Nieuwe films en series op Netflix vanaf 9 juli

Donderdag 9 juli:

Nadat catastrofale aardbevingen Japan hebben verwoest, wordt de vastberadenheid van één familie getest op een overlevingsreis door de zinkende archipel.

The Protector: Seizoen 4 – Netflix Original
Vizier en de Immortals heersen over het moderne Istanbul, Hakan reist naar het verleden om een ​​oorlog te stoppen en Zeynep ondergaat een krachtige transformatie.

Vrijdag 10 juli:

The Claudia Kishi Club – Netflix Documentaire
Aziatisch-Amerikaanse creatievelingen brengen een hartstochtelijk eerbetoon aan het iconische, stereotype buste Baby-Sitters Club- personage in deze oprechte documentaire.

Down to Earth with Zac Efron – Netflix Original
In deze reisshow reist acteur Zac Efron de wereld rond met wellnessexpert Darin Olien op zoek naar gezonde, duurzame manieren van leven.

The Epic Tales of Captain Underpants in Space – Netflix Family
Best-vrienden George en Harold – samen met hun klasgenoten en tirannieke directeur – worden gerekruteerd voor een mysterieuze missie in de ruimte.

Hello Ninja: Seizoen 3 – Netflix-familie
In hun derde seizoen leren de avontuurlijke ninja’s nieuwe kata’s, ontmoeten ze Wesley’s neef, Gen, en bezoeken ze de geboorteplaats van Baa-chan, Osaka, Japan.

O Crush Perfeito (Dating Around: Brazil) – Netflix Original
In deze realityshow ontmoeten zes singles vijf verschillende blind dates op trendy hotspots in São Paulo. Voor wie kiezen ze voor een tweede date?

The Old Guard – Netflix-film
Onder leiding van een krijger genaamd Andy (Charlize Theron), een geheime groep hechte huurlingen met een mysterieus onvermogen om te sterven, hebben eeuwenlang gevochten om de sterfelijke wereld te beschermen. Maar wanneer het team wordt gerekruteerd om een ​​noodmissie uit te voeren en hun buitengewone capaciteiten plotseling worden blootgelegd, is het aan Andy en Nile (Kiki Layne), de nieuwste soldaat om zich bij hun gelederen aan te sluiten, om de groep te helpen de dreiging van degenen die op zoek zijn te elimineren om hun macht op alle mogelijke manieren te repliceren en er geld mee te verdienen.

De Twaalf – Netflix Original
Twaalf gewone juryleden moeten beslissen over het lot van een gerespecteerde directrice die wordt beschuldigd van twee moorden.

Dinsdag 14 juli:

The Business of Drugs – Netflix Documentaire

Om te beschrijven hoe drugs mensen tot risicovol – zelfs dodelijk – gedrag aanzetten, onderzoekt voormalig CIA-officier Amaryllis Fox de economie van zes illegale stoffen.

On est ensemble (We Are One) – Netflix-documentaire

Activisten over de hele wereld bestrijden onrecht en stimuleren sociale verandering in deze documentaire die volgt op hun deelname aan de videoclip ‘Solidarité’.

Urzila Carlson: Overqualified Loser – Netflix Comedy Special

Urzila Carlson blijft lachen met gedachten over ‘The Biggest Loser’, sekstapes en dooswijn in een stand-up special uit Melbourne, Australië.

Woensdag 15 juli:

Dark Desire – Netflix Original

Getrouwd Alma brengt een noodlottig weekend weg van huis door dat passie opwekt, eindigt in een tragedie en haar ertoe brengt de waarheid in twijfel te trekken over degenen die haar dierbaar zijn.

Gli Infedeli (The Players) – Netflix-film

Van campy-leugens tot sexy verrassingen, deze verzameling vignetten vangt de dwaasheden van verschillende mannen terwijl ze friemelen aan trouw en relaties.

Skin Decision: Before and After — Netflix Original

Plastisch chirurg Dr. Sheila Nazarian en huidverzorgingsdeskundige Nurse Jamie gebruiken de nieuwste procedures om cliënten te transformeren en hun beste zelf naar boven te halen.

Sunny Bunnies: Seizoen 1-2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *