Nieuwe films en series op Netflix juni 2021

Een nieuwe maand belooft weer nieuwe Netflix content! Juni zit vol met goeie series zoals nieuwe afleveringen van toppers als Lupin en Élite. Maar ook bij de films komen weer een paar aardige blockbusters zoals Joker en Dancing Queens.

De zomer komt eraan op Netflix. Eerder dit voorjaar kondigde de streamingdienst een uitgebreide reeks films aan die deze zomer op streaming zouden komen, en een handvol van die releases zijn in juni beschikbaar. Je kunt The Ice Road bekijken, alweer een actiethriller waar Liam Neeson zijn speciale vaardigheden laat zien, evenals America: The Motion Picture, een geanimeerde komedie van Archer-alumnus Matt Thompson en met stemwerk van Channing Tatum en Jason Mantzoukas. In termen van series is de Franse overval serie Lupin al terug voor deel 2, de pittige realityshow Too Hot to Handle keert terug en de door Robert Downey Jr. geproduceerde bewerking van de DC Comic Sweet Tooth, over een generatie van mens-dier-hybriden komt uit. Oude favorieten zoals The Big Lebowski, Stand by Me en nog veel meer komen ook beschikbaar. Bekijk hieronder alles wat je in juni kunt zien.

Series

Sweet Tooth – seizoen 1

Netflix heeft een gloednieuwe trailer uitgebracht voor de tv-bewerking van Sweet Tooth, gebaseerd op de gelijknamige DC / Vertigo comic strip van Jeff Lemire. De show kan worden omschreven als Mad Max meets Bambi, en hoewel de eerste trailer zich concentreerde op de laatste invloed, gaat deze trailer helemaal over de Mad Max-achtige post-apocalyptische waanzin die centraal staat in de setting van de show.

De serie speelt zich af in een post-apocalyptische wereld die de aarde in puin heeft achtergelaten maar ook de komst van dier-mens-hybriden veroorzaakte, volgt Gus, een jonge jongen met een gewei en op de vlucht voor hatelijke jagers. In de serie spelen Christian Convery (Gus), Nonso Anozie, Adeel Akhtar, Aliza Vellani, Stefania LaVie, Dania Ramirez, Neil Sandilands en Will Forte de rol van Gus ‘vader, terwijl James Brolin de verteller is. Sweet Tooth seizoen 1 staat vanaf 4 juni op Netflix.

Sweet Tooth

Lupin – deel 2

Deel 2 gaat verder waar de eerste helft ophield, waarbij Assane’s zoon Raoul werd ontvoerd door duistere figuren die verbonden waren met de aartsvijand van de gentleman-dief, Hubert Pellegrini. Onze onverschrokken held moet niet alleen zijn gezin redden, maar hij heeft ook te maken met de autoriteiten nadat hij is gemerkt als de meest gezochte man in Frankrijk. Lupin deel 2 verschijnt 11 juni op Netflix.

Lupin

The A List – seizoen 2

The A List speelt zich af op een afgelegen eiland waar een groep tieners naar het zomerkamp gaat. De show volgt Mia (Lisa Ambalavanar) die arriveert in de verwachting het hoofd te zijn van de sociale pikorde in het kamp totdat het nieuwe meisje Amber (Ellie Duckles, Safe) arriveert. Ze is meteen populair, maar behalve dat ze jaloers is op alle aandacht die Amber krijgt, begint Mia ook te vermoeden dat er iets duister en mogelijk bovennatuurlijk aan haar is.

The A-List is een BBC-productie gericht op een jong volwassen publiek en was bedoeld om een beetje donkerder te zijn dan het gemiddelde tienermelodrama, en het haalde ook inspiratie uit andere shows zoals Lost en Pretty Little Liars. Hoewel het over het algemeen gemengde beoordelingen ontving, trok het zeker een fanbase, vooral nadat het op Netflix belandde. The A-List seizoen 2 staat vanaf 25 juni op Netflix.

The A List

Films

Joker

Er zijn in de loop der jaren veel versies van Joker geweest, waarbij Jack Nicholson en Heath Ledger hun eigen respectievelijke scheuren in het personage hadden. Hij is de grootste aartsvijand van Batman en zijn nieuwe solofilm heeft nogal wat krantenkoppen gekregen, maar niet per se om de juiste redenen.

In de deze film, geregisseerd en geschreven door Todd Phillips, zal Joaquin Phoenix de rol van de klassieke DC-slechterik op zich nemen. Joker staat op 5 juni op Netflix.

Dancing Queens

Dancing Queens is een Zweedse Netflix Original komedie geregisseerd door Helena Bergström. Het verhaal van Dancing Queens is mede geschreven door Bergström en collega-scenarioschrijver Denize Karabuda. De film gaat over Dylan Pettersson (Molly Nutley), een 23-jarig meisje van een klein eiland in de Bohuslän-archipel met grote dansambities. Wanneer ze wordt overgehaald om schoon te maken bij de worstelende dragclub, ontdekt Queens, de sterdanser en choreograaf van de club (Fredrik Quiñones) per ongeluk het talent van Dylan. Ze wil wanhopig deel uitmaken van de show, maar ze is een meisje – en het is een dragshow. Maar waar een wil is, is een weg. Dancing Queens verschijnt 3 juni op Netflix.

Dancing Queens

Awake

Mark Raso (Kodachrome) regisseerde de thriller Awake, die de wereld in de greep van massahysterie vindt nadat een mysterieuze catastrofe alle elektronica heeft weggevaagd en de mensheid niet meer kan slapen. Wetenschappers racen tegen de klok om een remedie te vinden voor de onverklaarbare slapeloosheid voordat de fatale gevolgen het menselijk ras elimineren.

Als ex-soldaat Jill (Rodriguez) ontdekt dat haar jonge dochter misschien wel de sleutel tot redding is, moet ze beslissen of ze haar kinderen koste wat het kost wil beschermen of alles opoffert om de wereld te redden. Awake verschijnt 9 juni op Netflix.

Awake

Deze films en series verschijnen op Netflix in juni

1 juni

The Real Housewives of Atlanta – seizoen 3 en 4

The Girl on the Train (2016)

The Walking Dead – extra afleveringen seizoen 10

Super Monsters: Once Upon A Rhyme (2021)

2 juni

Carnaval (2021)

3 juni

Alan Saldańa: Locked Up (2021)

Creator’s File: GOLD (seizoen 1)

Pretty Guardian Sailor Moon Eternal The Movie: Part 1/Part 2 (2021)

4 juni

Feel Good (seizoen 2)

Trippin’ with the Kandasamys (2021)

Sweet & Sour (2021)

Xtreme (2021)

Breaking Boundaries: The Science of Our Planet (2021)

7 juni

Captain Underpants: The Firs Epic Movie (2017)

9 juni

Fresh, Fried & Crispy (seizoen 1)

Tragic Jungle (2020)

10 juni

Locombianos (seizoen 1)

11 juni

Skater Girl (2021)

Trese (seizoen 1)

13 juni

Bon Bini Holland 2 (2018)

14 juni

Elite Short Stories: Guzmán Caye Rebe (2021)

15 juni

Song One (2014)

Charlie’s Angels (2000)

Elite Short Stories: Nadia Guzmán (2021)

Workin’ Moms (seizoen 5)

Unwind Your Mind (2021)

Rhyme Time Town (seizoen 2)

16 juni

The Book of Henry (2017)

Elite Short Stories: Omar Ander Alexis (2021)

Silver Skates (2020)

Penguin Town (2021)

17 juni

Elite Short Stories: Carla Samuel (2021)

Katia (seizoen 1)

Black Summer (seizoen 2)

The Gift (seizoen 3)

18 juni

The Rational Life (seizoen 1)

The World’s Most Amazing Vacation Rentals (seizoen 1)

A Family (2021)

Jagame Thandhiram (2021)

Rurouni Kenshin: The Final (2021)

19 juni

Nevertheless (seizoen 1)

22 juni

The Last Kingdom – seizoen 4

This Is Pop (2021)

23 juni

The House of Flowers: The Movie (2021)

Good On Paper (2021)

Murder By the Coast (2021)

24 juni

The Naked Director (seizoen 2)

Sisters On Tracks (2021)

Godzilla: Singular Point (seizoen 1)

25 juni

Sex/Life (seizoen 1)

26 juni

Wonder Boy (2021)

28 juni

The Seven Deadly Sins: Dragon’s Judgement (2021)

29 juni

Black Lightning (seizoen 4)

StarBeam (seizoen 4)

30 juni

America: The Motion Picture (2021)

Prime Time (2021)

Sophie: A Murder In West Cork (2021)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *