft gemaakt. Maar als “The Chrissy” aanslaat, krijgt zijn zus alle aandacht!

Hollywood – Netflix Original

Een nieuwe gelimiteerde serie van Ryan Murphy en Ian Brennan, Hollywood volgt een groep aspirant-acteurs en filmmakers in Hollywood na de Tweede Wereldoorlog terwijl ze proberen het te maken in Tinseltown – ongeacht de kosten.

Into the Night – Netflix Original

Wanneer de zon plotseling alles op zijn pad begint te doden, proberen passagiers op een nachtvlucht vanuit Brussel op alle mogelijke manieren te overleven.

Medici: The Magnificent: Part 2 – Netflix Original

Na de samenzwering wordt Lorenzo gedreven door wraak. De zoon van Giuliano verschijnt terwijl het fort van de Medici aan de vooravond van de oorlog op het spel staat.

Mrs. Serial Killer – Netflix Film

Wanneer een arts wordt veroordeeld voor een reeks schokkende moorden, gaat zijn trouwe vrouw op pad om een ​​misdaad te plegen om zijn onschuld te bewijzen.

Reckoning: Seizoen 1 – Exclusief op Netflix

Wanneer wordt aangenomen dat een beruchte seriemoordenaar die al jaren inactief is, opnieuw heeft gedood, worden twee mannen die nauw met de zaak verbonden zijn, op een gevaarlijke aanvalsroute gezet die hun beide families bedreigt. Moorddetective Mike Serrato (Aden Young) en de middelbare schoolbegeleider Leo Doyle (Sam Trammell) proberen te doen wat het beste is voor de mensen van wie ze houden en de gezinnen die ze beschermen, maar aangezien beiden worstelen om hun innerlijke demonen te onderdrukken, is de moord op een de lokale tiener zet hen op een weg van wederzijdse vernietiging die door alle facetten van hun stille, voorstedelijke gemeenschap zal komen.

Ace Ventura: Pet Detective
Back to the Future
Back to the Future Part II
Charlie and the Chocolate Factory
Cracked Up, The Darrell Hammond Story
Den of Thieves
For Colored Girls
Fun with Dick & Jane
I am Divine
Jarhead
Jarhead 2: Field of Fire
Jarhead 3: The Siege
Madagascar: Escape 2 Africa
Masha and the Bear: Season 4
Material
Monthly Girls’ Nozaki Kun: Season 1
Sinister
Song of the Sea
The Curious Case of Benjamin Button
The Heartbreak Kid
The Patriot
Thomas & Friends: Marvelous Machinery: A New Arrival
Thomas & Friends: Marvelous Machinery: World of Tomorrow
Thomas & Friends: Thomas and the Royal Engine
Underworld
Underworld: Evolution
Underworld: Rise of the Lycans
Urban Cowboy
What a Girl Wants
Willy Wonka & the Chocolate Factory

Maandag 4 mei:

Artic Dogs

Dinsdag 5 mei:

Jerry Seinfeld: 23 hours to kill – Netflix Comedy Special

Jerry Seinfelds nieuwe special voor een uur, Jerry Seinfeld: 23 Hours to Kill, versterkt zijn reputatie als precisievakman van stand-upcomedy. In première op 5 mei 2020, alleen op Netflix, de special
Woensdag 6 mei:

Workin ‘Moms: Seizoen 4 – Netflix Original

Er zijn grote veranderingen in de lucht als de moeders opkomen voor hun kinderen, hun partners, hun bedrijven – en nog belangrijker, zichzelf.
Dat is alles voor deze week. Kom volgende donderdag terug voor de releases van volgende week.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *