Nieuwe films en series op Netflix januari 2022

Hoewel je zou denken na het uitbrengen van een enorme reeks nieuwe series en films in 2021 dat Netflix het aan het begin van het nieuwe jaar een beetje rustig aan zou doen, is dat gelukkig niet het geval met de streamer.

In januari begint het jaar zelfs sterk met de première van het langverwachte nieuwe seizoen van Ozark. Dit zal het laatste seizoen zijn van het misdaaddrama met Jason Bateman in de hoofdrol, hoewel het in twee delen zal worden uitgebracht, met de eerste zeven afleveringen die volgende maand worden gestreamd. Als je op zoek bent naar nieuwe shows om naar te kijken, zou het door James Wan geproduceerde Archive 81 je honger naar horror moeten stillen, en The House ziet eruit als een intrigerende geanimeerde bloemlezing. En maak zeker tijd voor een paar filmavonden, want er is een enorme reeks uitstekende opties, en er is voor ieder wat wils. Hit drama’s zoals Girl, Interrupted en Phantom Thread van Paul Thomas Anderson, komedies zoals I Love You, Man en actiefilms zoals Terminator 2, True Grit en Ridley Scott’s 300 komen allemaal beschikbaar. Bekijk hieronder wat er nog meer naar Netflix komt in januari 2022.

Series

After Life – Seizoen 3

After Life, voor het geval je het nog niet wist, is een Netflix Original komedie serie met Ricky Gervais (en veel bekende gezichten als je zijn eerdere werk volgt, zoals The Office, Derek of Extras) die de rol van Tony speelt. Tony heeft een enorm verlies geleden door het overlijden van zijn vrouw en wordt achtergelaten terwijl hij probeert de scherven op te rapen en een nieuw doel te vinden.

After Life

Ozark – Seizoen 4 deel 1

Ozark is de veelgeprezen misdaadthriller van Netflix die zich afspeelt in – je raadt het al – het hart van de Missouri Ozarks, en volgt de schijnbaar normale Byrd-familie’s persoonlijke en professionele drama’s. Behalve dat de drama’s die zich afspelen in Ozark niet bepaald normaal zijn. Zie je, de Byrds zijn uit hun huis verdreven en verplaatst naar de Ozarks door het hoofd van het gezin, Marty (Jason Bateman), die een echtgenoot, vader en financieel adviseur is. Marty is ook een witwasser voor een van de grootste drugskartels in Mexico.

Ozark

The Sinner – Seizoen 4

In het vierde en tevens laatste seizoen van The Sinner probeert rechercheur Harry Ambrose de gebeurtenissen van het derde seizoen een plekje te geven. De serie nam aanvankelijk zijn plot van de gelijknamige roman van Petra Hammesfahr voor het eerste seizoen voordat hij zijn eigen weg baande voor de volgende drie seizoenen. De show draait om rechercheur Harry Ambrose (Pullman), terwijl hij misdaden van onverwachte overtreders onderzoekt en zoekt om erachter te komen wat de daders ertoe aanzette het misdrijf te plegen. Met elk nieuw seizoen wordt er een nieuwe cast geïntroduceerd, behalve Pullman die elk jaar terugkeert om zijn rol opnieuw op te nemen.

The Sinner

Films

Spider-Man: Homecoming (2017)

Opgewonden door zijn ervaring met de Avengers keert de jonge Peter Parker terug naar huis om bij zijn tante May te gaan wonen. Onder het toeziend oog van mentor Tony Stark begint Parker zijn nieuwe identiteit als Spider-Man te omarmen. Hij probeert ook terug te keren naar zijn normale dagelijkse routine – afgeleid door gedachten om te bewijzen dat hij meer is dan alleen een vriendelijke buurt superheld. Peter moet snel zijn krachten op de proef stellen wanneer de kwaadaardige Vulture tevoorschijn komt om alles wat hem dierbaar is te bedreigen.

Spider-Man: Homecoming (2017)

The Royal Treatment (2022)

Isabella runt haar eigen salon en is niet bang om haar mening te uiten, terwijl prins Thomas zijn eigen land runt en op het punt staat te trouwen voor plicht in plaats van liefde. Wanneer Izzy en haar collega-stylisten de kans van hun leven krijgen om het haar te doen voor het koninklijk huwelijk, leren zij en prins Thomas dat ze hun hart moeten volgen om hun eigen lot in handen te nemen.

The Royal Treatment (2022)

Munich – The Edge of War (2021)

Gebaseerd op de internationale bestseller van Robert Harris. Het is herfst 1938 en Europa staat op de rand van oorlog. Adolf Hitler bereidt zich voor om Tsjecho-Slowakije binnen te vallen en de regering van Neville Chamberlain zoekt wanhopig naar een vreedzame oplossing. Terwijl de druk toeneemt, reizen Hugh Legat, Britse ambtenaar, en Paul von Hartmann, Duitse diplomaat, naar München voor de noodconferentie. Als de onderhandelingen beginnen, bevinden de twee oude vrienden zich in het centrum van een web van politieke uitvluchten en zeer reëel gevaar. Kan terwijl de hele wereld toekijkt een oorlog worden afgewend, en zo ja, tegen welke prijs?

Munich – The Edge of War (2021)

Deze films en series verschijnen op Netflix in januari

1 januari

Power Rangers: Dino Fury (seizoen 1)

The Iron Maiden (1963)

Lust for a Vampire (1971)

Ghost Ship (1952)

Tales of Beatrix Potter (1971)

Comfort and Joy (1984)

The Prince & Me (2004)

Mission: Impossible – Fallout (2018)

The Hook Up Plan (seizoen 3)

4 januari

Action Pack (seizoen 1)

5 januari

Rebelde (seizoen 1)

Four to Dinner (2022)

6 januari

Uncle Drew (2018)

El Páramo (2022)

Dota: Dragon’s Blood (seizoen 2)

The Club (Deel 2)

The Wasteland (2022)

7 januari

Hype House (seizoen 1)

Johnny Test (seizoen 2)

12 januari

How I Fell in Love with a Gangster (2022)

13 januari

Penyalin Cahaya (2022)

The Journalist (seizoen 1)

14 januari

The House (seizoen 1)

Archive 81 (seizoen 1)

This Is Not a Comedy (2022)

My Father’s Violin (2022)

Home Team (2022)

Riverdance: The Animated Adventure (seizoen 1)

18 januari

The Puppet Master: Hunting the Ultimate Conman (seizoen 1)

Heavenly Bites: Mexico (seizoen 1)

Midnight Asia: Eat, Dance, Dream (seizoen 1)

The Songs for Benazir (seizoen 1)

Mighty Express: Train Trouble (seizoen 1)

19 januari

The Crazies (2010)

El marginal (seizoen 4)

21 januari

Summer Heat (seizoen 1)

That Girl Lay Lay (seizoen 1)

25 januari

Neymar: The Perfect Chaos (2022)

Home Team (2022)

Ada Twist, Scientist (seizoen 2)

27 januari

Framed! A Sicilian Murder Mystery (seizoen 1)

28 januari

Pokémon Master Journeys: De Serie (Deel 1)

Angry Birds: Summer Madness (seizoen 1)

Feria: The Darkest Light (seizoen 1)

In From the Cold (seizoen 1)

Getting Curious with Jonathan Van Ness (seizoen 1)

The Orbital Children (seizoen 1)

31 januari

Star Trek Beyond (2016)