Nieuwe films en series op Netflix mei 2021

Een nieuwe maand is aangebroken en dat betekent natuurlijk weer een nieuwe lading films en series op Netflix. We zetten alles dat nieuw op Netflix is hier voor je op een rijtje! Zoals de spannende undercover film Ferry en nieuwe afleveringen van de fantasy serie Lucifer.

We presenteren de volledige lijst met titels voor de komende maand hieronder, maar laten we eerst kijken naar de hoogtepunten. Misschien begin je opgewonden te raken door het vooruitzicht om deze zomer grote blockbusters in de theaters te zien, maar in de tussentijd komen er nogal wat spectaculaire films en series naar Netflix. Zowel de overval film van Zack Snyder die zich afspeelt tijdens een zombie-apocalyps, Army of the Dead, als de langverwachte aanpassing van de populaire thriller Woman in the Window met Amy Adams in de hoofdrol, arriveren beiden in mei. En dat is slechts een deel van de opwinding van deze maand er zijn nieuwe afleveringen van Lucifer en de door David Fincher geproduceerde geanimeerde bloemlezing Love, Death + Robots komen online, net als de nieuwe superhelden reeks Jupiter’s Legacy. Je kunt films worden zoals de Back to the Future-serie, Mystic River, Notting Hill, Scarface en nog veel meer. Kijk hieronder wat je nog meer kunt zien in mei.

Series

Love, Death & Robots – seizoen 2

Love, Death & Robots komt terug naar Netflix voor een tweede seizoen, maar het voorspellen van de release was moeilijk, maar dankzij een uitgelekte trailer en de officiële aankondiging van Netflix kunnen we nu bevestigen dat seizoen 2 in mei 2021 komt. Love, Death & Robots is een Netflix Original sci-fi anthologie reeks gemaakt door Tim Miller en geproduceerd door David Fincher.

De serie bestond uit 18 korte verhalen, allemaal met hun eigen unieke animaties en verhalen. Binnen enkele uren na de release had de gekke en niet-van-deze-wereld serie het internet een buzz bezorgd. Sommigen hebben de serie al ‘The Black Mirror of animation’ genoemd, wat je alles vertelt wat je misschien al moet weten. Het verlegt de grenzen van animatie met een enorme mix van verhalen en niveaus van grafisch geweld en seks. De serie was ook een van de eersten waarbij Netflix experimenteerde met de volgorde van afleveringen. Love, Death & Robots seizoen 2 verschijnt 14 mei op Netflix.

Love, Death & Robots

The Kominsky Method – seizoen 3

The Kominsky Method komt terug voor een laatste ronde, maar met grote veranderingen in seizoen 3, waaronder de grootste dat Alan Arkin niet zal terugkeren. Hier is alles wat we tot nu toe weten over seizoen 3 van The Kominsky Method dat in 2021 naar Netflix komt.

De comedyserie van Chuck Lorre is de tweede comedyserie die de beroemde producer (achter The Big Bang Theory en Two and Half Men) tot nu toe op Netflix heeft gezet.

Zijn eerste was de nu gedoemde Disjointed-serie die maar één seizoen duurde, maar The Kominsky Method overtrof dat en is gemakkelijk een van de beste komedies op Netflix. Het bewijs dat dit de drie nominaties waren die Netflix ervoor ophaalde (Netflix ontving in totaal 160 nominaties) bij de Emmy’s van 2020, met die voor: Hoofdrolspeler in een komische serie, Bijrol in een komische serie en voor beste komedieserie. The Kominsky Method seizoen 3 verschijnt 28 mei op Netflix.

The Kominsky Method

Lucifer – seizoen 5 deel 2

Lucifer seizoen 5 deel 2 staat voor de deur en Netflix heeft eindelijk een releasedatum vastgesteld voor eind mei 2021. Hier is een bijgewerkte gids met alles wat we tot nu toe weten over het voorlaatste seizoen van Lucifer in de vorm van seizoen 5b.

Zoals jullie waarschijnlijk allemaal weten, is Lucifer een van de grootste Original-series van Netflix geworden die door Fox is opgepikt na de abrupte annulering. Netflix heeft de productie overgenomen sinds seizoen drie, met seizoen 4 dat op 8 mei 2019 valt en het meest recente seizoen arriveert op 21 augustus 2020.

We hebben al veel aandacht voor seizoen 5 van Lucifer, inclusief de complete soundtrack gids voor de nieuwe serie. We meldden ook dat Lucifer het grootste tv-debuut op Netflix had sinds de introductie van de top 10-functie op Netflix wereldwijd begin 2020. Dat kwam verder tot uiting in de kijkcijfers. Lucifer seizoen 5, deel 2 verschijnt 28 mei op Netflix.

Lucifer

Films

Ferry

Frank Lammers maakte zijn debuut als Ferry Bouman in Undercover. In deze Netflix-serie speelt de Gouden Kalf-winnaar een van de meest gezochte xtc-producenten van de Benelux. Undercover-agenten Bob (Tom Waes) en Kim (Anna Drijver) worden naar het vakantiepark van Bouman gestuurd om de drugsbaron in de val te lokken. Maar dat blijkt natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan. Ferry speelt zich af in 2006, vóór de gebeurtenissen in Undercover. De titelheld (uiteraard gespeeld door Frank Lammers) is dan nog niet de drugsbaron die hij nu is. Maar hij is beslist ook geen padvinder! Ferry werkt in Amsterdam voor de hasjbaron Ralph Brink. Wanneer diens zoon levensgevaarlijk gewond raakt bij een ripdeal, wordt Ferry naar Brabant gestuurd om de daders op te sporen. Maar eenmaal terug in de streek waar zijn wortels liggen, wordt zijn loyaliteit flink op de proef gesteld. Ferry verschijnt 14 mei op Netflix.

Ferry

F*ck de Liefde

In deze romcom volgen we drie stellen die allemaal worstelen met de liefde. Zo vindt de net gescheiden Lisa op Curaçao troost in de armen van een charismatische wereldreiziger Jim. Jack duikt op zijn beurt vol in het vrijgezellenleven en belandt in bed met de verleidelijke Cindy. Bo, de zus van Cindy is getrouwd met Said. Said is zijn baan kwijt, maar houdt dit geheim voor zijn vrouw. Dit terwijl zij juist carrière lijkt te maken en steeds meer tijd doorbrengt met haar aantrekkelijke baas. De hoofdrollen zijn weggelegd voor Yolanthe Cabau, Bo Maerten, Thijs Römer en Victoria Koblenko. F*ck de Liefde verschijnt 4 mei op Netflix.

F*ck de Liefde

Army of the Dead

Ook nieuw op Netflix deze maand is Army of the Dead, een van de meest verwachte Netflix Original films van 2021. Na een zombie-uitbraak in Las Vegas waagt een groep huurlingen de ultieme gok en waagt ze zich in de quarantainezone om de grootste overval ooit te plegen. De regisseur Zack Snyder ken je misschien al van Watchmen, Justice League en een van de beste zombie films Dawn of the Dead. Army of the Dead verschijnt 21 mei op Netflix.

Army of the Dead

Deze films en series verschijnen op Netflix in mei

1 mei

Gek van geluk

Indiana Jones and the Last Crusade

Taal is zeg maar echt mijn ding

2 mei

Colony

4 mei

Selena: The Series – deel 2

Navillera

Trash Truck – seizoen 2

5 mei

The Sons of Sam: A Descent into Darkness

6 mei

And Tomorrow the Entire World

7 mei

Monster

Milestone

Girl from Nowhere – seizoen 2

9 mei

Super Me

Vincenzo

11 mei

Money, Explained

12 mei

Oxygen

Dance of the Forty One

13 mei

Castlevania – seizoen 4

14 mei

I Am All Girls

Jungle Beat: The Movie

The Strange House

Move to Heaven

Haunted – seizoen 3

15 mei

The Real Housewives of New York City – seizoen 3 & 4

16 mei

Penguins of Madagascar: The Movie

Pitch Perfect

Eternal Sunshine of the Spotless Mind

Fifty Shades of Grey

Shark Tale

Love Actually

17 mei

American Made

18 mei

Sardar Ka Grandson

19 mei

The Last Days

Who Killed Sara? – seizoen 2

20 mei

Special – seizoen 2

21 mei

Army of the Dead

The Neighbor – seizoen 2

24 mei

Girls Trip

26 mei

Baggio: The Divine Ponytail

Nail Bomber: Manhunt

High on the Hog: How African American Cuisine Transformed America

27 mei

Blue Miracle

Eden

Ragnarok – seizoen 2

Soy Rada: Serendipity

31 mei

The Parisian Agency: Exclusive Properties

Comment

  1. Kunnen jullie aub i love Lucy op Netflix zetten?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *