Nieuwe films en series op Netflix september 2021

Een nieuwe maand betekent nieuwe films en series die op Netflix komen, wat helpt om afscheid te nemen van vele anderen. We nemen onder andere afscheid van Lucifer en verwelkomen het allerlaatste seizoen van La Casa de Papel. Gelukkig zorgt Mike Flanagan voor een nieuwe horror serie met Midnight Mass en weet Melissa McCarthy een gevoelige snaar te raken met de film The Starling. Bekijk hieronder de volledige lijst met titels die vanaf de 1e van de maand september op Netflix verschijnen, evenals een paar hoogtepunten om te bekijken. Veel plezier met streamen!

Voel je je nostalgisch? Een handvol films en shows waarmee je waarschijnlijk bent opgegroeid, verschijnen in september op Netflix, waaronder de originele Saved by the Bell, A Cinderella Story, Labyrinth en School of Rock. Onvermijdelijke rewatches zijn echter niet alles waar je naar uitkijkt in september. De langverwachte laatste seizoenen van hits als Dear White People, Lucifer en de eerste helft van Money Heist’s laatste aflevering zijn allemaal beschikbaar. Sex Education keert ook terug, en een zeer griezelige nieuwe miniserie genaamd Midnight Mass van horror filmmaker Mike Flanagan is onderweg. Hij creëerde ook de bloemlezing The Haunting voor Netflix, dus je kunt er zeker van zijn dat dit bovennatuurlijke verhaal over de komst van een mysterieuze, nieuwe priester naar een klein stadje ongetwijfeld een griezelig verhaal zal zijn! Bekijk hieronder wat er nog meer naar Netflix komt.

Series

La Casa de Papel: Deel 5: Volume 1

Deel 5, deel 1 van de populaire Netflix-misdaadserie “Money Heist” komt op 3 september 2021 uit. Zes dagen voor de release van de nieuwe afleveringen van de show, werd “Money Heist” de belangrijkste hashtag-trend in Pakistan en verschillende andere landen. Fans plaatsten foto’s en clips van de serie terwijl ze reikhalzend wachtten op de release van de show. Money Heist eindigt met seizoen 5. Het laatste seizoen wordt in twee delen uitgebracht.

Hier is de officiële samenvatting van seizoen 5:

“De bende zit al meer dan 100 uur opgesloten in de Bank van Spanje. Ze zijn erin geslaagd Lissabon te redden, maar hun donkerste moment komt voor hen nadat ze er zelf een hebben verloren. De professor is gevangengenomen door Sierra en, voor de eerste keer , heeft geen ontsnappingsplan. Net als het lijkt alsof er niets meer mis kan gaan, komt er een vijand op het toneel die veel krachtiger is dan ze ooit hebben gezien: het leger. Het einde van de grootste overval in de geschiedenis is nadert, en wat begon als een overval zal veranderen in een oorlog.”

La Casa de Papel

Lucifer: The Final Season

Oorspronkelijk had Netflix Lucifer in juni 2019 vernieuwd voor een vijfde en laatste seizoen, maar in februari 2020 kwam het bericht naar buiten dat Netflix en Warner Bros. TV in gesprek waren om te proberen Lucifer seizoen 6 te realiseren. In mei 2020 hadden ze Ellis eindelijk zover gekregen om Lucifer opnieuw te spelen nadat hij zich had aangemeld voor een extra seizoen. Omdat alle belangrijke castleden officieel aan boord waren, kondigde Netflix in juni 2020 aan dat Lucifer seizoen 6 het laatste seizoen van de show zou zijn. Lucifer: The Final Season is vanaf 10 september te zien op Netflix.

Lucifer

Midnight Mass – Seizoen 1

Horrorgoeroe Mike Flanagan, die ons de originele Netflix-anthologiereeks The Haunting gaf, zal nu een andere bovennatuurlijke horrorserie naar de streamer brengen. Deadline heeft gemeld dat Midnight Mass nu een releasedatum heeft in september.

Flanagan staat bekend om zijn horrorseries en films als Doctor Sleep, Gerald’s Way, The Haunting of Hill House en Bly Manor. Fans genieten van zijn unieke kijk op het bovennatuurlijke en kijken uit naar de release van Midnight Mass. De nieuwe serie zal in het eerste seizoen zeven afleveringen hebben en heeft banden met twee andere Flanagan-projecten. Midnight Mass is de titel van het boek dat Maggie Young schreef in de film Hush, en het boek verschijnt in de film Gerald’s Way.

Deze serie speelt zich af op de eilandgemeenschap Crocket Island, waar een nieuwe priester, pater Paul (Hamish Linklater), is aangekomen. Na zijn aankomst ervaart de gemeenschap veel wonderbaarlijke en angstaanjagende voortekenen. De serie Midnight Mass is vanaf 24 september te zien op Netflix.

Midnight Mass

Films

The Starling (2021)

Netflix heeft zojuist de lijst met nieuwe films aangekondigd die in 2021 komen, en een van de grootste films op komst is The Starling. De Netflix-film ziet eruit alsof het weer een geweldig verhaal wordt met een uitstekende cast die in september verschijnt. Volgens Netflix volgt het verhaal een getrouwd stel dat op twee heel verschillende manieren met verdriet omgaat. De man gaat weg en de vrouw blijft in de echte wereld. Ze ontmoet een spreeuw die in haar bayard nestelt en haar problemen verergert als ze aan een komische reis begint om hem te doden. Ze ontmoet een nieuwe vriend die een onwaarschijnlijke band vormt en ze helpen elkaar om hun problemen op te lossen. The Starling is vanaf 24 september te zien op Netflix.

The Starling (2021)

Afterlife of the Party (2021)

Een sociale vlinder (Victoria Justice) ervaart de grootste feestfout van allemaal… sterven tijdens haar verjaardagsweek. Tot haar verbazing krijgt ze een tweede kans om haar fouten op aarde recht te zetten door opnieuw contact te maken met dierbaren, en vooral, te bewijzen dat ze het waard is om in de grote VIP-kamer in de lucht te komen. De film Afterlife of the Party is vanaf 2 september te zien op Netflix.

Afterlife of the Party (2021)

Kate (2021)

Als je een fan was van Mary Elizabeth Winsteads rol als Huntress in Birds of Prey, maar wenste dat je haar echt in actie had gezien, dan zou je jeuken om de originele Netflix film Kate te bekijken.

Winstead speelt het personage van een huurmoordenaar genaamd Kate, ze is een meedogenloze huurmoordenaar die een baan heeft in Tokio en ze wordt vergiftigd. Ze ontdekt dat ze nog 24 uur te leven heeft voordat het gif haar doodt, dus gaat ze op een missie om erachter te komen wie haar heeft vergiftigd en hen te doden voordat ze sterft. Onderweg smeedt ze een band met het tienermeisje Ani, en uiteindelijk gaan ze samen deze missie aan. Het is een oprecht, brutaal moordenaarsverhaal. Kate is vanaf 10 september te zien op Netflix.

Kate (2021)

Deze films en series verschijnen op Netflix in september

1 september

How to Be a Cowboy (seizoen 1)

Turning Point: 9/11 and the War on Terror (2021)

Chicago Fire – seizoen 1 t/m 4

He’s Just Not That Into You (2009)

6 september

Countdown: Inspiration4 Mission to Space (seizoen 1)

7 september

On the Verge (seizoen 1)

Kid Cosmic (seizoen 2)

Octonauts: Above & Beyond (seizoen 1)

Untold: Breaking Point (deel 5)

8 september

The Circle (seizoen 3)

JJ+E (2021)

9 september

The Women and the Murderer (2021)

10 september

Metal Shop Masters (seizoen 1)

Prey (2021)

14 september

Jack Whitehall: Travels with My Father (seizoen 5)

The World’s Most Amazing Vacation Rentals (seizoen 2)

Firedrake the Silver Dragon (2021)

You vs. Wild: Out Cold

15 september

Too Hot To Handle Latino (seizoen 1)

Nailed It! (seizoen 6)

Coach Carter (2005)

16 september

Final Space (seizoen 3)

My Heroes Were Cowboys (2021)

He-Man and the Masters of the Universe (seizoen 1)

17 september

Squid Game (seizoen 1)

Chicago Party Aunt (seizoen 1)

The Father Who Moves Mountains (2021)

Ankahi Kahaniya (2021)

The Stronghold (2017)

20 september

Superstore (seizoen 1 t/m 5)

21 september

Love on the Spectrum (seizoen 2)

Mamma Mia! Here We Go Again (2018)

Go! Go! Cory Carson: Chrissy Takes the Wheel (seizoen 1)

22 september

Dear White People (seizoen 4)

Jaguar (seizoen 1)

Confessions of an Invisible Girl (2021)

Intrusion (2021)

Monsters Inside: The 24 Faces of Billy Milligan (seizoen 1)

23 september

Hospital Playlist (seizoen 2)

Pose (seizoen 3)

Je Suis Karl (2021)

24 september

Jailbirds New Orleans (seizoen 1)

Blood & Water (seizoen 2)

Ganglands (seizoen 1)

Vendetta: Truth, Lies and The Mafia (seizoen 1)

My Little Pony: A New Generation (2021)

28 september

Attack of the Hollywood Clichés! (2021)

Ada Twist, Scientist (seizoen 1)

29 september

The Chestnut Man (seizoen 1)

MeatEater (seizoen 10, deel 1)

Friendzone (2021)

Sounds Like Love (2021)

No One Gets Out Alive (2021)

30 september

Luna Park (seizoen 1)

Love 101 (seizoen 2)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.