Nieuwe films en series op Netflix augustus 2021

Een nieuwe maand betekent een nieuwe lading van films en series die op Netflix komen, wat helpt om afscheid te nemen van vele anderen. Bekijk hieronder de volledige lijst met titels die op Netflix verschijnen in augustus, maar laten we eerst een korte rondleiding door de hoogtepunten maken.

Als je op zoek bent naar een nieuw tv-programma om te kijken, heeft Netflix in augustus een aantal aardige opties. We raden Clickbait ten zeerste aan, een volkomen belachelijke en absoluut binge-vriendelijke serie over een man (Adrian Grenier) die plotseling verdwijnt en opduikt als gijzelaar in een virale video die een duister geheim onthult dat het leven van zijn zus (Zoe Kazan) ontwricht ) en vrouw (Betty Gabriel). We kijken ook uit naar Brand New Cherry Flavour, een bewerking van Todd Grimsons horrorroman over een ambitieuze filmmaker (gespeeld door Rosa Salazar) die naar Hollywood verhuist en verwikkeld raakt in het occulte. Op het gebied van filmthrillers gaan Netflix-originelen Beckett (met John David Washington in de hoofdrol) en Sweet Girl (met Jason Momoa) in première.

Voor wie op zoek is naar iets luchtigers, probeer The Chair, een nieuw drama geschreven door Amanda Peet en geproduceerd door Game of Thrones-showrunners David Benioff en D.B. Weiss die Sandra Oh speelt als een alleenstaande moeder die onlangs is geïnstalleerd als hoofd van een afdeling Engels. Ook: Paris Hilton’s heeft nu haar eigen kookshow en 30 Rock en Friday Night Lights verschijnen op het platform, net als de filmklassiekers Ferris Bueller’s Day Off, Magnolia en The Net.

Series

Cocaine Cowboys: The Kings of Miami – seizoen 1

Waar Cocaine Cowboys een brede blik wierp op de opkomst van de cocaïnehandel en de drugsoorlogen in Miami in de jaren zeventig en tachtig, richt The Kings of Miami zich specifiek op twee mannen die naar verluidt de belangrijkste Amerikaanse distributeurs waren voor twee van de grootste kartels van Colombia: Augusto “Willy” Falcon en Salvador “Sal” Magluta. Samen bekend als “Los Muchachos”, zouden Willy en Sal toezicht hebben gehouden op een operatie van $ 2 miljard die in de jaren tachtig meer dan 75 ton cocaïne naar de VS smokkelde.

De nieuwe trailer voor The Kings of Miami biedt een glimp van de ongelooflijke opkomst van het paar, hoe ze lokale beroemdheden in Miami werden en zelfs een paar trofeeën verdienden op het racecircuit voor motorboten. De clip gaat ook in op de meer naadloze elementen van de operatie van Sal en Willy en de langdurige kat-en-muis-achtervolging tussen de autoriteiten en Los Muchachos. Cocaine Cowboys: The Kings of Miami seizoen 1 is vanaf 4 augustus te zien op Netflix.

Cocaine Cowboys: The Kings of Miami

Control Z – seizoen 2

De identiteit van de hacker kwam aan het einde van het eerste seizoen naar buiten. Raúl stond erachter en nu wil hij vergeving voor alles wat hij deed. Het zal moeilijk worden om dat te krijgen als de rest van de studenten tegen hem zijn. Sofia kan hem echter een kans bieden. Het hangt er allemaal van af of hij gaat helpen uitzoeken wie de nieuwste hacker is. Deze hacker staat bekend als de Avenger. Hij (of zij) is op zoek naar wraak voor Luis. Iedereen die Luis ooit pijn heeft gedaan, is in gevaar, vooral Gerry die per ongeluk zijn dood heeft veroorzaakt tijdens een schoolgevecht.

Zullen Sofia, Javi en de ander erachter komen wie ze achterna zitten om wraak te nemen voordat het te laat is? Zal het een vriend, een familielid of gewoon iemand zijn die wraak wil nemen op pestkoppen op school en de dood van Luis in hun voordeel gebruikt? Het is tijd voor een nieuw mysterie in seizoen 2 van Control Z. Seizoen 2 van Control Z is vanaf 4 augustus te zien op Netflix.

Control Z

Gone for Good – seizoen 1

In deze Franse bewerking van Harlan Coben’s thriller Gone for Good  gaat de serie over Guillaume Lucchesi, die dacht dat hij een grens had getrokken onder de vreselijke tragedie waarbij de twee mensen van wie hij het meest hield stierven: Sonia, zijn eerste liefde, en Fred, zijn broer.

Maar 10 jaar later verdwijnt Judith, wiens liefde zijn leven weer de moeite waard heeft gemaakt, plotseling tijdens de begrafenis van zijn moeder. Om haar te vinden, moet Guillaume alle waarheden onder ogen zien die zijn familie en vrienden voor hem verborgen hielden, evenals de waarheden die hij al lang had besloten te negeren. Ten goede, maar vooral ten kwade… Gone for Good seizoen 1 staat vanaf 13 augustus op Netflix.

Gone for Good

Films

The Kissing Booth 3 (2021)

Het is bijna een jaar geleden dat Netflix aankondigde dat er een Kissing Booth 3 zou komen, de hit-rom-com gebaseerd op de Kissing Booth-boeken van Beth Reekles, met in de hoofdrollen Joey King, Jacob Elordi en Joel Courtney. En nu, op 6 juli, hebben we eindelijk een volgepakte trailer plus eerste foto’s.

Volgens Netflix: “Het is de zomer voordat Elle naar de universiteit gaat, en ze staat voor de moeilijkste beslissing van haar leven: of ze met haar dromerige vriend Noah door het land zal verhuizen of haar levenslange belofte zal nakomen om met haar BFF Lee naar de universiteit te gaan. Wiens hart zal Elle breken?” Eh, welke beslissing zal Elle het gelukkigst maken? We zullen moeten wachten tot 11 augustus om erachter te komen.

The Kissing Booth 3 (2021)

He’s All That (2021)

Terwijl de originele She’s All That ging over een jongen die probeert het nerd meisje in een balkoningin te veranderen, gaat He’s All That de boel een beetje door elkaar halen. Addison speelt Padgett, een influencer wiens vriendje haar voor de hele school in verlegenheid brengt. Om een comeback te maken, besluit ze een van de impopulaire jongens in haar klas, Cameron (Tanner Buchanan), in een balkoning te veranderen. He’s All That staat vanaf 30 augustus op Netflix.

He’s All That (2021)

Herrie in huize Gerri (2021)

Tijdens de eerste lockdown zat Frank Lammers niet stil en maakte hij de Nederlandse komedie film Groeten van Gerrie. Deze onverwachte filmhit krijgt nu een vervolg namelijk Herrie in huize Gerri. In deze film woont de internet sensatie samen met zijn zwangere vriendin en om een extra zakcentje te verdienen, laten ze hun leven filmen voor een realityserie. Maar daar zullen ze al snel spijt van gaan krijgen. Herrie in huize Gerri verschijnt op 13 augustus.

Herrie in huize Gerri (2021)

Deze films en series verschijnen op Netflix in augustus

1 augustus

Creed (2015)

Failure to Launch (2006)

Jackie Brown (1997)

Last Secrets of the Third Reich: The Search for Hitler’s Bomb (2015)

Rush Hour 2 (2001)

Star Trek (2009)

The Great Gatsby (2013)

Wild Things (1998)

3 augustus

Top Secret UFO Projects: Declassified (2021)

Pray Away (2021)

Shiny Flakes: The Teenage Drug Lord (2021)

4 augustus

Car Masters: Rust to Riches (seizoen 3)

Cooking with Paris (seizoen 1)

76 (2016)

6 augustus

Hit & Run (seizoen 1)

Navarasa (seizoen 1)

The Swarm (2020)

8 augustus

Love (ft. Marriage and Divorce) (seizoen 2)

9 augustus

Shaman King (seizoen 1)

10 augustus

Phil Wang: Philly Philly Wang Wang (2021)

Untold: Malice at the Palace (2021)

11 augustus

Bake Squad (seizoen 1)

12 augustus

AlRawabi School for Girls (seizoen 1)

Lokillo: Nothing’s the Same (2021)

Monster Hunter: Legends of the Guild (seizoen 1)

Riverdale (seizoen 5B)

13 augustus

Brand New Cherry Flavor (seizoen 1)

Gone for Good (seizoen 1)

Valeria (seizoen 2)

16 augustus

Ted 2 (2015)

17 augustus

Go! Go! Cory Carson (seizoen 5)

18 augustus

The Secret Diary of an Exchange Student (2020)

Memories of Murder: The Nilsen Tapes (seizoen 1)

20 augustus 

The Chair (seizoen 1)

Everything Will Be Fine (seizoen 1)

The Loud House Movie (2021)

24 augustus 

Oggy Oggy (seizoen 1)

25 augustus

Clickbait (seizoen 1)

Motel Makeover (seizoen 1)

Post Mortem: No One Dies in Skarnes (seizoen 1)

John of God: The Crimes of Spirtual Healer (2021)

Bob Ross: Happy Accidents, Betrayal & Greed (2021)

26 augustus

Family Reunion (seizoen 4)

Edens Zero (seizoen 1)

27 augustus

I Heart Arlo (seizoen 1)

28 augustus

Titletown High (seizoen 1)

29 augustus

Nevertheless (seizoen 1)

31 augustus 

You Are My Spring (seizoen 1)

Sparking Joy (seizoen 1)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *