Nieuwe films en series op Netflix juli 2021

Als jij niet van uren in de zon zitten houd deze juli of je kijkt gewoon in de avond op Netflix is deze maand weer genoeg te zien. Zoals drie horror films gebaseerd op R.L. Stine’s Fear Street boekenreeks en de series Virgin River en Sky Rojo!

Als je ernaar uitkijkt dat je favoriete serie terugkeert, dan is er goed nieuws voor jou, want in juli komen er meer dan een paar Netflix-originelen terug. De heerlijk vreemde sketch comedyshow I Think You Should Leave met Tim Robinson keert terug met een nieuwe reeks hilarische afleveringen, net als de populaire tienerseries Never Have I Ever en Outer Banks. De actiefilm Gunpowder Milkshake komt er ook aan, en omdat elke zomer wel een paar horror kaskrakers kan gebruiken, komen er films gebaseerd op R.L. Stine’s Fear Street boekenreeks op Netflix. De films over een klein stadje met een eeuwenoude vloek, verteld over drie tijdlijnen, zouden oorspronkelijk drie jaar lang elke oktober in de bioscoop verschijnen, maar omdat ze allemaal tegelijk zijn opgenomen, zullen ze in plaats daarvan volgende maand wekelijks op Netflix worden uitgebracht. Naast die filmmarathon kun je ook elk deel van de Twilight-saga kijken, plus juweeltjes zoals Boogie Nights en Talladega Nights: The Ballad of Ricky Bobby. Bekijk hieronder wat er in juli nog meer naar Netflix komt.

Series

Virgin River – seizoen 3

zoals fervente kijkers van de show al weten, is Virgin River van Netflix precies het type ingehouden (maar zeer soapy) romantisch drama dat net genoeg zacht escapisme biedt om je geest bezig te houden. In het eerste seizoen van de show vluchtte Mel Monroe (Alexandra Breckenridge) weg van haar pijnlijke verleden in Los Angeles om verloskundige en verpleegkundig specialist te worden in het kleine (en fictieve) stadje Virgin River in Noord-Californië. ze kan niet aan haar verleden ontsnappen, maar ook dat leven in een kleine stad brengt meer dan een groot deel van het grote drama met zich mee.

Tegen alle verwachtingen in overtrof het tweede seizoen, dat op 27 november werd uitgebracht, op de een of andere manier het eerste in termen van uiteenvallen, make-up en ongelooflijke onthullingen, en eindigde uiteindelijk in een cliffhanger die zo schokkend was dat het een misdaad zou moeten zijn om een ​​seizoen op die manier te beëindigen. Uiteraard is een derde seizoen cruciaal.

Virgin River

Sky Rojo – seizoen 2

Netflix heeft een nieuwe trailer uitgebracht voor Sky Rojo seizoen 2, voorafgaand aan de première op Netflix volgende maand.

De serie boordevol actie (waarvan de titel zich vertaalt naar “Red Sky” in het Engels) volgt drie sekswerkers, Coral (Verónica Sanchez), Wendy (Lali Espósito) en Gina (Yany Prado) op de vlucht voor hun pooier, Romeo, ( Asier Etxeandia) en zijn handlangers (Miguel Ángel Silvestre en Enric Aucquer).

In de nieuwe trailer van seizoen 2 zijn de drie vrouwen gewapend en hebben ze een plan en zin in wraak. Allianties vallen ook snel uit elkaar voor Romeo en co, omdat het trio het oneens is over de beste manier om met hun probleem om te gaan. Na confrontaties en bijna-doodervaringen in overvloed in seizoen 1, lijkt het erop dat het niet minder word in seizoen 2.

Sky Rojo

Outer Banks – seizoen 2

Welkom in de Outer Banks, waar het 24/7 Pogues tegen de Kooks is, en slechts één zal de heerschappij krijgen over het eiland dat ze thuis noemen. De nieuwe Netflix-serie, Outer Banks, volgt een groep lokale tieners, Pogues genaamd, terwijl ze proberen de verborgen schat in hun woonplaats te vinden. Maar de eersteklas vakantiekinderen van het eiland, de Kooks genaamd, doen er alles aan om hen ervan te weerhouden verder te gaan in de wereld. Fans zijn al gek van de grote cliffhanger van de show en proberen erachter te komen wat de toekomst biedt voor John B., Kie, Pope, JJ en Sarah.

Outer Banks was de zomerse serie van 2020 waar we allemaal wanhopig naar op zoek waren toen duidelijk werd dat we in de nabije toekomst veel meer tijd binnenshuis zouden doorbrengen. En met slechts 10 afleveringen is het eerste seizoen vrij kort en krachtig volgens Netflix-normen. Nadat ze zijn geëindigd op een enorme, door de storm geslingerde cliffhanger, moeten de fans weten: Zullen er meer Outer Banks zijn waar we ons in kunnen koesteren en kunnen doen alsof we een paar uur per week op een eilandvakantie zijn? En het antwoord is ja want binnenkort begint seizoen 2 van Outer Banks.

Outer Banks

Young Royals – seizoen 1

De aankomende Zweedse serie Young Royals van Netflix is het nieuwste drama voor jonge volwassenen dat draait om een prestigieuze kostschool. Met een jonge prins als centraal personage die deelneemt aan een ontluikende romance die in strijd is met zijn koninklijke afkomst, lijkt de serie overeenkomsten te vertonen met Casey McQuiston’s LGBT-roman, Red, White & Royal Blue. Ter voorbereiding op de komende Netflix-serie is hier een overzicht van wat we tot nu toe weten.

Young Royals is een coming-of-age-verhaal over de jonge prins Wilhelm (Edvin Ryding), die naar het prestigieuze internaat Hillerska wordt gestuurd. Daar maakt hij zich los van zijn beperkte leven en geniet van de vrijheid om zijn eigen beslissingen te nemen, inclusief lief te hebben voor wie hij maar wil. Met een schone lei krijgt Wilhelm onverwachts het nieuws dat hij de volgende in de rij voor de troon zal zijn. Gezien zijn bloeiende relaties met klasgenoten, wordt Wilhelm geconfronteerd met de keuze tussen loyaliteit en liefde.

Young Royals

Atypical – seizoen 4

Atypical is een coming of age-verhaal dat Sam (gespeeld door Keir Gilchrist) volgt, een 18-jarige in het autistische spectrum terwijl hij op zoek is naar liefde en onafhankelijkheid. Terwijl Sam op zijn grappige maar emotionele reis van zelfontdekking is, moet de rest van zijn familie worstelen met veranderingen in hun eigen leven terwijl ze allemaal worstelen met het centrale thema: wat betekent het echt om normaal te zijn?

Atypical

Films

Fear Street Part 1, 2 en 3

De Fear Street-trilogie is gebaseerd op de bestverkochte horror boeken serie van R.L. Stine en beslaat drie verschillende tijdsperioden, die helemaal teruggaan tot de jaren 1600. In 1994 ontdekt een groep tieners dat de angstaanjagende gebeurtenissen die hun stad al generaties lang achtervolgen, allemaal met elkaar te maken hebben – en dat zij het volgende doelwit kunnen zijn. Het drie weken durende evenement volgt de sinistere geschiedenis van Shadyside door een nachtmerrie die 300 jaar in de maak is.

Fear Street Part 1: 1994, dat op 2 juli verschijnt, speelt zich af in de nasleep van een brute tragedie in Shadyside, Ohio, wanneer een kring van tienervrienden per ongeluk het oude kwaad ontmoet dat verantwoordelijk is voor een reeks brute moorden die hun stad hebben geteisterd voor al meer dan 300 jaar.

Fear Street Part 2: 1978, dat een week later op 9 juli in première gaat, vindt plaats in Shadyside, 1978. De zomer is uit, en de activiteiten in Camp Nightwing staan op het punt te beginnen. Maar wanneer een andere Shadysider bezeten is van de drang om te doden, wordt het plezier in de zon een gruwelijk gevecht om te overleven.

Fear Street Part 3: 1666 verschijnt de week daarop op 16 juli en gaat over een koloniaal stadje dat wordt gegrepen door een hysterische heksenjacht die nog eeuwenlang dodelijke gevolgen heeft. Het is aan de tieners in 1994 om te proberen een einde te maken aan de vloek van hun stad voordat het te laat is.

Fear Street

The Last Mercenary (2021)

Netflix heeft de eerste officiële trailer vrijgegeven voor The Last Mercenary, met in de hoofdrol Jean-Claude Van Damme (The muscles from Brussels) in zijn eerste hoofdrol op het scherm sinds We Die Young uit 2019. De acteur, vechtchoreograaf en krijgskunstenaar heeft een al een behoorlijke filmografie en zal dit nu aan dat cv toevoegen met zijn eerste project voor Netflix. evenals zijn eerste actie komedie rol – en de trailer voor The Last Mercenary geeft het Van Damme voldoende gelegenheid geeft om op meer dan één gebied te pronken met zijn kwaliteiten.

The Last Mercenary (2021)

How I Became A Superhero (2021)

Een aantal van de internationale releases van Netflix in juli 2021 wordt versterkt door een Franse superhelden film How I became a super hero, die eruitziet als een mix tussen The Incredibles, The boys en Jupiter’s legacy. De film is een bewerking van de roman van Gérald Bronner en ging in première op het Deauville Festival in september 2020. Daarna werd hij verkocht aan Netflix. How I became a super hero, zal op 9 juli 2021 wereldwijd op Netflix verschijnen. Dit is een van de vele spraakmakende superhelden titels die de afgelopen tijd in Europa voor Netflix zijn uitgebracht. Eerder dit jaar kwam de Italiaanse serie Zero uit met 8 afleveringen.

Superhelden, die nu deel uitmaken van het dagelijks leven in Parijs, Frankrijk, strijden om de beroemdste, soms ten koste van alles. Maar wanneer een gevaarlijke nieuwe drug de straten van Parijs bereikt, ontwikkelen stervelingen plotseling hun eigen superkrachten. Geholpen door twee voormalige superhelden, Monte Carlo en Callista, is het aan de Parijse rechercheurs Moreau en Schaltzmann om het opkomende drugsimperium te ontmantelen.

How I Became A Superhero (2021)

Last Summer (2021)

Zoals we allemaal weten, is Netflix behoorlijk genereus als het gaat om lokale producties. Er zijn veel Indiase, Spaanse en meer lokale Netflix Originals op het platform. Ook Turkse series en films behoren tot die lokale producties. Daarnaast zijn er veel fans van lokale Turkse producties op Netflix. Dat zagen we voor het laatst in Fatma, een briljante Turkse thrillerserie. Bovendien zijn we nog maar een week verwijderd van The Gift seizoen 3, waarvan de trailer begin juni werd uitgebracht.

Het verhaal van Last Summer draait om Deniz, zo blijkt uit de trailer. Hij bezoekt elk jaar het zomerhuis van zijn ouders, maar deze keer voelt hij zich anders, nu hij 16 is en zich zelfverzekerder voelt. Het lijkt erop dat Deniz zich klaarmaakt om Aslı te verslaan, die zijn jeugdliefde is. Er is ook een man genaamd Burak in de buurt, en hij is een buitengewoon knappe, sportieve jongeman, die ook houdt van hoe Aslı eruitziet. Blijkbaar zal hij een meedogenloze rivaal zijn voor Deniz. Een dramatische liefdesdriehoek rond de groep jongeren dreigt.

Deze films en series verschijnen op Netflix in juli

1 juli

Pokémon Journeys: The Series: Part 1 (2020)

Disturbia (2007)

17 Again (2009)

Rumor Has It… (2005)

Clueless (1995)

Mission: Impossible (1996)

Bridget Jones’s Baby (2016)

Veldhuis & Kemper – Geloof Ons Nou Maar (2017)

Henry van Loon – Onze Henry (2018)

4 juli

We the people (2021)

5 juli

Daniël Arends – Blessuretijd (2012), De Zachte Heelmester (2014), Carte Blanche (2014)

7 juli

Cat People (1982)

8 juli

Resident Evil: Infinite Darkness (2021)

10 juli

Javier Guzman – Ga-bie-Jer (2018)

Jochem Myjer: Even geduld Aub! (2012) & De Rust Zelve (2007)

11 juli

Doctor Sleep (2019)

14 juli

Heist (2021)

15 juli

Peppa Pig: Seizoen 6

Patrick Laureij – Dekking Hoog (2018)

17 juli

Peter Pannekoek – Zacht van Binnen (2016)

19 juli

Soundos El Ahmadi – Soundos Aangenaam (2010)

21 juli

Trollenjagers: Opkomst van de Titanen (2021)

23 juli

The Movie That Made Us: seizoen 2

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *